Post Wyświetl pojedynczy post autor: yx666 » 23 lip 2010, 22:46
yx666
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 lip 2010, 21:03
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 lip 2010, 14:11
Kamil232
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 lip 2010, 13:48
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 29 lip 2010, 18:16
Takich traktowałbym jak kibiców KSP czy Widzewa. Prawda jest taka że są to ludzie w wiekszości z prowincji nie mający własnych klubów w okolicy dla mnie są to tacy mali folksdojcze. Wielcy fani Barcy, MU, czy Arsenalu w białych skarpetach i sandałach.
Skoro tylu jest tych fanów zagranicznych bananowych klubów i kazdy w Polsce ma prawo i może im kibicować to rozumiem też są gotowi bronić "swoich" barw i o nie walczyć. Ja jestem kibicem starej daty i zawsze mnie uczono kto nie jest z nami jest naszym wrogiem.
nie wiem jak inni ale ja jak będe widział barwy arsenalu pod stadionem w dniu meczu to będe tych ludzi traktował jak fanów Widzewa czy Wisły...
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 29 lip 2010, 18:21
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 29 lip 2010, 18:27
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 lip 2010, 18:32
Tylko wiocha Legie kocha?bagg pisze:jak to szlo, to z falenica o kibicach legii?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lip 2010, 18:34
Trudno się z taką opinią nie zgodzić. Kibicowanie to nie zabawa.nie wiem jak inni ale ja jak będe widział barwy arsenalu pod stadionem w dniu meczu to będe tych ludzi traktował jak fanów Widzewa czy Wisły...
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 29 lip 2010, 18:42
no ta, kibice druzyny z innego kraju na meczu towarzyskim = kibice wroga z ligi!cloner pisze:Trudno się z taką opinią nie zgodzić. Kibicowanie to nie zabawa.nie wiem jak inni ale ja jak będe widział barwy arsenalu pod stadionem w dniu meczu to będe tych ludzi traktował jak fanów Widzewa czy Wisły...
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 29 lip 2010, 18:44
otwock siedlce falenica to jest legii klub kibica, ale to tez okejBoromir pisze:Tylko wiocha Legie kocha?bagg pisze:jak to szlo, to z falenica o kibicach legii?
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lip 2010, 18:47
A jaka to różnica? Albo jest kosa albo jest neutral, najwidoczniej kibice Legii wybrali kosę, i mało ważne, czy na mecz przyjeżdżają kibice z Anglii, czy Polacy, barwy to barwy.Magnum pisze:kibice druzyny z innego kraju na meczu towarzyskim = kibice wroga z ligi!
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 29 lip 2010, 18:49
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lip 2010, 18:52
Jeszcze kilka dni temu pisano "kibice" (nawet w GW), dzisiaj znowu "kibole"? Poza tym, krojenie barw odbywać się będzie poza stadionem, na nim jest dobry monitoring.Magnum pisze:Jestem przekonany że klub będzie bardzo szczęśliwy jak ich kibole zaczną bić kibiców Arsenalu
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio