Real Madryt (zbiorczy) - Strona 20

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 sty 2005, 23:33

Matys90 pisze:co do Samuela to gra coraz lepiej i powolutku adaptuje się w Realu,
co do Woodgate'a to wraca w styczniu i zobaczymy ile jest wart,
co do Gravesena to myśle że nic nie zmieni, bo żeby on grał naławke musi zejdzie Guti(bo chyba nie sądzicie że Perez pozwoli posadzić na ławce Beckhama :()
nie chce sie juz zbijac, ale ok. samuel powolutku sie adaptuje :lol: :lol: , gdy bedzie mial takie tempo to za jakies 15 lat bede go wymienial jednym tchem obok puyola, nesty, cannavaro, maldiniego i terrego :lol: :lol: :lol: :lol: (przepraszam jak kogos pominalwszy).
co do woody'ego wybiegnie, zlapie kontuzje i znuwu nie bede mial okazji go obejrzec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
guti pojdzie siedziec bo gravesena potrzebuja

pozdro

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 15 sty 2005, 14:41

zawdi pisze:
Matys90 pisze:co do Samuela to gra coraz lepiej i powolutku adaptuje się w Realu,
co do Woodgate'a to wraca w styczniu i zobaczymy ile jest wart,
co do Gravesena to myśle że nic nie zmieni, bo żeby on grał naławke musi zejdzie Guti(bo chyba nie sądzicie że Perez pozwoli posadzić na ławce Beckhama :()
nie chce sie juz zbijac, ale ok. samuel powolutku sie adaptuje :lol: :lol: , gdy bedzie mial takie tempo to za jakies 15 lat bede go wymienial jednym tchem obok puyola, nesty, cannavaro, maldiniego i terrego :lol: :lol: :lol: :lol: (przepraszam jak kogos pominalwszy).
co do woody'ego wybiegnie, zlapie kontuzje i znuwu nie bede mial okazji go obejrzec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
guti pojdzie siedziec bo gravesena potrzebuja

pozdro

sie okarze jak ktory sie sprawdzi, niestety na razie samuel to porazka transferowa pereza, mam tylko nadzieje ze w koncu sie odnajdzie :P :lol:

poza tym teraz gdy Real sciagnal portillo, gravesena, w zamiarach ma Robinho, Lahma czy Del Horno to slabych stron juz posiadac nie bedzie !! bo gdy kazdy z tych pilkarzy gdy dostanie kopa na treningu to zacznie pokazywac na co go stac na murawie podczas meczu, analizujac sklad Realu mozna wprowadzic kilka malych korekt

bramka - casillas (niepodwazalne miejsce w skladzi, na rezerwie bdb cesar)
prawa oborna - salgado (tu trzeba jeszcze kogos kupic, np. Miguel)
lewa obrona - carlos (tu dobrze byloby sprowadzic Del Horno, choc carlos gra jeszcze na dobry i rownym poziomie, ale latka leca :()
srodek - samuel i woody (po powrocie, rezerwa:pavon,mejia,arbeola,helquera)
prawa pomoc - figo i tu tylko wystarczy przedluzyc kontrakt i mamy swietnego gracza na 2 lata
lewa pomoc - zidane (tu kupic robinho, i perpektywa zalatania dziury po odejsciu zizu jest, a do tego wzmocnienie sklady obecnego, i nawet bez robinho pozostaje jeszcze Solari :D )
srodek pomocy - guti, gravesen (becks oczywscie lawa albo sprzedarz, choc znajac pereza bedzie gral :(, poza tym nikogo kupowac juz do srodkd nie trzeba bo w zanadrzu pozostaje jeszcze Helquera i Celades)
atak - Ronaldo Owen (badz atak R&R, w razie kontuzji ktoregos moze jeszcze grac PortiGol)

a wiec skladzik prezentuje sie okazale, na kazda pozycji mozna wstawic znakomitych zawodnikow, tylko trzeba dokonac 2 transferow, ktore sa mocno prawdopodobne :P a teraz przy nowym trenerze ktory wepchnal w ta druzyne mam nadzieje ciezka prace, mobilizacje i wole walki to o wyniki mozna byc odrobine spokojniejszym

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 sty 2005, 14:55

smitu pisze: bramka - casillas (niepodwazalne miejsce w skladzi, na rezerwie bdb cesar)
prawa oborna - salgado (tu trzeba jeszcze kogos kupic, np. Miguel)
lewa obrona - carlos (tu dobrze byloby sprowadzic Del Horno, choc carlos gra jeszcze na dobry i rownym poziomie, ale latka leca :()
srodek - samuel i woody (po powrocie, rezerwa:pavon,mejia,arbeola,helquera)
prawa pomoc - figo i tu tylko wystarczy przedluzyc kontrakt i mamy swietnego gracza na 2 lata
lewa pomoc - zidane (tu kupic robinho, i perpektywa zalatania dziury po odejsciu zizu jest, a do tego wzmocnienie sklady obecnego, i nawet bez robinho pozostaje jeszcze Solari :D )
srodek pomocy - guti, gravesen (becks oczywscie lawa albo sprzedarz, choc znajac pereza bedzie gral :(, poza tym nikogo kupowac juz do srodkd nie trzeba bo w zanadrzu pozostaje jeszcze Helquera i Celades)
atak - Ronaldo Owen (badz atak R&R, w razie kontuzji ktoregos moze jeszcze grac PortiGol)

a wiec skladzik prezentuje sie okazale, na kazda pozycji mozna wstawic znakomitych zawodnikow, tylko trzeba dokonac 2 transferow, ktore sa mocno prawdopodobne :P a teraz przy nowym trenerze ktory wepchnal w ta druzyne mam nadzieje ciezka prace, mobilizacje i wole walki to o wyniki mozna byc odrobine spokojniejszym
jak dla mnie cala obrona do wymiany, woodgate'a nie widzialem, ale boki i samuel (nie odnajdzie sie juz) na bank. z figo nie przedluza, beckham bedzie gral na prawej. lewa - zidane bedzie juz tylko coraz slabszy a kokosow za niego nie zgarna. na srodek na tym poziomie potrzebny jest lepszy pilkarz ofensywny niz guti. atak ok jak raul odzyska forme.

majac na uwadze, ze ze sprzedazy duzej kasy nie bedzie. 5 klasowych pilkarzy troche ich wyniesie, to bedzie kosztowna reforma.

pozdro

Krzysiekhycnar
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysiekhycnar » 15 sty 2005, 15:13

Walter Samuel powoli przyzwyczaja się z grš w klubie, z każdym meczem gra coraz lepiej.
Thomas Gravesen spkojnie mógłby posadzić na ławie Beckhama, ale Perez woli żeby oni obydwaj grali w lini pomocy.
Jedyne pewne miejsce w składzie ma Casillas,Zidane,Ronaldo a reszta musi walczyć żeby się znale?ć w jedenastce Królewskich :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 sty 2005, 15:14

Jak dla mnie to trzeba polowe skladu wymienic. Tymi ktorzy powinni zostac sa: Casillas, Figo, mimo wszystko Zidane oraz Owen i ronaldo.

Jednak jak wszyscy wiemy na 100% zostanie takze Raul ,a i Beckham i Woodgate nie musza obawiac sie o byt.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 15 sty 2005, 15:15

co do samuela nie bylbym tego pewien czy sie juz nie odnajdzie, woody jest dobry, nawet bardzo dobry, oby teraz zostaw dobrze wyleczony, z reszta anglicy okrzykneli go przed kontuzja nadzieja angielskiej pilki, zobaczymy co z niego bedzie po kontuzji oby dobrze, jezeli chodzi o boki obrony masz racje jest slabo i przyda sie wymiana, ale droga nie powinna byc, Del Horno na lewa i Miguel na prawa powinni kosztowac razem jakies 8 milionow wiec pereza na to stac figo - raczej umowy przedluzy nawet jezeli nie to jeszcze w Realu pogra troche po kontrakt jeszcze sie nie konczy na tym sezonie, zidane jest coraz slabszy dlatego wspomnialem o kupnie Robinho ktory z pewnoscia by Zizo'u dobrze zastapil lepszy od Gutiego ? ale kto niby przecierz on gra na pozycji pivota a nie ofensywnego pomocnika i w obecnej formie jest jednym z najlepszych na swiecie na swojej pozycji, jezeli chodzi o becks'a to bez komentarza ten czlowiek jak dla mnie rujnuje ten zespol :( przez niego chociazby nie moze grac solari :( atak jest swietny nawet gdy w slabszej formie jest Raul, potrzebuja tylko podac ktorych jeszcze niedawno im brakowalo, lecz ostatnio widac ze bramki strzelac potrafia, podsumówujac Realowi jest potrzebne raptem 3 pilkarzy za ktorych trzeba zaplacic 26 mln euro, co dla pereza jest dosyc mala bariera

pozdro :wink:
serek408 pisze:Jak dla mnie to trzeba polowe skladu wymienic. Tymi ktorzy powinni zostac sa: Casillas, Figo, mimo wszystko Zidane oraz Owen i ronaldo.

Jednak jak wszyscy wiemy na 100% zostanie takze Raul ,a i Beckham i Woodgate nie musza obawiac sie o byt.

widac ze masz pojecie :?

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 sty 2005, 15:28

smitu pisze:co do samuela nie bylbym tego pewien czy sie juz nie odnajdzie
nie przekonasz mnie co do samuela
smitu pisze:woody jest dobry, nawet bardzo dobry, oby teraz zostaw dobrze wyleczony, z reszta anglicy okrzykneli go przed kontuzja nadzieja angielskiej pilki, zobaczymy co z niego bedzie po kontuzji oby dobrze
jest strasznie kontuzjogenny ale zobaczymy
smitu pisze:jezeli chodzi o boki obrony masz racje jest slabo i przyda sie wymiana, ale droga nie powinna byc, Del Horno na lewa i Miguel na prawa powinni kosztowac razem jakies 8 milionow wiec pereza na to stac
mysle ze beda duzo drozsi
smitu pisze:figo - raczej umowy przedluzy nawet jezeli nie to jeszcze w Realu pogra troche po kontrakt jeszcze sie nie konczy na tym sezonie
chyba w tym
smitu pisze:zidane jest coraz slabszy dlatego wspomnialem o kupnie Robinho ktory z pewnoscia by Zizo'u dobrze zastapil lepszy od Gutiego ? ale kto niby przecierz on gra na pozycji pivota a nie ofensywnego pomocnika i w obecnej formie jest jednym z najlepszych na swiecie na swojej pozycji
pisalem juz na temat gutiego jako pivota (temat chyba zostal zamkniety przez modow)
smitu pisze:pozdro :wink:
pozdro

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 sty 2005, 15:39

Miguelem interesuje się Juve i za samego Miguela dają 6,5mln E a co do Del Horno to wydaje mi się że to wydatek rzędu 10-15mln jak nei więcej :twisted: :cry:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 15 sty 2005, 15:39

Figo ma kontrakt jeszcze poltorej roku

pozdro :D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 15 sty 2005, 15:43

Wszyscy mówicie, że Samuel się zaczyna adaptować w zespole... Fajnie, że po pół roku zaczyna się z zespołem rozumieć... :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 15 sty 2005, 15:48

Anka pisze:Wszyscy mówicie, że Samuel się zaczyna adaptować w zespole... Fajnie, że po pół roku zaczyna się z zespołem rozumieć... :lol:

a wiesz ile adaptowal sie henry w juve ! zuraw w wisle ! vieira w arsenalu ! ronaldo w realu ! kluivert w barcy ! anelka w psg !

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 15 sty 2005, 15:53

smitu pisze:
Anka pisze:Wszyscy mówicie, że Samuel się zaczyna adaptować w zespole... Fajnie, że po pół roku zaczyna się z zespołem rozumieć... :lol:

a wiesz ile adaptowal sie henry w juve ! zuraw w wisle ! vieira w arsenalu ! ronaldo w realu ! kluivert w barcy ! anelka w psg !
Henry w Juve grał bodaj pół roku, Kluiv od początku strzelał gole, Vieira rozpoczynał od grzania ławy, Anelka jest słabym napastnikiem... Żuraw miał trudne początki, bo przez pierwszy rok w Wiśle gral w rezerwach albo na ławie siedział... Podaj mi może jakichś konkretny przykład i argumenty, co? :wink:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 sty 2005, 15:54

smitu pisze: a wiesz ile adaptowal sie henry w juve ! zuraw w wisle ! vieira w arsenalu ! ronaldo w realu ! kluivert w barcy ! anelka w psg !
henry sie w juve nie zaadaptowal (i go oddali), vieira wcale nie tak dlugo. ronaldo krociutko, kluivert tez niedlugo, a anelka to inna para kaloszy. z samuelem moze byc tak samo jak z henrym (wlochy nie pasowaly zupelnie, moze walterowi nie pasuje hiszpania)

peace

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 15 sty 2005, 16:20

Anka pisze:
smitu pisze:

Henry w Juve grał bodaj pół roku, Kluiv od początku strzelał gole, Vieira rozpoczynał od grzania ławy, Anelka jest słabym napastnikiem... Żuraw miał trudne początki, bo przez pierwszy rok w Wiśle gral w rezerwach albo na ławie siedział... Podaj mi może jakichś konkretny przykład i argumenty, co? :wink:

okej wroce do swoich przykladow - zuraw bardzo dlugo sie adaptowal, zarowno w wisle jak i reprezentacji, duzo czasu minelo nim w kadrze stal sie podstawowym napastnikiem, w wisle to samo bylo i co to moze nie jest trudna klimatyzacja ? anelka slabym napadziorem ?! od kiedy ?? czy gdyby byl slaby dostawal by powolania do Reprezentacji i zostal by kupiony do Realu ?!?!?! chyba nie !! Kluivert od razu strzelal ? chyba nie zazbyt najpierw mial kilka meczy ktore mu w ogole nie wychodzily, Vieira to ze grzal lawe nie znaczy ze sie slabo z poczatku adoptowal ?!?! ronaldo z reszta tez nie od razu bramki dla realu strzelal ... inne przyklady, hmmmm larsson ? jest jednym z nielicznych napadziorow w barcie a jakos miejsca nie mogl wywalczyc, co prawda teraz kontuzja go wyeliminowala, no ale klimatuzuje sie slabo, owen gdy na poczatku przyszedl nic mu nie wychodzilo 3 miechow potrzebowal zeby sie odblokowac, na razie inne przyklady mi do glowy nie przychodza

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 sty 2005, 16:33

Spojrzmy na Giuly'ego nic nei gra ale wy pewnei powiecie że gra świetnie i doskonale się adoptował :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”