Ja pewnie tak. Bo te mecze, które mnie interesowaly - oglądałem ze znajomymi w knajpach.ozob pisze:Ciekawe czy tak samo gadalbys gdyby podobna sytuacja zdarzyla sie podczas EURO 2012.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 wrz 2014, 11:01
Ja pewnie tak. Bo te mecze, które mnie interesowaly - oglądałem ze znajomymi w knajpach.ozob pisze:Ciekawe czy tak samo gadalbys gdyby podobna sytuacja zdarzyla sie podczas EURO 2012.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 wrz 2014, 11:10
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 wrz 2014, 11:19
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 wrz 2014, 11:23
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 wrz 2014, 11:23
Kolejny. Jaka jest wina Polsatu w tym, że ktoś inny nie kupił tych praw i nie puścił meczów na otwartych kanałach?ozob pisze:Jak kupic? Impreza o takiej randze i to w naszym kraju powinna byc transmitowana w otwartym kanale, dla wszystkich
Stwierdzasz czy przypuszczasz? Bo jeśli stwierdzasz, to równocześnie zakładasz, że w Polsacie pracują debile, którzy nie potrafią liczyć. Myślisz, że brygada prawników, analityków i finansistów Solorza nie rozważała kilku różnych wariantów?ozob pisze:Polsat mogl zarobic na siatkarskim mundialu wielkie pieniadze i to bez kodowania sygnalu.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 wrz 2014, 11:29
To samo co ze mną. Nie obejrzą bo ich nie stać.ozob pisze:Co z nimi?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 wrz 2014, 11:31
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 18 wrz 2014, 11:34
Pisałem wyżej - mentalność Polaka, że wszystko należy mu się za darmo. Dobrze, niech będzie turniej za darmo. Tylko niech fani co roku składają się po tyle na polską siatkówkę, po ile dają te okropne prywatne firmy na sponsoring.ozob pisze:Impreza o takiej randze i to w naszym kraju powinna byc transmitowana w otwartym kanale
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 wrz 2014, 11:36
Kinowe hity mają podobnie, a jednak zamiast jedynki, wykupuje je Canal+.ozob pisze:dyscyplina o takiej popularnosci w Polsce mialaby ogromna ogladalnosc i co za tym idzie wplywy reklam emitowanych przed
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 18 wrz 2014, 11:58
Z ekonomią u mnie srednio i gdzie mi do specjalistów, ale przypomnę, że już Polsat raz popularną dyscyplinę zakodował, czyli eliminację do MŚ w Brazylii, chcieli trzepać dużą kasę na PPV z meczu Polska-Anglia i ponoć średnio to wyszło.Duch pisze:ozob pisze:Stwierdzasz czy przypuszczasz? Bo jeśli stwierdzasz, to równocześnie zakładasz, że w Polsacie pracują debile, którzy nie potrafią liczyć. Myślisz, że brygada prawników, analityków i finansistów Solorza nie rozważała kilku różnych wariantów?ozob pisze:Polsat mogl zarobic na siatkarskim mundialu wielkie pieniadze i to bez kodowania sygnalu.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 18 wrz 2014, 12:14
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 wrz 2014, 12:15
Jezeli kupilbys, to tym samym nie odbieraj komus kogo nie stac prawa do ogladniecia siatkarskiego mundialu. Wlasnie w tym momencie wychodzi Twoja polaczkowatosc, o ktorej tak sie rozpisujesz - skoro Ciebie stac to [ch**] z reszta, ktora takiej mozliwosci nie ma. Argument o sponsorach tez chybiony. Dobrze, ze sie skladaja na siatkowke, ale robia to przede wszysykim w celach marketingiwych i reklamowych a nie z czystej i niczym nie zmaconej woli wspierania sportu.bartbuks pisze:Pisałem wyżej - mentalność Polaka, że wszystko należy mu się za darmo. Dobrze, niech będzie turniej za darmo. Tylko niech fani co roku składają się po tyle na polską siatkówkę, po ile dają te okropne prywatne firmy na sponsoring.ozob pisze:Impreza o takiej randze i to w naszym kraju powinna byc transmitowana w otwartym kanale
Tak, kupiłbym.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 wrz 2014, 12:18
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 wrz 2014, 12:28
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 wrz 2014, 12:29
Mój punkt widzenia jest taki, że mnie nie stać na jakąkolwiek platformę cyfrową.ozob pisze:Jak to sie mowi punkt widzenia zalezy od punktu widzenia.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio