Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 20

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 12 kwie 2005, 17:11

Też Wam życze zwycięstwa, i bardzo chcialbym zeby to wlasnie Inter awansował do Polfinalu;]

P.S. Polubilem Inter m.in. po emocjonującym dwumeczu w fazie grupowej zeszłej edycji LM przeciwko Arsenalowi...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 kwie 2005, 17:12

Latwo powiedziec Mrc :D Pewnie Mancio posci pilkarzom tamten mecz w szatni i bedzie wymagal takiego wykanczania akcji jak wowczas Deportivo :wink: Jesli posluchaja to wygramy! Ale na ostateczne rozstzygniecie poczekamy do 22.30. A moze jednak dluzej do karnych :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 kwie 2005, 17:33

mrc pisze:Ja myślę że Cruz trochę sie marnuje w Interze bo w z tego co wiem to mało gra. Jak nastroje przed meczem? Mam nadzieję że wygracie 3-0 bo nie lubię Milanu. Bierzcie przykład z Deportivo z poprzedniego sezonu :!:

Heh, wtedy to juz bylem zalamany ... Deportivo na San Siro zdboylo pierwsze bramke ale potem jak juz wwszyscy wiedza Milan rozpoczal kanonade i mecz zakonczyl sie wynikiem 4:1

Na ElRiazor to juz tylko Depor istnialo .... 4:0 i Milan za burta .. mam nadziej ze Inter tez bedzie na cos takiego stac bo mamy najlpeszych pilkarzy swiata i zaslugujemy na pokonanie Milanosow .....

Nie moezmy tylko gadac ze ADriano nas zbawi ... oby cala druzyna zagrala super bo co bedzie jak ADriano zawidzie ??

pozdro

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 kwie 2005, 17:35

patryk89 pisze:P.S. Polubilem Inter m.in. po emocjonującym dwumeczu w fazie grupowej zeszłej edycji LM przeciwko Arsenalowi...
Wtedy "dalismy sobie po razie" - raz Oni wygrali, raz My :D
Ja polubiłem Inter gdy zaczął grać tam Bergkamp, a potem jeszcze bardziej Ich polubiłem gdy sprzedali Bergkampa do Arsenalu :lol: No i mieliśmy jeszcze od Was Kanu 8)
P.S. Trzymam kciuki dzisiaj wieczorem :wink:

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 18:29

Mi za to Inter jest bardzo obojętny, wkurza mnie bo najpierw sprzedają/wypożyczają za małe pieniądze, a potem płacą po 30 mln euro(np.Adriano).

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 kwie 2005, 22:39

Bardzo pięknie Inter żegna się z Champions League. Przez jeden głupi nieuznany gol Dida omal nie dostał racą w łeb. Mam nadzieję, że kara dla Włochów będzie strasznie surowa. Gospodarzem tego meczu jest Inter więc to oni będą odpowiadać za kibiców. Jak oni mogli dopóścić aby ci Hooligani mogli wnieść na trybuny taka ilość rac?! Kibice rzucali ter race nie przerwanie prze kilka minut, leciały butelki z wodą i szklane!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 kwie 2005, 22:44

Brak mi słów po prostu.
Interowi gratulujemy kibiców można by powiedzieć oczywiście w sensie negatywnym. Inter wypad z LM i jakaś olbrzymia sankcja by się przydała. Szkoda gadać. Żenada po prostu. Dla takich ludzi nie ma miejsca na stadionach.
Kibice Interu [*]

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 kwie 2005, 22:46

Kretyni :!: typowe beezmózgi :!:.Dlaczego po wznowieniu oni jeszcze nawrzucali race ?

Tylko nie przypominajcie przykładu Romy, bo tam jeden człowiek rzucił monetą , a tutaj setki kretynów wrzucili na boisko wszystko co mieli pod łapą (klucze, butelki, race itd.).Ehh, ładnie merdasy, trzeba umieć przegrywać z honorem ... i to raczej nie chodzi o nieuznaną bramkę

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 12 kwie 2005, 22:50

zal mi interu .. .. szkoda tej bramki nieuznanej .... a co do ultrasow to nie ma im sie co dziwic ...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 kwie 2005, 22:50

Puściły im emocje ta bramka podniosła by ich lekko an duchu...jakieś teoretyczne szanse by były...Ta bramka by pozwalała tzrymac nadzieje i dopingować swoich piłkarzy...szkoda ze nie uznana choć prawidlowa...Napewno by tego nie było gdyby nie bład sędziego...

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 12 kwie 2005, 22:52

No ladnie, zalosne, beznadziejne, a wrecz sqrwielskie zachowanie kibicow. Az zal za jaja sciska. Jak cos takiego widze to mnie zal za jaja sciska.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 kwie 2005, 22:57

rebuzz pisze:zal mi interu .. .. szkoda tej bramki nieuznanej .... a co do ultrasow to nie ma im sie co dziwic ...
:?: :roll: :shock:
Brak mi słów poraz kolejny. Nie ma im się co dziwić :?: :!: Proszę o wytłumaczenie.
Figo11 pisze:Puściły im emocje ta bramka podniosła by ich lekko an duchu...jakieś teoretyczne szanse by były...Ta bramka by pozwalała tzrymac nadzieje i dopingować swoich piłkarzy...szkoda ze nie uznana choć prawidlowa...Napewno by tego nie było gdyby nie bład sędziego...
Inter nie miał szans nawet gdy bramka została uznana i wiem, że zaraz fani Interu się tu zbulwersują ale Milan grał w dwumeczu dużo lepiej i spokojnie sobie awansował. Inter nie pokazał za wiele i ta cała święta wojna to jakoś nie była tak porywająca jak tu niektórzy wychwalali (pozdro zaza).

Ktoś ma wogóle czelność tłumaczyć i usprawiedliwiać tych pseudo-kibiców :?: :!:

Zastanówcie się chwile zanim coś napiszecie.
Kibice Interu powinni przyjąć porażkę z honorem ale widać, że to ich przerosło.
Żenada

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 kwie 2005, 23:01

Puścily im nerwy chyba tyle mozna powiedziec na uspr. tych pseudo kiboli...Ale bład ponosi za to sędzia z atego gola i po czesciz a to zajscie...Jęsli Niggaz twa barcelonka pzregrywała z Realem to na bank siedziałes przed telewizorem i rzucałeś szklankami w rodziców :lol: (zart)jeśłi jest się an takim meczu emocje siegaja zenitu wszystko na boisku mzoe sie wydarzyc...to były dwie tak wspaniale druzyny ze wszystko mogło sie stac wszysko bylo mozliwe

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 kwie 2005, 23:08

Figo11 pisze:Puścily im nerwy chyba tyle mozna powiedziec na uspr. tych pseudo kiboli...Ale bład ponosi za to sędzia z atego gola i po czesciz a to zajscie...Jęsli Niggaz twa barcelonka pzregrywała z Realem to na bank siedziałes przed telewizorem i rzucałeś szklankami w rodziców :lol: (zart)jeśłi jest się an takim meczu emocje siegaja zenitu wszystko na boisku mzoe sie wydarzyc...to były dwie tak wspaniale druzyny ze wszystko mogło sie stac wszysko bylo mozliwe
No rozumiem Twoje tłumaczenie i zgadzam się, że to święta wojna, emocje, napięcie i wogóle ale bez przesady :!: Sędzie popełnił błąd i to jasne ale takie błędy mają miejsce (niestety) w prawie każdym meczu i nic nie wskazuje na to aby się to zmieniło w najbliższym czasie. Nerwy im puściły ale to zachowanie było poza wszelkimi normami. Dla mnie Ci co stoją za tymi ekscesami (żeby nie było, że wszyscy kibice) to debile i skurwysyny po prostu. Nie zdziwiłbym się tak bardzo gdyby taka sytuacja zaistniała w jakiejś podrzędnej lidze spowodowana powiedzmy jakimiś innymi jeszcze powodami ale to jest LM :!: Rozgrywki dla elit.
Poza tym dano szanse na kontynuowanie meczu a tu znowu to samo. ŻENADA :!:
Ja bym ich wyłapał i na stosie spalił z racami w gębach :evil:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”