Moderatorzy - ocena pracy - Strona 20

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 sie 2005, 14:28

Niggaz pisze:
Corinthians pisze:Jestem zarejstrowany na innym forum i tam żaden mod nie pisze jednowyrazowych postów, tylko potajemnie robi to co musi.
Tylko, że na tym forum pewnie zaraz tłumy zbuntowanej młodzieży zalały by temat 'pytania' postami typu: 'Kto zamknął temat 'X' ??' albo 'Gdzie się podział temat 'X' ??'
no tak ale mogą w pierwszym/ostatnim poście tematu (czyli zedytować czyjegoś posta i podpisać na jego końcu, tak jak często to robią) na czerwono i już, nie trzeba nabijać posta :wink:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 sie 2005, 14:29

To fascynujące, że komuś przeszkadza "nabijanie" przez moderatorów. Opiepszę wszystkich. Takie zachowanie nie będzie tolerowane.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 sie 2005, 14:31

O czym tu jest mowa w ogóle? Jeśli twierdzicie, że piszemy to po to, aby nabić sobie posta tosię grubo mylicie bo wątpie aby któremuś z modów na tym zależało. Sami sobie nawzajem mamy dać WP za to, że napisał o zamknięciu tematu? zastanówcie się troche. Gdybym miał się doszukać postów Paszteta lub Corinthiansa to na pewno coś by się znalazło więc lepiej martwcie się o siebie!

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 sie 2005, 20:09

Moją wypowiedzią zaryzykuję teraz nawet kilka WP, banem też nie pogardze :wink: Ale coś mnie podkusiło wejśc na temat o Arsenalu. A tam patrze sprzeczka "najlepszego" moda z innymi userami. Powód - jednozdaniowy post, w którym prosi o wyniki Arsenalu. Toż to paranoja..... Ja bym za takie coś, Wazi chyba właśnie tam dostał, WP. Jak ktoś taki jest modem i tak się zachowuje to inni mają brac od niego przykład??? Z pewnością nie jestem świety, ale mod już powinien. Czy tak trudno było dac sobie pare stron wcześniej, gdzie na pewno fieldy pisał o wynikach. Albo wejsc na jakąkolwiek tabele Premiership, tudzież Onet Sport. :roll:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 sie 2005, 20:16

Jestem ciekaw, czy znasz takie staropolskie przysłowie; "Robić z igły widły". Piętnujesz moda, bo zapytał się jaki był wynik. Bardzo powazne masz zastrzeżenia do jego pracy w takim razie. Może coś z tym zrobić? Napisać do Bravo itp.

Aha jeszcze jedno, znajdz sobie jakieś prawdziwe problemy.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 sie 2005, 20:27

Piwus ja tego nie kieruje do Ciebie. Do Twojej pracy nie mam żadnych zastrzeżeń. Mam tylko wrażenie, że sporo skarg leci na tego moda. Wiesz chyba kogo mam na myśli....... Mam takie pytanko czy userzy tego forum mogą miec wpływ na zmiane modów. Aha i jeszcze jedno...... jak nie to napisze to wszystko do faktu i tv trwam, a oni Wam zrobią aferę. :wink:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 sie 2005, 20:37

radekutd pisze:Mam tylko wrażenie, że sporo skarg leci na tego moda.
Ja mam wrażenie, że wiecej leci na mnie. Ale ta jest wyjatkowo niepoważna.
radekutd pisze:Mam takie pytanko czy userzy tego forum mogą miec wpływ na zmiane modów.
Jak będą mieli o wiele lepsze argumenty :?.

PS. Chciałbym się publicznie przyznać :shock:. Kiedyś zapytałem, o której gra reprezentacja :oops:. Mam nadzieję, że mnie nikt nie wywali.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 09 wrz 2005, 8:48

napoczątku byłem nawet zadowolony z pracu moderatorów ale teraz to widze ze na forum zrobił sie pewien układ!!
chodzi mi ze niejaki "zaza" zakłada głupie temety obrazając fanów Juve i nikt nic mu nie robi!
Co robią moderatorzy????????? nic bo wikeszosc jest fanami innych klubów i tez nie lubią Juve!!
nastepna sprawa dlaczego zawsze jak sie włącza główną stronke to jest zdjecie o Interze???? to jest dydkryminacja innych klubów!!
niby błache sprawy ale rzucają sie w oczy!!
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 wrz 2005, 10:13

A wiec tak :arrow: zacznijmy od tego ze to ma być serwis piłkarski a wiec jacy Fani ?? jak ktoś nie potrawi wypowiedzieć sie w temacie spotkań - piłkarza - trenera - stadionu ?? Czyli jaki to fan ?? nie wiesz nie pisz :!:

I jak ty śmiesz poruszać temat fanów Juve co nie wiedzisz spotkań ligowych ze oni nie mają fanów ?? To jacy fani ...

Co do pracy "Grupy Trzymajacej Władze" zastanawiam się też po co Oni są. Jak forum z dnia na dzień traci sens www.pilka.pl ale widocznie ktoś jest zadowolony z ich pracy. Jak sie zaliczam to tych co szanuje ich zdanie ale pracy nie szanuje bo delikatnie mówiać co nie który zapomnieli jaki sens ma ten serwis.

No i na tym zakończmy ... Ao układach możemy pogadac ale w serie A i prokuraturze .... :lol: :twisted:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 09 wrz 2005, 10:37

wiesz co ja moge sie wypowiadac na temat meczów, piłkarzy i stadionów!! a pozatym nie mam czasu zeby oglądac kazdy mecz jaki leci na tvp. zwłaszcza na cyfrze i polsat sport!!

a teraz na temat licze ze moderatorzy podejmą radykalne kroki i wprowadza jakies kryterium tworzenia nowych tematów! a nie ktos nie lubi danego klubu i od razu nazywa ich kibiców "mardinesem"

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 wrz 2005, 11:05

Już podjeli radykalne kroki to po pierwsze. Aż zżal ale coż... Po drugie nie wiesz ? nie pisz !

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 wrz 2005, 11:05

Widze ze pierwszy raz musze skrytykowac Kostka.
Chodzi o zamkniecie wiadomego tematu.Moze nawet nie zamkniecie samo w sobie ale uzasadnienie.Mianowicie:
"Zamykam, gdyż kwestią czasu jest wielki 'burdel' w tym temacie. Na razie jest spokojnie, ale jak dzieci wrócą ze szkoły będzie niedobrze."

Wydaj mi sie ze to moderatorzy maja pilnowac zeby w tematach nie robil sie tak zwany burdel wiec zamkniecie tego tematu odbieram jako delikatnie mowiac przejaw lenistwa.Starczylo tylko zmienic Jufe na wiadomo co a temat zostawic bo porusza istotna kwestie.Zaza nie owijajac w bawelne powiedzial co o tym mysli i bardzo dobrze tak powinno byc.Problem o ktorym tam wspomnial (nie obrazajac Starej Damy jak niektorzy sugeruja) istnieje i trzeba sie nim zajac a nie zamykac temat bo dzieci (ktorzy a raczej problem z nimi jest tutaj meritum sprawy) wroca ze szkoly i sie zdenerwuja.

Wiem ze fani Jufe caly ten temat odbieraja jak atak na ich grupe a niektorzy nawet na klub ale ja osobiscie odbieram to jako troske o dobro forum (moze gdyby zalozyl tamten temat ktos mniej kontrowersyjny niz Zaza to wiecej osob by to zobaczylo).Niedlugo ladnie i skladnie beda tutaj pisac tylko moderatorzy i paru userow bo reszta albo juz zniechecila sie albo zniecheci do pisania.
Odnosze tez wrazenie ze fani danego zespolu utozsamiaja sie z ta banda dzieciakow jesli tylko napisze on/ona/oni ze kibicuja tej samej druzynie.To kibicujecie klubowi czy jeszcze dodatkowo kibicom ktorzy waszemu klubowi tez "kibicuja" jak to jest?Solidaryzyjac sie z nimi jestescie postrzegani tak jak oni.Wiadomo ze jedna durnowata wypowiedz dajmy na to fana Milanu wyrabia zla opinie klubowi bardziej niz 10 madrych dobra bo glupota razi w oczy a inteligencja juz niekoniecznie.
Zaza zawezil temat (zle zrobil) i wzial grupe z ktora ma najwieksza stycznosc ale temat jest szeroki i obejmuje wszystkich takich kibicow innych klubow.I nad tym a nie nad samymi kibicami Starej Damy trzeba sie tutaj zastanawiac i pomyslec co z tym zrobic (a to bedzie dluga dyskusja bo temat jest trudny).
Swoja droga gdzie sa administratorzy?Pomijam oskara bo on walnie jednego posta na 2 tygodnie (jak dobrze pojdzie) i tyle.Ale Dzidzius i Agnieszka nie widzialem juz dawno zadnych ich wypowiedzi na forum.Fakt daja newsy ale powinni tez rozmawiac z uzytkownikami na forum serwisu a nie tylko na gg jak sie do nich zagada.Az rzuce banalem: kiedys bylo inaczej...

Konkludujac mozna zmienic troche forme ale temat trzeba otworzyc i poruszyc.
Pozdrawiam.

edit: widze ze Zaza sie nie poddaje i drazy temat pod troche zmieniona nazwa :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 wrz 2005, 12:45

Ty Zakochany :!: Tak chcesz się bawić ??

Do Twojej informacji jedej z modów wydał mi pozwolanie. Nie szanujesz zdanie kolegi :?: Jak nie szanujesz kogoś zdanie to też zalilcz w tej kwesti. A teraz zaczynamy inna rozmowe. Bo widać nawet sami siebie na szanujecie. A co dobiero zdanie innych.

Czekam na odezwe ze stony założycieli portalu i zaczniemy może robić coś ku temu by zmienić pewne reczy a nie robic jak kolega w tej sprawie Romantyk ..

Chłopaczek wyżej napisał bardzo mądrze ale zaczniemy inaczej pisać. Bo nawet szacunku ....

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 wrz 2005, 14:33

*_For_zaza_Milan_* pisze:A wiec tak zacznijmy od tego ze to ma być serwis piłkarski a wiec jacy Fani ?? jak ktoś nie potrawi wypowiedzieć sie w temacie spotkań - piłkarza - trenera - stadionu ??
To nic nie oznacza. Może tylko tyle, że niektórym się niechce.
*_For_zaza_Milan_* pisze: Czyli jaki to fan ??
Wierny na przykład.
*_For_zaza_Milan_* pisze: nie wiesz nie pisz
Nie umiesz? Nie pisz! <zieeew>
*_For_zaza_Milan_* pisze:I jak ty śmiesz poruszać temat fanów Juve co nie wiedzisz spotkań ligowych ze oni nie mają fanów ?? To jacy fani ...
A Ty nie widzisz swoich byków w postach, nie widzisz jak bardzo się ośmieszasz :? Wcale nie trzeba oglądac meczy, żeby Cię intelektualnie niszczyć, bo jesteś za porywczy.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Co do pracy "Grupy Trzymajacej Władze" zastanawiam się też po co Oni są.
Żeby wlepiac WP takim napinaczom jak Ty. Powinni Cię nawet zbanować za dwa konta, ale to przemilczmy.
*_For_zaza_Milan_* pisze: Jak forum z dnia na dzień traci sens www.pilka.pl ale widocznie ktoś jest zadowolony z ich pracy. Jak sie zaliczam to tych co szanuje ich zdanie ale pracy nie szanuje bo delikatnie mówiać co nie który zapomnieli jaki sens ma ten serwis.
Na pewnym forum Milanu, najlepszym w Polsce, o najlepszym poziomie wśród wszystkich for poświęconych klubom piłkarskim banuje się za głupotę. Zaza ma tam bana, a śmie nam wypominać swoje błędy. To jest żałosne.
*_For_zaza_Milan_* pisze:No i na tym zakończmy ... Ao układach możemy pogadac ale w serie A i prokuraturze ....
Pogadajmy o napince i meczach Juve z Milanem. Ładny text do zajebistej napinki, nie?
*_For_zaza_Milan_* pisze:Po drugie nie wiesz ? nie pisz !
Nie umiesz? Nie pisz! <zieeeeeeeeeeeew>
Wydaj mi sie ze to moderatorzy maja pilnowac zeby w tematach nie robil sie tak zwany burdel wiec zamkniecie tego tematu odbieram jako delikatnie mowiac przejaw lenistwa.Starczylo tylko zmienic Jufe na wiadomo co a temat zostawic bo porusza istotna kwestie.Zaza nie owijajac w bawelne powiedzial co o tym mysli i bardzo dobrze tak powinno byc.Problem o ktorym tam wspomnial (nie obrazajac Starej Damy jak niektorzy sugeruja) istnieje i trzeba sie nim zajac a nie zamykac temat bo dzieci (ktorzy a raczej problem z nimi jest tutaj meritum sprawy) wroca ze szkoly i sie zdenerwuja.
Problem istnieje napewno. Istnieje także problem taniej napinki u Zazy, jednak uważam, że nie jest potrzebne zakłądanie z tego powodu oddzielnego tematu. Zaza się wkurzył bo fani Ju"f"e są wg niego niedoinformowani. Powinien więc obejsć ich dookoła, omijać, ale dalej drąży i wciska innym swoje chore napinkowe racje. Gdyby chociaż pisać umiał poprawnie :roll:.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 19 wrz 2005, 22:58

Dziekuje !!

Wrescie po tak dlugim czasie doczekalem sie chwili jakze pieknej, soczyscie rozkosznej i bogatej w mile doznania. Moderatorzy spisuja sie bardzo dobrze, procz raptem dwoch, co jest genialne. Ale co lepsze wielu idiotow w koncu ma statusy na jakie sobie zasluzyli. Pozdro Bunch :lol:

Poza tym pojawilo sie kilku userow z ktorymi powaznie i nie tylko mozna sobie pogadac. Snipp, Bagg pozdro a jest tez kilku tych z ktorymi zawsze jest zajebisty kontakt. Ci ostatni wiedza ze do nich pisze.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje 8)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”