Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 lis 2006, 3:13
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 lis 2006, 3:22
gilardino11 pisze:Milan zagrał dobry mecz.Wszystko było ok jednak błąd Seedorfa i kapitalne dogranie Aquilaniego "krzyżakiem" i skończyło sie jak ostatnio....
gilardino11 pisze:2 połowa znowu sie zaczyna od ataków Milanu i wkońcu po podaniu Kaki Brochi z około 25 metrów strzela ładną bramkę i jest 1-1
Na mistrza to ja mawet nie licze, wazne by Milan zakonczyl sezon w pierwszej 4nerwowy pisze:Wiadomo, ze Milan ma juz jedynie matematyczne szanse na scudetto, wiec porazka z glownym przeciwnikiem Interu w walce o mistrzostwo nie jest zlym rozwiazaniem.
nerwowy pisze:Co do transferow to mysle, iz transfer Oddo jest calkiem realny w obecnej sytuacji, aczkkolwiek nie mam pewnosci co sie wtedy stanie z reszta obroncow, bo wydaje sie, iz ktos powinien w takim wypadku odejsc. Simic raczej nie, Cafu pewnie jeszcze do konca sezonu zostanie, a Bonera dopiero przyszedl.
nerwowy pisze:Chyba jednak mimo wszystko Cassano wciaz pozostaje pierwszy na liscie.
nerwowy pisze:Moze tez wroci temat Teveza, ktoremu nie idzie w Anglii, ale ktoremu moze wyjsc we Wloszech.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 12 lis 2006, 8:03
Riddick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 lis 2006, 8:52
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 12 lis 2006, 9:04
Mialn gra we Włoszechja wierze ze z Milanem stanie sie to co z Barca kilka sezonow temu(bodajze 3) po pierwszej rundzie bliscy spadku po drugiej wicemistrzowie!!!!w Milan zawsze bede wierzyl!!!
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 12 lis 2006, 9:12
po drugiej rundzie byli bodajże 6 , nie sądze żeby to zadowoliło fanów Milanu.mete pisze:ja wierze ze z Milanem stanie sie to co z Barca kilka sezonow temu(bodajze 3) po pierwszej rundzie bliscy spadku po drugiej wicemistrzowie!!!!w Milan zawsze bede wierzyl!!!
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 12 lis 2006, 10:14
Odgrzewane kotlety lekiem na całe zło?Berlusconi - "Wczoraj rozmawiałem z Shevchenką telefonicznie. To ja do niego zadzwoniłem pytając o jego formę. Powiedziałem mu, że wracając do Mediolanu sprawiłby kibicom rossonerich wielką niespodziankę."
AgaM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 lis 2006, 10:22
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 lis 2006, 11:53
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 12 lis 2006, 12:07
... byc moze tekst ten w niedlugim czasie bedize sie odnosil do MilanuForma przychodzi i odchodzi, klasa zostaje
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 12 lis 2006, 15:12
mariuszmilan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 lis 2006, 15:32
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 12 lis 2006, 16:12
Nie uznałbym tego za zdradę, Dzisiejszy futbol już taki jest, że kusi piłkarzy nowymi możliwościami (pieniędzmi również). Szewa zdobył z Milanem wszystko i chciał spróbowac czegoś nowego. Teraz dochodzi do formy w Chelsea i należy mu życzyc jak najlepiej. Uważam, że nasze drzwi powinny byc dla niego otwarte.mete pisze:Sheva z powrotem w Milanie??ja jestem na nie!!!dlaczego??bo jakby wrocil to by oznaczalo ze do Chelsea nie poszedl dla zony tylko dla pieniedzy...poprostu nas zdradzil!!!!
Tardelli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 lis 2006, 17:40
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 12 lis 2006, 18:01
Tardelli
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio