R jak Rasiak - Strona 20

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8790
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sie 2005, 14:28

czemu nikt nic nie napisal :?:

wiem, wiem, mnie nie bylo :D:D

no to juz informuje : Rasiak strzelil gola w 90min. i uratowal swoj klub przed porazka :) Derby udalo sie zremisowac ostatni meczyk 1-1 :)

nie pamietam z kim grali ;)

p.s. - prosze bez komentarzy typu : "drewniak"

p.s.2 - takie texty mogliscie pisac, gdy mnie nie bylo, teraz juz wiem, piszecie tak zeby zrobic mi na zlosc (innego wytlumaczenia nie widze) :D:D

pozdro

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 sie 2005, 14:52

Nikt nie pisze juz w tym temacie bo jak sie napisze ze Rasiak jest słabszy od Żurawskiego to trzeba walczyc z toba a walka z toba to walka z wiatrakami.
pozdrawiam
Rasiak rulez!!!

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 28 sie 2005, 19:32

bo Rasiak jest słabszy od Żurawia!!! sie gasi ten drewniak :) wy sie patrzcie zo dziś zrobił Żuraw, a pozniej mowcie ze Rasinho jest od niego lepszy :lol:

cloner>>> drewniak;]

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 sie 2005, 19:39

Hehe widze cloner , ze ty tematy o Rasiaku to bys ciagnal i ciagnal :D Mow , ze to drewno , a on dalej swoje :lol:
Cloner , a teraz przemysl to co mowie , kochasz Rasiaka ( :lol: ) no to popraw te wytwornie ... Dobra teraz trzeba pochwalic Grzesia za bramke i uratowanie swojej druzyny przed porazka.

i tak Rasiak nie ma szans w kadrze w walce z Zurawiem :twisted:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 28 sie 2005, 19:49

serek408 pisze:Hehe widze cloner , ze ty tematy o Rasiaku to bys ciagnal i ciagnal Mow , ze to drewno , a on dalej swoje
Cloner , a teraz przemysl to co mowie , kochasz Rasiaka ( ) no to popraw te wytwornie ... Dobra teraz trzeba pochwalic Grzesia za bramke i uratowanie swojej druzyny przed porazka.

i tak Rasiak nie ma szans w kadrze w walce z Zurawiem
patrzcie na dwa wyboldowane kawałki;] podtekst:D

za co pochwalic??;] pewnie znów ktos w niego niechcąco trafił:D

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 sie 2005, 20:40

Mazi pisze:za co pochwalic??;] pewnie znów ktos w niego niechcąco trafił
Nie zastanawiales sie nigdy nad tym, zeby tez dac sie trafic? moze byc nie chcacy i tak powinno pomoc...

Stary jak widze takie texty, to mam ochote wyjsc z tego forum i juz nie wrocic (ale wiem, ze za duzo osob by sie ucieszylo, wiec zostane :lol: ). Nie sadze, zebys mial az takie braki w wyposazeniu intelektualnym, wiec proponuje ZROZUMIEC, ze Rasiak strzela kilkanascie bramek w sezonie. jezeli za kazdym razem odbijaja od niego pilke, to Derby ma chyba najlepszych pomocnikow na swiecie.
Wiec nie rzucaj takich hasel, bo bardziej osmieszasz siebie, niz Rasiaka. i pamietaj, ze byc zabawnym jest dobrze, ale byc smiesznym juz nie za bardzo. Ty niestety sie coraz czesciej kwalifikujesz do drugiej grupy. pozdro

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2005, 20:58

Krzysztof Jarzyna pisze:Wiec nie rzucaj takich hasel, bo bardziej osmieszasz siebie, niz Rasiaka
Zdecydowanie bardziej ośmiesza siebie ale to już nie od dziś i nie od wczoraj więc przyzwyczajony jestem i pozostałym userom też to radzę.
Krzysztof Jarzyna pisze: pamietaj, ze byc zabawnym jest dobrze, ale byc smiesznym juz nie za bardzo.
Dokładnie tak. Tyle, że IMHO Mazi swoimi postami przekroczył już granicę śmieszności i popada w żenadę.

Co do bramki Rasialdinho ( :P :lol: ) to dobrze, że mu się udało bo porażki są bardzo nie wskazane jeśli poważnie myślą o awansie a nawet jeśli to im się znów nie uda to tak czy inaczej akcje Rasiaka idą w górę niczym konary porządnego drzewa i jest szansa, że kiedyś wreszcie znajdzie się jakimś lepszym sadzie ... tzn. klubie czego mu naprawdę życze.

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 28 sie 2005, 21:11

Gdyby Żuraw grał w Derby to też by strzelał tyle bramek. Nawet dwa razy tyle... A o Rasiaku pewnie nikt nie słyszał w Glasgow. Rasiak jest dobry na Barany ( :lol: ) a nie na kadre... A, że mu się fartnęło na turnieju Łobanowskiego to drugie...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sie 2005, 22:10

Babel pisze:Nikt nie pisze juz w tym temacie bo jak sie napisze ze Rasiak jest słabszy od Żurawskiego to trzeba walczyc z toba a walka z toba to walka z wiatrakami.
po 1. - po co zmieniales nicka :?:
po 2. - sam jestes jak jeden wielki wiatrak :D

serek408 pisze:I tak Rasiak nie ma szans w kadrze w walce z Zurawiem
pozyjemy, zobaczymy, ja jestem za Rasiakiem :!:

Dosmen pisze:Gdyby Żuraw grał w Derby to też by strzelał tyle bramek. Nawet dwa razy tyle... A o Rasiaku pewnie nikt nie słyszał w Glasgow. Rasiak jest dobry na Barany ( ) a nie na kadre... A, że mu się fartnęło na turnieju Łobanowskiego to drugie...
po 1. - gdyby babcia miala wasy bylaby dziadkiem :D
po 2. - Zurawski nigdy nie przejdzie bo jego wygorowane ambicje nie pozwalaja mu na granie na zapleczu Premiership
po 3. - Rasiak jest nawet bardzo dobry na 1.lige angielska :)
mam nadzieje, ze juz niedlugo (w przyszlym sezonie) bedzie on grac w PremierLeague :!:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 sie 2005, 22:38

cloner pisze: po 1. - po co zmieniales nicka Question
tak mnie ostatnio pojechałes swoimi argumentami ze poprostu musiałem zmienic zeby nikt na forum mnie nie rozpoznał.
Chyba dziś Żuraw pokazał kto jest lepszy.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sie 2005, 22:43

Babel pisze:
cloner pisze: po 1. - po co zmieniales nicka Question
tak mnie ostatnio pojechałes swoimi argumentami ze poprostu musiałem zmienic zeby nikt na forum mnie nie rozpoznał.
Chyba dziś Żuraw pokazał kto jest lepszy.
po 1. - :lol: :lol: :lol: hahahaha :lol: :lol: :lol:
po 2. - przeciwnik Celticu byl na poziomie Gornika Z. (nie obrazajac Gornika)

pozdro

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2005, 23:07

cloner pisze:po 2. - przeciwnik Celticu byl na poziomie Gornika Z. (nie obrazajac Gornika)
Czy też Legii w obecnej formie (nie obrażając Legii)

Nie mniej jednak teksty typu
Babel pisze:Chyba dziś Żuraw pokazał kto jest lepszy.
nie są potrzebne bo kwestia kto jest lepszy - Żuraw czy Rasiak nie wymaga chyba dyskusji.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 sie 2005, 23:17

cloner pisze:po 2. - przeciwnik Celticu byl na poziomie Gornika Z. (nie obrazajac Gornika)
Rasiak gra z przeciwnikami pokroju Górnika co tydzień
Niggaz pisze:nie są potrzebne bo kwestia kto jest lepszy - Żuraw czy Rasiak nie wymaga chyba dyskusji.
Ja o tym wiem ale clonerowi tylko tak cos mozesz udowodnic(suche fakty), skoro on uwaza ze Wisła jest w słabszej formie bo zremisowała z Odra, uwaza także ze Legia jest lepsza od Wisły bo na wiosne pokonała ich 5-1 to jak mowi moj ziomek krzyż na droge.
Sorry ale nie jestem dokońca trzeźwy jakby ktos miał problemy ze zrozumieniem to przepraszam.Na usprawiedliwienie przynajmniej sie staram.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 28 sie 2005, 23:18 przez Babel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sie 2005, 23:18

Niggaz pisze:
Czy też Legii w obecnej formie (nie obrażając Legii)
no tutaj takze musze Ci przyznac racje, Celtic rozniosl by Legie (ta z meczow z Zurichem czy Groclinem)

Niggaz pisze:Nie mniej jednak teksty typu
Babel pisze:Chyba dziś Żuraw pokazał kto jest lepszy.
nie są potrzebne bo kwestia kto jest lepszy - Żuraw czy Rasiak nie wymaga chyba dyskusji.
no mnie sie wydaje, ze jednak potrzeba dyskusji :)
ale niestety na tym forum, tylko mnie sie tak wydaje :)

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 29 sie 2005, 0:13

Moim zdaniem Zuraw jes lepszy i teraz będzie to systematycznie udowadnial strzelając po 2 bramki :lol: w co bądz silniejszej Szkockiej lidze :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”