Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 12 kwie 2005, 17:11
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 kwie 2005, 17:12
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 kwie 2005, 17:33
mrc pisze:Ja myślę że Cruz trochę sie marnuje w Interze bo w z tego co wiem to mało gra. Jak nastroje przed meczem? Mam nadzieję że wygracie 3-0 bo nie lubię Milanu. Bierzcie przykład z Deportivo z poprzedniego sezonu
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 kwie 2005, 17:35
Wtedy "dalismy sobie po razie" - raz Oni wygrali, raz Mypatryk89 pisze:P.S. Polubilem Inter m.in. po emocjonującym dwumeczu w fazie grupowej zeszłej edycji LM przeciwko Arsenalowi...
mrc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 18:29
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 kwie 2005, 22:39
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 kwie 2005, 22:44
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 kwie 2005, 22:46
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 12 kwie 2005, 22:50
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 kwie 2005, 22:50
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 12 kwie 2005, 22:52
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 kwie 2005, 22:57
rebuzz pisze:zal mi interu .. .. szkoda tej bramki nieuznanej .... a co do ultrasow to nie ma im sie co dziwic ...
Inter nie miał szans nawet gdy bramka została uznana i wiem, że zaraz fani Interu się tu zbulwersują ale Milan grał w dwumeczu dużo lepiej i spokojnie sobie awansował. Inter nie pokazał za wiele i ta cała święta wojna to jakoś nie była tak porywająca jak tu niektórzy wychwalali (pozdro zaza).Figo11 pisze:Puściły im emocje ta bramka podniosła by ich lekko an duchu...jakieś teoretyczne szanse by były...Ta bramka by pozwalała tzrymac nadzieje i dopingować swoich piłkarzy...szkoda ze nie uznana choć prawidlowa...Napewno by tego nie było gdyby nie bład sędziego...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 kwie 2005, 23:01
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 kwie 2005, 23:08
No rozumiem Twoje tłumaczenie i zgadzam się, że to święta wojna, emocje, napięcie i wogóle ale bez przesadyFigo11 pisze:Puścily im nerwy chyba tyle mozna powiedziec na uspr. tych pseudo kiboli...Ale bład ponosi za to sędzia z atego gola i po czesciz a to zajscie...Jęsli Niggaz twa barcelonka pzregrywała z Realem to na bank siedziałes przed telewizorem i rzucałeś szklankami w rodziców(zart)jeśłi jest się an takim meczu emocje siegaja zenitu wszystko na boisku mzoe sie wydarzyc...to były dwie tak wspaniale druzyny ze wszystko mogło sie stac wszysko bylo mozliwe
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio