Wrogowie i kumple na forum - Strona 20

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 18 kwie 2005, 19:38

Powiem tyle, nie mam nic do Mathiaska, w jego wieku nie wiedziałem co to net...Ale te jednolinijkowe posty naprawde są zbyt często.I na dodatek w 3/4 postów jest "o tom oej posyt" czyli "oto moje posty".W sumie to oni mają rację Mathiasku, ale fakt, masz niecałe 13 lat, więc się zdaża, ale zastanów się na przyszłość.I weź przykład, z o ile się nie myle, równieśniczki Anki.Pozdrawiam

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 kwie 2005, 20:13

chcialbym wam zwrocic uwage, ze za malo, lub nawet niektorzy wcale, o zgrozo, nie wymieniaja mojego nicka w ulubionych uzytkownikach!!! poprawcie sie!!!

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 18 kwie 2005, 21:07

zawdi, mozesz byc jesli tylko nie lubisz realu (nie podolizuje sie zeby pozniej nie bylo) a nie wymienilem cie bo czasami piszesz glupie posty (jeste obiektywny)

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 kwie 2005, 21:37

zawdi pisze:chcialbym wam zwrocic uwage, ze za malo, lub nawet niektorzy wcale, o zgrozo, nie wymieniaja mojego nicka w ulubionych uzytkownikach!!! poprawcie sie!!!
o wypraszam sobie :evil: ja Cię wymienilem !! nie pamiętam dokladnie kiedy ale jestem w stu procentach pewny że napisałem twój nick w tym temacie :wink:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 kwie 2005, 21:56

mathiasek12 pisze:
tak lakier tylko zauwaz ze jak pisez dlugie posty to nikt tego nie zauwaza a ty wybrales z tego co widze najkrotsze jakie sie dalo posty moje i buncha a co do 1 linijkowych postow to moglbym ci wymienic z 20 aktywnych uzytkownikow ktorzy tak pisza a ty sam sie pojawiasz raz na miesiac czasem od swieta czesciej na fforum i odrazu wywolujesz klotnie teraz sie rzucasz do mnie i buncha wczesniej gdy sie kiedys pojawiles i racyles nas swoja obecnoscia miales cos do zazay wez wyluzuj i sie tak wszystkich nie czepiaj bo sam nie jestes lepszy
ps. ja prezynajmniej ni erobie entera po 3 wyrazach zeby post wydawal sie dluzszy
Lubie tepic debilstwo, nabijanie, itd, itp. Sprawa zazy pokazała ile jest warte to forum, moze dlatego pokazuje sie tutaj tak zadko. Jezeli chcesz zebym sie od Ciebie odwalił, to pisz zroumiale, na temat, troche wiecej niz dwa zdania.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 kwie 2005, 22:03

Uwaga od teraz kończymy rozmawiać o jakimkolwiek nabijaniu, bo się męczący robicie. Ja w wieku Mathiaska nie miałem nawet kompa, więc nie wiem czemu przeszkadza wam produkowanie się przez niego. Może chceie jakieś obostrzenia wiekowe wprowadzać :?. Zazdrość-straszna rzecz, w niektórych wypadkach bardzo prawdziwe stwierdzenie. Trochę wyrozumiałości :evil:.

A Ty Mathiasek przemyśl, czy zawsze masz coś do powiedzenia zanim napiszesz.

Dziękuję za uwagę. :evil:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 kwie 2005, 9:04

piwus pisze:Uwaga od teraz kończymy rozmawiać o jakimkolwiek nabijaniu, bo się męczący robicie. Ja w wieku Mathiaska nie miałem nawet kompa, więc nie wiem czemu przeszkadza wam produkowanie się przez niego. Może chceie jakieś obostrzenia wiekowe wprowadzać :?. Zazdrość-straszna rzecz, w niektórych wypadkach bardzo prawdziwe stwierdzenie. Trochę wyrozumiałości :evil:.

Bardzo dobrze sformułowane .. :P
Nikt by do Mathiaska nic nie mial gdyby nei pisal codziennie po 30 jednolinijkowych postow zamiast 10 pozadnych i z ssensem, wnoszacych cos do dyskusji. Jakl sie patrzy na te 30 jednolinijkowcw to sie samo na jezyk nasuwa slowo N[.][.][.][.][.][.][.]E :D
Bardzo prosze :P

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 19 kwie 2005, 13:33

mathiasek12 pisze:
Lakier pisze:ekhm, ekhm :wink:
Przykładowe posty Buncha:

1) Niehc ktos ściąngie z netu jak ejst ten cały turniej!

2) I like black women!

3) Pamiętam, że raz tamw eszłem ale nie wiem już jak.

4) Daj GG DOrian jak amsz jakies filmy przyrodnicze...
teraz moj ulubieniec:
Przykładowe Posty Mathiaska:

1) kiedys waldoch wymiatal och to byly czasy wtedy bak sie w reprze nie miescil a tera njlepszy obronca jest

2) Wg mnie to jest niemożliwe!!co jest neimozliwe?

3) kiedys wilmowski pozniej deyna,lato,boniek,szarmach i inni

4) nalezy to sie piwusowi ale moglby do niego dolaczyc tez zawdi chyba ze az tylu niepotrzeba
Oto jeden post MLS:
W Copa Libertadores argentynskie kluby graja najlepiej wiec zawsze trzeba je brac jako faworytow.Nie zapominajmy o Brazylijczykach choc ci nie maja szczescia wielkiego do wygrywania tego turnieju.Kolumbia ma silne druzyny do tego mozna dodac Meksyk oraz od czasu do czasu kogos z innego kraju.Kibicuje druzynom z Meksyku bo znam ta lige i sledze jej rozgrywki ligowe.Problem jest,ze Meksykanie maja tylko 3 zespoly makymalnie w Copa,bo graja goscinnie i nie naleza do Ameryki Pld.Obecnie Chivas i Tigres maja pewne szanse na dobre wyniki Pachuca chyba nie.Pamietajmy ze w 2001 roku Cruz Azul byl w finale CL i przegral po karnych z Argentynczykami.W tym sezonie nie ma dobrych meksykanskich klubow w Copa jak Cruz Azul,Pumas,America,czy Monterrey.
Tak wiec, nie zdziwie się, gdy modzi postanowia cofnac wasze(mathiaska i buncha) liczniki do 100, tak jak to zrobili Robbenowi.

Ktoś sie zapyta, "co mi to przeszkadza", a to że robią burdel na forum, i ich wypowiedzi nie wnoszą nic nowego.
tak lakier tylko zauwaz ze jak pisez dlugie posty to nikt tego nie zauwaza a ty wybrales z tego co widze najkrotsze jakie sie dalo posty moje i buncha a co do 1 linijkowych postow to moglbym ci wymienic z 20 aktywnych uzytkownikow ktorzy tak pisza a ty sam sie pojawiasz raz na miesiac czasem od swieta czesciej na fforum i odrazu wywolujesz klotnie teraz sie rzucasz do mnie i buncha wczesniej gdy sie kiedys pojawiles i racyles nas swoja obecnoscia miales cos do zazay wez wyluzuj i sie tak wszystkich nie czepiaj bo sam nie jestes lepszy
ps. ja prezynajmniej ni erobie entera po 3 wyrazach zeby post wydawal sie dluzszy
:shock: :shock: :shock: na prawde jestem pod wrazeniem -nie zebym sie nabijał jeden z dluzszych i lepszych Twoich postow w ostatnim czasie
obyś częsciej tak pisał

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 kwie 2005, 15:43

Cytowac kazdy potrafi :roll:
co do topicu to do grona kolegów dołaczyl od dluższego czasu Smitu i Uchi,pozdro dla Nich.
zawdi pisze:chcialbym wam zwrocic uwage, ze za malo, lub nawet niektorzy wcale, o zgrozo, nie wymieniaja mojego nicka w ulubionych uzytkownikach!!! poprawcie sie!!!
stary masz jzu troche latek a zachowujesz sie jak mlody dzieciak o ktorym zapomnial sw mikolaj :)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 kwie 2005, 16:01

DORIAN pisze: stary masz juz troche latek a zachowujesz sie jak mlody dzieciak o ktorym zapomnial sw mikolaj :)
faktycznie, masz calkowita racje!!! nie znasz mnie ziom, nic o mnie nie wiesz. nawet nie wiesz ile mam lat, czy 42 czy 15. to ze ja cos tam sobie w profilu napisalem, to nie znaczy ze to prawda. to raz. a dwa, co ty sie tak wszystkiego czepiasz?? twoje rzadkie posty sprowadzaja sie do skomentowania postow innych. jak dla mnie jestes strasznie upierdliwy. jak ci cos nie pasuje, a nie odnosi sie do ciebie to sobie odpusc. taka rada, pomaga w zyciu.
sw. mikolaj nigdy o mnie na szczescie nie zapomnial. a jezeli nie potrafisz zauwazyc zartu to twoj problem.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 kwie 2005, 16:24

Sorz ze nie mam poczucia humoru,co do postow to pisze tyle ile uwazam za stosowne,jesli napisze 5 na tydzien to widocznie tyle musi byc,upierdliwy bylem kiedys teraz to tylko bede lekko wqrwiajacy :roll: nic wiecej.Nie obraz sie ale nie mow do mnie "ziomek" bo nie pilem chyba z Toba piwa.pozdro dla Ciebie

yazzid1991
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 23 kwie 2005, 11:35

A co sądzicie o mnie??Ostatnio zrobiłem se jaja z tym PEją wiem sorry.Może sprawdzcie moje wyniki w typerach:d głosuje od lutego mam 14 lat a juz jestem na 149 albo blisko tego miescju:)

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 23 kwie 2005, 15:19

Co do Ciebie to mój kolega zna numer IRQ czy jak to sie pisze do GOnzo Suareza, tego od Pyro Studios Commandos seria.
Acha a Wiślacy jedza w pizzerni w moim bloku, mam nawet z nimi fotkę, a bloki możeice porównac np. z ujęć z moich filmików.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 kwie 2005, 15:24

Ja sobie ostatnio narobiłem wrogów... :roll: szczególnie wśród fanów MU i z mobiusem się pozprzeczałem :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 kwie 2005, 15:38

Heh nie wydaje mi się żeby z akrytyke klubu stać się czyimś wrogiem...każdy wyraża swoje zdanie róznie ale tolerancji troche :wink:
Więc za to co napisałes o ManU nie było czymś zlym...wiec chyba nie ebdziesz wrogiem przynajmniej w moich oczach bvyś nie byl...choć ten "papier toaletowy" :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”