AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 20

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 21:54

kulekfcb pisze:$$$ po to mu to było, jaki inny klub spełniłby jego zachcianki finansowe?? A napewno mało nie chciał...

Kulek wątpie za samo rozwiązanie umowy dostał tyle że sie ustawił do końca życia :roll: takze chyba nie tu szukasz. Przeciesz przez 3 czy 4 sezony był jednym z najlepiej zarabiających piłkarz swiata :!: i kasa co w kosmos chce polecieś na starośc i zbiera ? Watpie :!:

Ibrahimović/Zlatan18 Spokojanie do Mś jeszcze czas - To i forma wróci. Czesi liczą że ta forma wrócic na Mś. Do tego czasu nawet i Ancelotti zkuma baze :lol: Ciekawe czy Nedved lubi rzuca słowa na wiart ...
Ostatnio zmieniony 09 sty 2006, 21:57 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 sty 2006, 21:57

Pacynka nie jest przekonany do Jankulovskiego.Nie mam pojecia dlaczego bo nie siedze w Milanello.A szkoda moze na wakacje mnie wpuszcza :P Moze po dlugiej kontuzji nie prezentuje sie dobrze na treningach?Trudno mi powiedziec naprawde.
Teraz jednak wobec problemow z Maldinim i formy a raczej jej brakiem u Serginho Carlo musi dawac wiecej szans Mareczkowi.
Wiazalem i dalej wiaze wielkie nadzieje z Jankulovskim ale jesli on nie bedzie gral to te nadzieje nigdy nie zostana spelnione ani przynajmniej zweryfikowane.Wierze w tego chlopaka.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 09 sty 2006, 22:01

*_For_zaza_Milan_* pisze:Kulek wątpie za samo rozwiązanie umowy dostał tyle że sie ustawił do końca życia takze chyba nie tu szukasz. Przeciesz przez 3 czy 4 sezony był jednym z najlepiej zarabiających piłkarz swiata i kasa co w kosmos chce polecieś na starośc i zbiera ? Watpie

Wiesz Zaza to sie tak mówi, mu to już byłoby w sumie wszystko jedno mógłby za darmo grać, ale chodzi o to, że nie może zarabiać mniej od kogoś bo to przecież wstyd :wink: ZObacz Figo w Barcy też źle nie zarabiał, a czemu poszedł do Realu, bo dali mu troche wiecej i nagle on kocha Real i marzył, żeby tam grać od dziecka... hajs jest wazny nie ma co :wink:

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 09 sty 2006, 22:01

Ibrahimović/Zlatan18 pisze: Tylko jest pytanie czy sciagna kogos zeby był jak Vieri czy kogos kto moze cos pomoc :roll: .
Jeśli kogoś sprowadzą to będzie to zawodnik który będzie wpuuszczany tylko na rotacje i w razie kontuzji... nie oczekuje jakiegos świetnego zawodnika bo takich Milan ma w podstawie, musi być solidny coś ala Cruz w Interze :P w końcu Gila ma już 12 a Szewa 10 goli w Serie A....

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 09 sty 2006, 22:03

Lakier pisze:Bez zbednych pierdol:

Co sie dzieje z Jankulovskim ? :?
Jak to co ?! Siedzi na ławie i chyba sam juz przestał wierzyć iż otrzyma w najbliższym czasie szanse gry(nie licze Coppa Italia). Szkoda chłopa, może jeszcze dostanie swoja szanse! Ja osobiście widziałbym go w miejsce Sergio na lewej flance. Gdyż gra brazylijczyka w defensywie jest tragiczna :x
No ,a taka była "podnieta" - "Nastepca Nedveda" ,"Nowa nadzieja Czechów" ...
Podniete to ty masz szalony osiemnastolatku, spier** na szczaw :wink:
Wracając do tematu :wink: Wiązano z Markiem duże nadzieje, niestety bieg wydarzeń blokuje mu miejsce w pierwszej 11.
Kontuzja - dobra, równa gra Seedorfa - po cześci trener który widac "jeszcze Mu nie ufa" ( mógłby spróbować na pozycji Serginho)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 sty 2006, 22:03

Chlopaczek dokładnie, Marek powinien teraz dostawać szanse :!: Może by się przełamał i grał naprawde dobrą piłke - dlatego do nas przyszedł, nie wiem czemu Carlo nie chce go wystawić, przecież to nie jest ryzyko. Jak dla mnie w obronie jest pewniejszy niż Serginho któy ma słabszy okres. Co do kupna obrony napewno nasze władze zdają sobie sprawe jaka jest sytuacja, może mówili tak tylko żeby nie było żadnych spekulacji albo czekali na odejście Vieriego :?: Najbliższe dni pokażą czy Milan jest kimś powaznie zainteresowany. Ja licze na 2 nowych obrońców. :lol:

Maniek_FCB
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maniek_FCB » 09 sty 2006, 22:08

Zgodzę się z tą grą Clarensa. Ogłoszenie dnia: Vieri w Monaco no chyba już wiecie Vieri opuścił AC Milan i przeniósł się do AS Monaco. Vieri został wybrany najgorszym zawodnikiem Serie A w tej rundzie. No ale myślę, że Milan dobrze zrobił bo Vieri, żeby pozostać żądał gry ale był po prostu za słaby i trener nie dawał mu szansy. A kasa za niego może się przydać Milanowi do zakupu jakiejś gwiazdy. Właśnie co sądzicie o tym transferze czy Milan zyskał na nim czy stracił klasowego gracz który mógł coś wnieśc do tematu ?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 22:08

kulekfcb pisze:Wiesz Zaza to sie tak mówi, mu to już byłoby w sumie wszystko jedno mógłby za darmo grać, ale chodzi o to, że nie może zarabiać mniej od kogoś bo to przecież wstyd Wink ZObacz Figo w Barcy też źle nie zarabiał, a czemu poszedł do Realu, bo dali mu troche wiecej i nagle on kocha Real i marzył, żeby tam grać od dziecka... hajs jest wazny nie ma co Wink

No Kulek ale zauważ że Figo zdradzając Barca był młodszy, był na topie i Real go "wykradł" płaca sume odstepnego. A Bobo wyczerpał swój czas w Interze. Pokłucił się z Mancinim i odszedł do rywala. Pewnie kasa miał znaczenie (nie mówie że nie) bo chyba dostał 3 banki na ręke [ tyle to nie dostaje nie jeden lepszy napastnik SerieA] i miał być rezerwowym taka Sampdoria dawał pewnie z 1 milion i by grał często. Ale na kase to chyba nie polaciał. Jest ustawiony do końca życie im to za gra w barwach Interu ..

No i co jeszcze różni Bobo on Figo to to że po podpisanu umowy Vieri nie cukrował ze zawze marzył czy że cos tam innego. :wink:
Ostatnio zmieniony 09 sty 2006, 22:10 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 sty 2006, 22:10

Łukasz[ACM] pisze:Jak dla mnie w obronie jest pewniejszy niż Serginho któy ma słabszy okres.

Widziałeś w ogóle ostatnio Jankulovskiego? Skąd wiesz jaką ma formę? Może prezentuje się jak Rząsa :P Carlo chyba nie jest na tyle głupi, aby wystawiać coraz bardziej słabszego Serginho wzamian za Marka, który wg Was jest w życiowej formie. Nie wiemy jak zawodnicy się prezentują na treningach. Na pewno Ancelotti ma jakieś podstawy, żeby wystawiać w 11 Brazylijczyka nie Czecha.

BTW: Że niby Marek miałby zastąpić Pavla ? :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 22:14

Bagg ale czemu nie podkreśliłes słabszego w defensywie ? Bo Sergio w ofensywie nadal z tych bocznych gracz jest na topie. Tym bardzie jak Cafu nie ma. Po pierwsze dla Ancelottiego Jankulovski to pomocnik i to jest podstawowy błąd bo Seedorf gra znakomicie... Wiec nie ma szans na zmiany. Może jak by postawił Marka w obronie jak w kadrze to zkumał.

bagg pisze:Że niby Marek miałby zastąpić Pavla ?

Zastąpić było by trudno bardzie zając jego miescje. Chyba że Nedved zmieknie i skusi sie MS to wtedy wróca do gry razem ..

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 09 sty 2006, 22:14

Jak dla mnie w zime wystarczyłby transfer Lugano i wstawienie Jankulovskiego do składu... Marek jakby się rozkręcił takby go juz nikt nie wygryzł ze składu, przecież on nawet 3 meczy z rzędu w podstawie nie zagrał a kosztował 8 baniek, Carlo marnuje te pieniądze i piłkarza...

przykładowo:
Jankulovski - Maldini - Stam - Cafu
Kaladze - Nesta - Lugano - Simić

NIe byłoby tak źle, z obecną formą Nesta musi czuć jakąś większą presje, bo gra poprostu poniżej oczekiwań, Środek byłby w ostrej konkurencji, a z tego wychodzą tylko plusy... kto w lepszej formie ten gra...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 sty 2006, 22:17

Bagg no wiesz... Seedorf miał taki okres że aż żal było patrzeć a Carlo cały czas na niego stawiał :!: Ale zgodze się z Tobą że nie wiem co prezentuje ale jak mam się dowiedzieć skoro wogóle nie gra a nie mam video z treningów - w środe mam nadzieje że się dowiem a Jankulovski pokaże sie z bardzo dobrej strony i dzięki temu w meczu z Romą przyczyni sie do wygranej :lol:

Maniek_FCB Jak dla mnie Milan zyskał, bo powiedz mi tak szczerze co Vieri grał w Milanie :?: Odpowiedź jest jedna - NIC. A za tą kase co on bierze czekać kolejnej rundy na jego przełamanie nie można. Mnie zastanawia czy ktoś przyjdzie na jego miejsce :? było by dobrze mieć 4 napastnika, coś ala Franek - wchodzi i szczela. Oczywiście chodzi mi tylko o skuteczność w momęcie wejścia na boisko, Tomasson by się teraz nadawał.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 sty 2006, 22:19

*_For_zaza_Milan_* pisze:Bagg ale czemu nie podkreśliłes słabszego w defensywie ?

Bo nie widzę potrzeby? Bo na chwilę obecną Milan ma taką siłę atakującą, że w w obronie potrzebny jest raczej ktoś taki kto uspokoiłby grę? Ale przecież mimo wszystko Marek słaby w ataku nie jest, a potrafi wspaniale dośrodkować i ładnie uderzyć.

Pozatym Serginho to też raczej jest pomocnik, w obronie to z musu.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba że Nedved zmieknie i skusi sie MS to wtedy wróca do gry razem

Niech wraca. W Juve w 2007 roku i tak pewnie nie będzie grał pierwszych skrzypiec, więc niech z Czechami spróbuje zwojować świat.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 09 sty 2006, 22:19

*_For_zaza_Milan_* pisze:No i co jeszcze różni Bobo on Figo to to że po podpisanu umowy Vieri nie cukrował ze zawze marzył czy że cos tam innego

hehe dokładnie a ten pajac to sam wiesz co mówił, jednym słowem don farmazon 8)

*_For_zaza_Milan_* pisze:No Kulek ale zauważ że Figo zdradzając Barca był młodszy, był na topie i Real go "wykradł" płaca sume odstepnego. A Bobo wyczerpał swój czas w Interze. Pokłucił się z Mancinim i odszedł do rywala. Pewnie kasa miał znaczenie (nie mówie że nie) bo chyba dostał 3 banki na ręke [ tyle to nie dostaje nie jeden lepszy napastnik SerieA] i miał być rezerwowym taka Sampdoria dawał pewnie z 1 milion i by grał często. Ale na kase to chyba nie polaciał. Jest ustawiony do końca życie im to za gra w barwach Interu ..
NO własnie Figo dobrowolnie wybrał, a Vieri zapowiadał, że odejdzie i wybrał najlepszą ofertę zarówno pod względem sportowym jak i finansowym. I zgadzam się też z tym, że w takiej Sampie byłby gwiazdą i grąłby w każdym możliwym meczu, ale nie chciał a czemu?/ Tylko on to wie. A w Milanie, wiedział dokładnie, że Scheva jest poza zasięgiem ze względów oczywistych, Gila przychodzi za około 30 baniek ( nie pamietam dokładnie) więc to nie są pieniadze które będą "siedzieć" na ławce. Wiedział jak jest i jak będize mimo to chciał chyba powalczyć o miejsce, albo chociaz o ki8lka bramek w serie A w roli zmiennika. Pewnie chciał ustrzelić coś Interowi :twisted: NO coż teraz z Di Vaio bedą stanowić o sile Monaco, Powodzenia Christian :wink:

pozdro Zaza

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 sty 2006, 22:20

*_For_zaza_Milan_* pisze: Lakier a co ma sie dzieć ? to co z Del Piero czeka na szanse :lol:
Co w tym takiego smiesznego?
Kaka_ACM pisze:Podniete to ty masz szalony osiemnastolatku, spier** na szczaw Wink

Twoje pierwsze posty na forum byly bardziej obiecujace.

Swoja droga, transfery Milany sa dosyc specyficzne, albo kupia jakiego gracza ktory genialnie wprowadzi sie w zespol, albo kupia jakiegos pilkarza ktory przemini sie w pokrake.

Tak pozatym, to jestem ciekaw jakiego obronce kupia w tym okienku, bo jakiegos kupia napewno.

BTW. Zawsze musicice sie klocic o takie pierdoly? Dzizys gdyby to byla choc napinka na poziomie.

Nie ma to jak powiedziec dwa razy to samo, ale w odmiennych jezykach :badziewie:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”