Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 20

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sty 2006, 11:06

Bienias pisze:Nie jestem tak jak Ty Zaza przekonany ze Real zrobil badz zrobi dobry zakup. Cenowo tak ale czy pilkarsko?? Wlosi sobie nie daja rady od czasow Vieriego w PD czy Cassano sie sprawdzi..watpie. Trafia do Madrytu w zlym momencie, moze stac sie bohaterem (30%) albo kolejnym straconym gwiazdorem(70%)

Ale zauważ Bienias że Cassano to nie jakiś tam zwykły kopacz. Naprawde zaufaj mi :wink: Do niego przylgneła taka głupia etykieta. anty reklama. Tak jak np. do Francesco Tottiego po wybryku na euro :roll: a jak dla mnie Totti to geniusz.

W dzisiejszych czasach taki młokos z takim talentem jest wart z 20 milionów. I chyba nie przesadam.

Trudno podać przykłady bo mało ostatnio takich transferów ale wystarczy porównać transfery Robinho - 25 milionów, Gilardino - 24 miliony czy wcześniej Rooneya lub nawet młodego Bługara Bojnova z Lecce do Violi (popszednia zima = 12 baniek) Choć tak naprawde miał 10 spotkań bardzo dobrych.

W Romie Cassano nie czuł sie dobrze, walczył o kase, i z każdym dniem miał wiecej wrogów. Nie dziwie sie im bo troche zarał w kulki. Ale grać potrafi jak mało kto i za 5 milionów to nawet na ławke kupili swietnego gracza. Owen kosztował 11 Cassano 5 Włoch młodszy i jesli chodzi o rozegranie akcji, cofniecie sie po piłke, dogra nie na nos to te atutu po stronie Antka.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 03 sty 2006, 11:22

Dzis o godzinie 14 w siedzibie klubu Cassano podpisze 4 letni kontrakt.
Za sezon Antek dostanie cos około 4,5 mln euro.

Co ciekawe Arrigo Sacchi powiedział Perezowi aby on nie kupował jego.

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 03 sty 2006, 12:58

No zobaczymy, ja osobiscie nie wierze aby Cassano sprawdził się w Realu. Tak jak ktoś wcześniej powiedział będzie kolejnym niespoełnionym talentem i albo teraz skłóci ze sobą pół drużyny albo wyleci w czerwcu na "zbity pysk". Sam go osobiście niezbyt lubie dla mnie to jest kolejny gówniarz który zamiast zajmować się grą w piłke, lata za pannami i pokazuje jaką on gwiazdą nie jest(przynajmniej ja posiadam taki stereotyp tego piłkarza). Jednego jestem pewien - ten transfer to będzie kolejny niewypał Pereza. Choć jakby nie patrząc to ekonomicznie Real zbił niezły interes, ale wątpie aby Cassano sie sprawdził w tej drużynie. Prędzej czy później wyląduje na ławce a wtedy zacznie marudzić ;)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 03 sty 2006, 13:58

Jones pisze:Jednego jestem pewien - ten transfer to będzie kolejny niewypał Pereza
nie mów hop... Pewne to bedzie za rok czy sie sprawdził czy nie, teraz nie można gdybać bo moze byc zupełnie inaczej :wink:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 03 sty 2006, 14:28

Jestem ciekaw, jak dzisiaj spisza sie Krolewscy w meczu z Athletic, jak rozpoczna nowy rok :) Graja na wyjezdzie, a to zawsze byl dla nich trudny teren. Mimo kilku oslabien, licze ze wywieziemy z Bilbao chociaz remis. Pocieszajace jest to, ze oni podobnie jak my, tez sa w kryzysie i zajmuja dopiero 17 miesce w tabeli.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sty 2006, 14:37

Stereotyp Cassano jako niesfornego gówniarza jest widzę bardzo lubiany. Prawie tak bardzo jak stereotyp, że każdy transfer Pereza będzie tym 'kolejnym niewypałem'. Jeszcze się pewnie zdziwią niektórzy. Real to nie Roma. La Liga to nie Serie A. Cassano wcale nie musi się zachowywać jak amator. Równie dobrze możemy zobaczyć Antka zdeterminowanego do pokazania własnych umiejętności zwłaszcza na tle pozostałych bądź co bądź gwiazd Madrytu. Ja osobiście nie liczyłbym na to, że będzie on mega wzmocnieniem, ale raczej się przyda. Szkoda nie przyniesie a pożytku chociaż trochę pewnie tak.
Jones pisze:albo teraz skłóci ze sobą pół drużyny
Ciekawe z jakiej racji :roll: Czy ktoś go tam zna w Realu, że mają się przez niego kłocić? Klimat w Realu bardziej zbliżony jest do olewania siebie nawzajem niż przejmowania się sobą. To trochę za ostre było, ale chodziło mi o to, że Cassano nie ma czego tam rozbijać czy psuć. Co on niby może zrobić? Zarząda gry w pierwszym składzie a trener się nie zgodzi? No i co z tego. Nikt się tym nie przejmie. Cassano w Romie i ogólnie we Włoszech był znany. Tutaj nie jest.
Jones pisze:albo wyleci w czerwcu na "zbity pysk"
Biorąc pod uwagę śmieszne (dla Realu) pieniądze wydane na niego to nie jest to szczególnie straszna perspektywa.

Awatar użytkownika
Gem16
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 03 sty 2006, 14:46

Biorąc pod uwagę śmieszne (dla Realu) pieniądze wydane na niego to nie jest to szczególnie straszna perspektywa.
Nom to chyba jeden z najtańszych transferówby jak by przeszedł Cassano do Realu.. Może Perez zmienia taktyke w transferach :wink:
Co ciekawe Arrigo Sacchi powiedział Perezowi aby on nie kupował jego
I bardzo dobrze mu doradzał, bo tylko trzeba sobie przypomnieć co on wyprawiał w Romie :roll: Raczej w Realu nie zmieni swojego charakteru. Z takim podejściem to nie stanie się klasowym napastnikiem.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 03 sty 2006, 14:53

I bardzo dobrze mu doradzał, bo tylko trzeba sobie przypomnieć co on wyprawiał w Romie

Grał na b. wysoim poziomie? :roll:

Cassano - łobuz to tylko sterotyp, myślę, że on się zmienił, ta przerwa dała mu do myślenia, liczę na to, że w Realu zacznie grać na swoim poziomie, że jest głodny gry.

Awatar użytkownika
Gem16
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 03 sty 2006, 15:05

Grał na b. wysoim poziomie? Rolling Eyes
No niechodziło mi o jego gre choć on też czasami był bez formy :roll: Chodziło mi o jego kłótnie z zespołem i jego postawe. :roll:

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 03 sty 2006, 15:06

to powinien stać się przełom w jego karierze... ma stać się wielkim piłkarzem (potencjał posiada ogromny) albo przeciętnym kopaczem który po przygodzie w wielkim Realu "wróci na tarczy" do Seria A.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 sty 2006, 15:10

Niggaz pisze:Stereotyp Cassano jako niesfornego gówniarza jest widzę bardzo lubiany. Prawie tak bardzo jak stereotyp, że każdy transfer Pereza będzie tym 'kolejnym niewypałem'. Jeszcze się pewnie zdziwią niektórzy. Real to nie Roma. La Liga to nie Serie A. Cassano wcale nie musi się zachowywać jak amator. Równie dobrze możemy zobaczyć Antka zdeterminowanego do pokazania własnych umiejętności zwłaszcza na tle pozostałych bądź co bądź gwiazd Madrytu. Ja osobiście nie liczyłbym na to, że będzie on mega wzmocnieniem, ale raczej się przyda. Szkoda nie przyniesie a pożytku chociaż trochę pewnie tak.

Ta i ławka czeka :roll: Real to nie Roma i w zasadzie to jedyna różnica , bo w Hiszpani też zdarzają się niesforni gracze , więc nie wiem skąd to sformułowanie "La liga to nie Serie A".

Cassano jest dobry , ale pewnie będzie takim przypadkiem Owena :roll: czyli transfer do Realu , wielkie nadzieje i ... ławka. Zobaczycie po roku wróci do Serie A :] w Realu ochłonie gorąca głowa i w Calcio będzie błyszczał :P
Choć jak skumpluje się z Beckhamem to jeszcze różne rzeczy mogą się dziać :lol:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 03 sty 2006, 15:22

Widze, ze ten transfer wywoluje wiele emocji. Przyznaje, ze sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Mam nadzieje, ze nadal bedziemy sie ekscytowac Cassano, ale tylko przez jego wspaniala gre :) Trzeba byc optymista! ( co innego nam pozostaje :?: :D ) Ale nie wymagajmy tez od niego, zeby stal sie zbawicielem Madrytu.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 sty 2006, 15:33

serek408 pisze:Choć jak skumpluje się z Beckhamem to jeszcze różne rzeczy mogą się dziać
Co np. :lol: :?: Bo tu można różne rzeczy wymyślać.
serek408 pisze:Cassano jest dobry , ale pewnie będzie takim przypadkiem Owena czyli transfer do Realu , wielkie nadzieje i ... ławka.
Myśle że nie bo Raul długa kontuzja, Ronaldo też cały czas coś łapie więc narazie będzie grał więc szanse pokazania się napewno dostanie. Czy ją wykorzysta zobaczymy już niedługo. Może zmądrzeje i pokaże się z dobrej strony.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 sty 2006, 15:35

Łukasz Owen tez miał taki okres w , którym mógł sie pokazac i to uczynił , ale wrócili Raul i Ronaldo i wszystko powróciło do normy :] Z Cassano będzie podobnie , a wtedy zamarzy mu sie powrót w progi Grande Calcio :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sty 2006, 15:37

Niggaz widze że My jednyni fani innych klubów niż Real, przyznajemy plusa za ten ruch Perezowi. Zgadzam się w 100% z Toba co napisałe wczoraj.

Dziś z 1000 razy przeczytałe opinie "To będzie nie wypał"

To co musi zrobic by nie być nie wypałem ?
Sam dogonić Barce ?
strzela ze średnią 4 na mecz ?
Zwiekszyć sprzedaż koszulek ?
czy wylansować Robinho ?

On jeszcze nie jednemu zamknie morde. Bo unie grać wpiłke na wysokim poziomie. Najważniejsze akmimatyzacja. Roma pozbyła sie balastu a Real kupił młokosa który ma potencjał bardzo duży. I zastanawia mnie jak on może skłucić pół drużyny jak on bedzie nowy ? będzie potrzebował ich pomocy a nie wejdzie do szatni i zacznie ustawiać Rambo Garcie :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”