Manchester United (zbiorczy) - Strona 192

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 18 kwie 2006, 16:21

John Travolta pisze: Sam dodajesz Manumefowi argumentów. Rio został ukarany bo zapomniał stawic sie na testy antydopingowe, pozniejsza analiza, bodajże włosów zawodnika wykazała ze Rio był czysty. Z tego co pamietam kiedys przy podobnej aferze, chyba gracza Manchesteru City skonczyło sie na grzywnej a nie 6, czy 8 (juz nie pamietam) miesiecznej karze. To była jedna z przyczyn utraty przez United prawie pewnego tytułu ( od tego zdarzenie Manchester zaczął wyraznie słąbiej grac) Wiec jak juz masz zamiar komus cos wypominac to najpierw powaznie przemysl czy masz jakies sensowne argumenty.
No to teraz powiedz mi chłoppczyku, czy Juventusowi coś udowodniono??

Martinho, mają lepszego bramkarza? Nie powiedziałbym. Obrona nasz ostatnio troche kuleje, ale z poczatku sezonu, gdzie do meczu z Interem byli bezkonkurencyjni. Pomoc Chelsea ma lepszą, a atak my mamy lepszy. Wiec nie byłbym taki pewien kto lepszy. Ale takie porównywanie to o dupe rozbić :roll:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 18 kwie 2006, 16:58

No to teraz powiedz mi chłoppczyku, czy Juventusowi coś udowodniono??
Mutu - cpoon, udowodnione. Nie za kariery w Juve ale teraz jest ich graczem.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 18 kwie 2006, 17:21

Mutu - cpoon, udowodnione. Nie za kariery w Juve ale teraz jest ich graczem.
No i co z tego? W Juve nie ćpał więc zamilcz!
A sprawa z dopingiem zamknięta - nic nie było i koniec sprawy.

Martinho nie sądze żeby Cech był od Buffona lepszy w jakim kolwiek elemencie gry bramkarskiej. Jeszcze jedno nie porównuj Chelsea do Juve, bo ci pierwsi do pięt nie dorastają bianconerim - swoją historią, osiągnięciami i ogólnie...

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 kwie 2006, 18:21

Marq pisze:No i co z tego? W Juve nie ćpał więc zamilcz!
A sprawa z dopingiem zamknięta - nic nie było i koniec sprawy.
Zauważ, kto zaczął tę dyskusję, a potem się wtrącaj :naughty:
Marq pisze:Martinho nie sądze żeby Cech był od Buffona lepszy w jakim kolwiek elemencie gry bramkarskiej. Jeszcze jedno nie porównuj Chelsea do Juve, bo ci pierwsi do pięt nie dorastają bianconerim - swoją historią, osiągnięciami i ogólnie...
Cech lepszy od Buffona? Trudno oceniać, zwłaszcza, że Chelsea ma naprawdę genialnych obrońców, ale na dzień dzisiejszy zgadzam się, ze Cech jest lepszy. Buffon najlepsze lata ma za sobą, niestety... :roll:

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 679

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 kwie 2006, 18:25

John Travolta pisze:Mutu - cpoon, udowodnione. Nie za kariery w Juve ale teraz jest ich graczem.
No i co z tego że udowodnione?? Przeszedł do Juve i już nie ćpa i koniec kropka:roll: . Smolarek też ćpał. Nie oceniamy zawodników po tym co kiedyś robili tylko po tym co teraz robią i jak się prezentują. Bardzo lubie Mutu i uwarzam że jest to zdolny, młody zawodnik, który ma przed sobą wielką karierę.Ale to jest temat o Manchester United, więc nie bede sie rozpisywał.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 18 kwie 2006, 18:30

Buffon najlepsze lata ma za sobą, niestety... Rolling Eyes
:lol: :lol: Bramkarz mający 28 lat najlepsze lata ma za sobą? Nie sądze!
Bramkarz dopiero po trzydziestce osiąga szczyt formy(najczęściej) więc Buffon ma jeszcze jakieś 7 lat świetnej gry przed sobą, jeśli nie nabawi się jakiś poważnych urazów. Dobrze wiemy że Gigi miał poważną kontuzję ale już wraca do wielkiej dyspozycji co udowodnił chociażby w meczu a Arsenalem, gdzie był najjaśniejszym punktem zespołu. Cech to bardzo dobry bramkarz ale do poziomiu Buffona to jeszcze spora droga.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 18 kwie 2006, 18:41

sorki...ale slowo Juventus kojarzy mi sie z trzema rzeczami:

1.wynikiem 1:0
2.klubem na ktorego mecze przychodzi podobna ilosc kibicow jak na FSV Mainz...
3. ze strzykawa czyt. doping...

dzienikarze z palca nie wyssali tych wiadomosci, nawet nie tak dawno slyszalem o jakiejs rozprawie bodajze lekarza Juve...na Raiduo kiedys widzialem jak Cannavaro przyjmowal dorzylnie jakis specyfik...tylko nie piszcie ze to byla kroplowka...

trzeba sie pogodzic z faktem ze pewne sterotypy zawsze beda rozpowszechniane, i ciezko bedzie sprawic aby calkowicie zniknely z pamieci fanow pilki kopanej...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 kwie 2006, 18:52

No juz, poczekaj, znalazlem

Bramki zdobyte przez Juve : 63

Bramki zdobyte przez Bayern : 58 :*

Wiem, ze Bawarczycy rozegrali mniej spotkan, ale Liga Niemiecka, a Wloska to diametralna różnica.

Gomez pisze:2.klubem na ktory przychodzi podobna ilosc kibicow jak na FSV Mainz..

Tu sie mozna zgodzic

Gomez pisze:3. ze strzykawa czyt. doping...

No tak, w szatni w Juve ulubiona zabawa to 'rzut strzykawka', a pilkarze koksuja caly czas i dlatego pod koniec sezonu nadal graja jak roboty :roll: ?
Gomez pisze:na Raiduo kiedys widzialem jak Cannavaro przyjmowal dorzylnie jakis specyfik...tylko nie piszcie ze to byla kroplowka...

Ignorancja sie klania. Mam to do siebie, ze jak nie wiem o co chodzilo to nie pisze glupot. Radzilbym sie dostosowac.

Co do spotkania z Tottenhamem, to nie wiem co robil w 1. połowie Defoe. Swietne sytuacje, powinien zapewnic bramke Spursom :)

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 18 kwie 2006, 18:58

bagg pisze:

No juz, poczekaj, znalazlem

Bramki zdobyte przez Juve : 63

Bramki zdobyte przez Bayern : 58 :*

Wiem, ze Bawarczycy rozegrali mniej spotkan, ale Liga Niemiecka, a Wloska to diametralna różnica.
co zrobisz...wynik 1:0 jakos najbardziej zapadl mi w pamiec...

z ta diametralna roznica to nie ma co sie kozaczyc...faktycznie Juve pokazalo jak potrafia zmiesc kluby z BL z boiska, juz teraz zaczynam sie modlic zeby na was Bayern nie trafil w kolejnej edycji LM...jeszcze jedno, tylko nie pisz ze Milan "rozjechal" Bayern 4:1...
bagg pisze:
Gomez pisze:na Raiduo kiedys widzialem jak Cannavaro przyjmowal dorzylnie jakis specyfik...tylko nie piszcie ze to byla kroplowka...

Ignorancja sie klania. Mam to do siebie, ze jak nie wiem o co chodzilo to nie pisze glupot. Radzilbym sie dostosowac.
sprostuj z laski swojej...zeby nikogo w blad nie wprowadzac...

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 kwie 2006, 19:02

bagg pisze:Wiem, ze Bawarczycy rozegrali mniej spotkan, ale Liga Niemiecka, a Wloska to diametralna różnica.

Jakos w bezposrednim starciu Juve nie potwierdzil yego ze jest lepszy zdecydowanie od Bayern ( 1:2 na AA i 2:1 w Turynie )

Manchester United jest blisko wywalczenia wicemistrzostwa Anglii. Moze sznse na zwyciestwo mieliby gdyby nie wpadka z Sunderlandem...W przyszlym sezonie Man U bedzie chyba skazany na sukces bo ten nie byl najlepszy w ich wykonaniu...Odpadli w fazie grupowej LM, a w lidze nie odniesli zapowiadanego zwyciestwa...Do tego musza szukac nowych pilkarzy bo mowi sie o odejsciu niektorych zawodnikow np Ronaldo...

PS: Bagg`owi i Gomezowi radze przeczytac tytul tematu...
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2006, 19:05 przez Martinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 kwie 2006, 19:04

z ta diametralna roznica to nie ma co sie kozaczyc...faktycznie Juve pokazalo jak potrafia zmiesc kluby z BL z boiska, juz teraz zaczynam sie modlic zeby na was Bayern nie trafil w kolejnej edycji LM...jeszcze jedno, tylko nie pisz ze Milan "rozjechal" Bayern 4:1...

No juz, nie placz. Roznica miedzy tymi ligami jest kolosalna. Dobrze wiesz, tylko kozaczysz, ze niby Bundesliga prawie rowna.

A jakich 4 reprezentantow do LM moze wyznaczyc BL?

Bo SerieA to calkiem niezla. Milan, Inter, Juve, Roma/Viola.

A BL? Bayern, HSV, Werder i kto jeszcze? Nie wiem dokladnie jak sie w tej lidze prezentuja inne zespoly. Wiem, ze jest duzo slabsza od PD, Serie A czy Premiership.

Co do meczu to mi się gra Ronaldo i Rooneya mi sie bardzo podobala. Rooney to wiem, ze gra niesamowicie ostatnimi czasy, ale jak sie prezentowal Ronaldo?

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 18 kwie 2006, 19:08

bagg pisze:

No juz, nie placz. Roznica miedzy tymi ligami jest kolosalna. Dobrze wiesz, tylko kozaczysz, ze niby Bundesliga prawie rowna.
:lol: diametralnie - widac ze jeszcze Gimnazjum nie skonczyles...na drugi raz dobieraj bardziej trafne slowa...heh

nie placz :D okej... chlopina 5 lat mlodszy...nie ladnie sie zachowujesz prowokujac starszego...

ps. ManU - musze pochwalic zarzad za pomysl i realizacje transferu Vidica, niezly jest chlopak...

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 kwie 2006, 19:12

Gomez pisze:sorki...ale slowo Juventus kojarzy mi sie z trzema rzeczami:

Niestety, masz bardzo słabe skojarzenia.

Gomez pisze:1.wynikiem 1:0

Faktycznie często wygrywają 1:0 ALE WYGRYWAJĄ i to jest ważne:]

Gomez pisze:2.klubem na ktorego mecze przychodzi podobna ilosc kibicow jak na FSV Mainz...

To już jest kompeta przesada :roll: zastanów sie na przyszłość nad tym co piszesz...
1.http://pl.wikipedia.org/wiki/FSV_Mainz_05#Stadion :arrow: zobacz sobie jaką ten stadion FSV Mainz ma pojemność a potem pisz!! Nie będzie przesadą jeśli napisze, że obrażasz kibiców Juve ( w tym mnie), bo ma on fanów na całym świecie! :roll: A pojemność Stadionu W Turynie dla Twojej informacji wynosi obecnie 40 000 ( ma być redukcja do 25000 na nowy stadion) a więc 2 razy więcej. Nic więc dziwnego że nie zawsze jest na nim komplet widzów. Nie wiem wogóle jak mogło Ci przyjśc na myśl porównywać tak 2 kosmicznie inne kluby. Dla mnie to jest tak jakbyś ManU porównał do Kolportera Korony Kielce...
Gomez pisze:3. ze strzykawa czyt. doping...

dzienikarze z palca nie wyssali tych wiadomosci, nawet nie tak dawno slyszalem o jakiejs rozprawie bodajze lekarza Juve...na Raiduo kiedys widzialem jak Cannavaro przyjmowal dorzylnie jakis specyfik...tylko nie piszcie ze to byla kroplowka...

3.dlaczego więc nigdzie w prasie na swiecie i naprzykał EURO Sporcie nie jest o tym tak głośno tylko na jakieś Raiduo.

Gomez pisze:dzienikarze z palca nie wyssali tych wiadomosci
Dziennikarze są od szukania i wynajdywania takich właśnie rzeczy.Na tym polega ich profesja, żeby zrobić sensacje, która przerodzi się w plotke i obiegnie cały glob..

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 18 kwie 2006, 19:18

Wszędzie tylko nie tu ! Proszę, zostawcie w spokoju ten temat. Chyba Chłopaczek ma racje mówiąc, że kibice Juve są dziwni. Idźcie zaśmiecać swój temat, a ten zostawcie w spokoju ;)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 kwie 2006, 19:21

genius pisze:kibice Juve są dziwni

Może i są dziwni ale przedewszystkim bronią swojego klubu przed atakami. To nie ja zacząłem tu pisać o tym.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”