AS Roma (zbiorczy) - Strona 20

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
1
17%
3-4
1
17%
5-6
4
67%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 maja 2005, 22:11

Spoko :!:

Zaczeli druga połowe Roma próbuje wciągną Udinese na swoja polowe bo oni coś nie próbuja atakować aż tak. Raz było groźnie ale Curci nie zawiódł potem ale ten Mancini zwiódł ....

Roma próbuje grać swoje częstko gra szybko ale do 16 merta...

Napisze coś co bedzie sie dzialo :D

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 11 maja 2005, 22:32

Bogi pisze:
Od dawna wiedziałem że Curci to talent, a Chivu, Cassano, Montella i Curci to jedyni coś grający zawodnicy w kryzysie Romy :!:
niezzapomnij i Panuccim i De Rossim...

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 11 maja 2005, 22:48

No tak, zapomniałem ich wymienić :oops:

1:1 :( Berrotto 87 minuta , znów bez zwycięstwa :cry: Błąd Curciego, niestety

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 maja 2005, 23:23

No niestety ...1:1 szkoda bo ten mecz mozna było wygrac .. Jeden bład w koncówce że też pozwolili mu oddać strzał no i Curci sie nie popisał... Muszą do mecz derbowego podejśc jak zawze bo sadziłem że teraz sie przełamia a tu lipa No nic na pewno zagraja dobrze derby

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 11 maja 2005, 23:42

hehe Zaza czy Ty i Bogi to ta sama osoba :?: te same avatary, podpisy pod postem a teraz jeszcze ta konwersacja :wink:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 11 maja 2005, 23:47

Nie, ale jesteśmy w jednej partii...co prawda nie ma ona jeszcze nazwy, ale jest coś w okolicach " Scudetto 18" ; "Scudetto albo śmierć" ; "Forza Milan" :) , jak robimy panie przewodniczący ?
Jesteśmy jedną duszą i ciałem :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 maja 2005, 23:52

forzaROSSONERI pisze:hehe Zaza czy Ty i Bogi to ta sama osoba :?: te same avatary, podpisy pod postem a teraz jeszcze ta konwersacja :wink:
Bogi to nie kto inny jak Uchi_Uffy. Też tak na to spojrzałem i stwierdziłem, że niejaki bogi to forumowy fan Zazy (Zaza to jego autorytet ;) ). To można stwierdzić po tych samych avatarach sygnaturach (często mi się myli Bogi z Zazą przez to) i po tym, że Uchi przeniósł się z Rzymu do Mediolanu bo teraz Milan jest ważniejszy niż Roma :roll:

Co do meczu to nie oglądałem, ale widać, że Roma to nie ten klub co kiedyś. Nawet niewiem czy się starali. Jeden błąd? no i co przecież to się często zdarza. Kiedy są rewanże?

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 12 maja 2005, 0:02

Hehe, wcale się nie przeniosłem, tylko chciałem zniknąć a kibicowanie Romie i Milanowi naraz jest zbyt podobne do starego konta...Ale jak widać dalej jestem całym sercem za Romą...Zazę znam dłużej trochę niż na tym forum :)
A to, że mamy taki sam avatar to wcale nie oznacza, że ja musiałem coś od niego "zwalić".Wcale się nie przeniosłem z Mediolanu do Rzymu, ale wolałem zostać fanem Milanu, bo znów by ktoś zarzucił że nie możliwe jest kibicowanie dwóm przeciwnym klubom...Chciałem zacząć nowe życie :P , i to jaki mam avatar wcale nie znaczy, że dalej nie wielbie Romy :wink:
A ze starym kontem miałem drobne problemy...

Rewanż jest za tydzień 19 maja, o godzinie 21 na stadionie w Udine (ooo ciekawe skąd to wiem :wink: )
Ostatnio zmieniony 12 maja 2005, 8:23 przez Uchi_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 maja 2005, 0:06

Fan ?? chyba nie tworzymy jedna partie idziemy do wyborów Belka jest z Nami Fresyniuk też !!! mam poparcie :D

A rewanz 18 maja :D

POZDRO

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 maja 2005, 8:16

No mi tez sie czasami myli Bogi z Zaza , ale pamietam , ze Bogi mial kedys avatar znak Milanu co sie krecil , a po pewnym czasie podobny obrazek pojawil sie w avatrze Zazy wiec Tomusmc moze to jest na odwrot , moze to Bogi jest autorytetem Zazy :wink: Zakladaja chlopaki fan klub Milanu na pilka.pl :twisted:

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 12 maja 2005, 10:35

aha, a ja sie zastanawialam, gdzie sie Uchy_Uffy stracil. a teraz to juz wszystko jasne 8)
serek408 pisze:No mi tez sie czasami myli Bogi z Zaza , ale pamietam , ze Bogi mial kedys avatar znak Milanu co sie krecil , a po pewnym czasie podobny obrazek pojawil sie w avatrze Zazy wiec Tomusmc moze to jest na odwrot , moze to Bogi jest autorytetem Zazy :wink:
hehe tez mi sie wydaje, ze to jest na odwrot, chyba ze po prostu Zaza jest fanem Bogiego, a Bogi Zazy 8)

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 maja 2005, 12:18

Bunch mówi:
Oj, ROma cos podobnie jak i Lazio osłąbłą w lidze, no nic....

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 maja 2005, 12:38

Bredzicie chłopaki poprostu Jedna partia - jeden cel :!: :!: :!:

Głosujcie na mnie jak Wam dam to czego los Wam nie dał :twisted:

Ale przyznam ze pomysł z avatarami wzią sie z nikąd ....

Pozdro - Pamietaj Zaza & Bogi lista wyboracza nr 18 :!: Wybierasz Nas a My wybieramy Ciebie :!:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 maja 2005, 14:54

To skoro offtopicujemy (co oczywiście jest karygodne), to miejcie chociaż różne podpisy, bo jak się to widzi, to może człowieka strzelić.

A przy okazji jako znawca Serie A, mówię wam, że Roma może się pożegnać z Chivu, bo Inter znowu na zakupach :twisted:.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 maja 2005, 19:22

Jeżeli kolejna poważna kontuzja "Il Professore" to chyba bym się załamał na jego miejscu :!:

Narazie nie znam wstępnych meldunków, ale chyba dobrze nie będzie :(

Czarne chmury nad Romą :(

Nie zagra Chivu, nie zagra Panucci, a gra będzie toczona w Bergamo, z Atalantą, której to będzie ostatni mecz, aby mieć szanse na pozostanie, i każdy punkt będzie na wage złota...a do strefy spadkowej tylko 3 punkty...Będzie dobrze :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”