Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 18 kwie 2005, 19:38
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 kwie 2005, 20:13
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 18 kwie 2005, 21:07
Kuchar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 kwie 2005, 21:37
o wypraszam sobiezawdi pisze:chcialbym wam zwrocic uwage, ze za malo, lub nawet niektorzy wcale, o zgrozo, nie wymieniaja mojego nicka w ulubionych uzytkownikach!!! poprawcie sie!!!
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 kwie 2005, 21:56
Lubie tepic debilstwo, nabijanie, itd, itp. Sprawa zazy pokazała ile jest warte to forum, moze dlatego pokazuje sie tutaj tak zadko. Jezeli chcesz zebym sie od Ciebie odwalił, to pisz zroumiale, na temat, troche wiecej niz dwa zdania.mathiasek12 pisze:
tak lakier tylko zauwaz ze jak pisez dlugie posty to nikt tego nie zauwaza a ty wybrales z tego co widze najkrotsze jakie sie dalo posty moje i buncha a co do 1 linijkowych postow to moglbym ci wymienic z 20 aktywnych uzytkownikow ktorzy tak pisza a ty sam sie pojawiasz raz na miesiac czasem od swieta czesciej na fforum i odrazu wywolujesz klotnie teraz sie rzucasz do mnie i buncha wczesniej gdy sie kiedys pojawiles i racyles nas swoja obecnoscia miales cos do zazay wez wyluzuj i sie tak wszystkich nie czepiaj bo sam nie jestes lepszy
ps. ja prezynajmniej ni erobie entera po 3 wyrazach zeby post wydawal sie dluzszy
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 kwie 2005, 22:03
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 kwie 2005, 9:04
Bardzo dobrze sformułowane ..piwus pisze:Uwaga od teraz kończymy rozmawiać o jakimkolwiek nabijaniu, bo się męczący robicie. Ja w wieku Mathiaska nie miałem nawet kompa, więc nie wiem czemu przeszkadza wam produkowanie się przez niego. Może chceie jakieś obostrzenia wiekowe wprowadzać. Zazdrość-straszna rzecz, w niektórych wypadkach bardzo prawdziwe stwierdzenie. Trochę wyrozumiałości
.
A Ty Mathiasek przemyśl, czy zawsze masz coś do powiedzenia zanim napiszesz.
Dziękuję za uwagę.
Nikt by do Mathiaska nic nie mial gdyby nei pisal codziennie po 30 jednolinijkowych postow zamiast 10 pozadnych i z ssensem, wnoszacych cos do dyskusji. Jakl sie patrzy na te 30 jednolinijkowcw to sie samo na jezyk nasuwa slowo N[.][.][.][.][.][.][.]EA Ty Mathiasek przemyśl, czy zawsze masz coś do powiedzenia zanim napiszesz.
Bardzo proszeDziękuję za uwagę.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 19 kwie 2005, 13:33
mathiasek12 pisze:tak lakier tylko zauwaz ze jak pisez dlugie posty to nikt tego nie zauwaza a ty wybrales z tego co widze najkrotsze jakie sie dalo posty moje i buncha a co do 1 linijkowych postow to moglbym ci wymienic z 20 aktywnych uzytkownikow ktorzy tak pisza a ty sam sie pojawiasz raz na miesiac czasem od swieta czesciej na fforum i odrazu wywolujesz klotnie teraz sie rzucasz do mnie i buncha wczesniej gdy sie kiedys pojawiles i racyles nas swoja obecnoscia miales cos do zazay wez wyluzuj i sie tak wszystkich nie czepiaj bo sam nie jestes lepszyLakier pisze:ekhm, ekhm![]()
teraz moj ulubieniec:Przykładowe posty Buncha:
1) Niehc ktos ściąngie z netu jak ejst ten cały turniej!
2) I like black women!
3) Pamiętam, że raz tamw eszłem ale nie wiem już jak.
4) Daj GG DOrian jak amsz jakies filmy przyrodnicze...Oto jeden post MLS:Przykładowe Posty Mathiaska:
1) kiedys waldoch wymiatal och to byly czasy wtedy bak sie w reprze nie miescil a tera njlepszy obronca jest
2) Wg mnie to jest niemożliwe!!co jest neimozliwe?
3) kiedys wilmowski pozniej deyna,lato,boniek,szarmach i inni
4) nalezy to sie piwusowi ale moglby do niego dolaczyc tez zawdi chyba ze az tylu niepotrzeba
Tak wiec, nie zdziwie się, gdy modzi postanowia cofnac wasze(mathiaska i buncha) liczniki do 100, tak jak to zrobili Robbenowi.W Copa Libertadores argentynskie kluby graja najlepiej wiec zawsze trzeba je brac jako faworytow.Nie zapominajmy o Brazylijczykach choc ci nie maja szczescia wielkiego do wygrywania tego turnieju.Kolumbia ma silne druzyny do tego mozna dodac Meksyk oraz od czasu do czasu kogos z innego kraju.Kibicuje druzynom z Meksyku bo znam ta lige i sledze jej rozgrywki ligowe.Problem jest,ze Meksykanie maja tylko 3 zespoly makymalnie w Copa,bo graja goscinnie i nie naleza do Ameryki Pld.Obecnie Chivas i Tigres maja pewne szanse na dobre wyniki Pachuca chyba nie.Pamietajmy ze w 2001 roku Cruz Azul byl w finale CL i przegral po karnych z Argentynczykami.W tym sezonie nie ma dobrych meksykanskich klubow w Copa jak Cruz Azul,Pumas,America,czy Monterrey.
Ktoś sie zapyta, "co mi to przeszkadza", a to że robią burdel na forum, i ich wypowiedzi nie wnoszą nic nowego.
ps. ja prezynajmniej ni erobie entera po 3 wyrazach zeby post wydawal sie dluzszy
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 kwie 2005, 15:43
stary masz jzu troche latek a zachowujesz sie jak mlody dzieciak o ktorym zapomnial sw mikolajzawdi pisze:chcialbym wam zwrocic uwage, ze za malo, lub nawet niektorzy wcale, o zgrozo, nie wymieniaja mojego nicka w ulubionych uzytkownikach!!! poprawcie sie!!!
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 kwie 2005, 16:01
faktycznie, masz calkowita racje!!! nie znasz mnie ziom, nic o mnie nie wiesz. nawet nie wiesz ile mam lat, czy 42 czy 15. to ze ja cos tam sobie w profilu napisalem, to nie znaczy ze to prawda. to raz. a dwa, co ty sie tak wszystkiego czepiasz?? twoje rzadkie posty sprowadzaja sie do skomentowania postow innych. jak dla mnie jestes strasznie upierdliwy. jak ci cos nie pasuje, a nie odnosi sie do ciebie to sobie odpusc. taka rada, pomaga w zyciu.DORIAN pisze: stary masz juz troche latek a zachowujesz sie jak mlody dzieciak o ktorym zapomnial sw mikolaj
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 kwie 2005, 16:24
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 23 kwie 2005, 11:35
yazzid1991
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 23 kwie 2005, 15:19
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 kwie 2005, 15:24
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 kwie 2005, 15:38
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited