Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 192

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
rdz
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 19 maja 2008, 15:56

Kamil232 pisze:Co z tego jak sam chciał odejść?
Nic z tego, stwierdzam kolej rzeczy, jaka zachodzi z naszymi ludzmi na wypożyczeniach. Tak samo było z Pique, tak samo może być z Evansem, który na każdym kroku podkreśla jak mu zajebiście było u Kotków, i że praca dla Keano to czysta przyjemność ;)

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8389

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 maja 2008, 17:35

rdz pisze:Nic z tego, stwierdzam kolej rzeczy, jaka zachodzi z naszymi ludzmi na wypożyczeniach. Tak samo było z Pique, tak samo może być z Evansem, który na każdym kroku podkreśla jak mu zajebiście było u Kotków, i że praca dla Keano to czysta przyjemność ;)
Można by przeciwstawić choćby Donga...
To, że najlepsi odchodzą, nie znaczy, że tu musi zachodzić jakaś prawidłowość. Niektórzy, rzeczywiście, na wypożyczeniu grają i po powrocie chcą nadal występować, ale nie możemy mówić, że tak musi się dziać zawsze...

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 19 maja 2008, 18:21

piotrcies pisze:Można by przeciwstawić choćby Donga...

a to wogole pilkarz jest ? :|

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 19 maja 2008, 18:22

Nie porównujmy wypożyczeń 'nakazanych' przez nas innym klubom do tych, które inny klub sam złożył. Nie porównujmy drugiej ligi belgijskiej do...do czegokolwiek ;)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 19 maja 2008, 18:24

a to wogole pilkarz jest ? Neutral

A Becks , Rudy to według Ciebie tez nie są piłkarze :?: Według mnie wyciągamy pochopne wnioski na podstawie dwóch piłkarzy jakimi są Rossi i Pique :D

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 19 maja 2008, 18:31

majer13 pisze:A Becks , Rudy to według Ciebie tez nie są piłkarze Question

taaaa...porownuj Donga do Becksa :angry2:

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 19 maja 2008, 18:34

boskigonzo pisze: taaaa...porownuj Donga do Becksa Angry2

Ja podałem po prostu inny przykład jeżeli Ciebie ten z Dongiem nie zadawał. Nie chciałem ich porównywać tylko pokazać że nie tylko piłkarze pokroju Donga są bądź byli wypożyczani ale także zawodnicy z dużo wyższej półki ;) Mam nadzieję że już wszystko jasne :D

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 19 maja 2008, 18:45

http://www.megaupload.com/?d=5VUA581K
http://www.megaupload.com/?d=MF68NZV7

Wszystkie bramki z tego sezonu w wykonaniu naszych, 700 mb ;). Podobno zajawkowa jakość.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 19 maja 2008, 18:53

majer13 pisze:Ja podałem po prostu inny przykład jeżeli Ciebie ten z Dongiem nie zadawał. Nie chciałem ich porównywać tylko pokazać że nie tylko piłkarze pokroju Donga są bądź byli wypożyczani ale także zawodnicy z dużo wyższej półki Wink

omg...czytaj troszke dokladniej , bo nie przyczepilem sie do wypozyczania tylko do tego przykladowego Donga... :angry2:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 maja 2008, 19:41

Nie tylko dla Ciebie każdy który w wieku 18 lat nie wymiata to ssie...każdy którego wypożyczamy zeby się ograł to ssie... itd. <sciana>

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 19 maja 2008, 20:13

pr0 wypowiedz , nie wiem co chciales tym osiagnac , chyba po raz kolejny sie pospinac ... liga sie skonczyla , nie ma jak sie pospinac z kibicami Arsenalu to ze swoimi nie ?

btw. nie wiem do czego pijesz i pokaz mi gdzie powiedzialem ze wypozyczenia sa bledem badz zawodnicy ktorych wypozyczamy "ssa"

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 19 maja 2008, 21:15

boskigonzo pisze:pr0 wypowiedz , nie wiem co chciales tym osiagnac , chyba po raz kolejny sie pospinac ... liga sie skonczyla , nie ma jak sie pospinac z kibicami Arsenalu to ze swoimi nie ?

btw. nie wiem do czego pijesz i pokaz mi gdzie powiedzialem ze wypozyczenia sa bledem badz zawodnicy ktorych wypozyczamy "ssa"
Wykazujesz tak za każdym razem gdy mówimy o Simpsonie.Że nie ma dla niego przyszłosci bo Alex wypozyczyl go do nizszej ligi,uznałes go za słabego,bo w meczu z Evertonem spisal sie słabo,i uznałes go za nieprzydatnego i oceniłes że moze najwyzej grac w Derby.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 19 maja 2008, 21:42

a czy w tym momencie rozmawialismy o Simpsonie ? :angry2:

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 19 maja 2008, 21:59

boskigonzo pisze:a czy w tym momencie rozmawialismy o Simpsonie ? :angry2:
Nie............ rozmawiamy o twoim przekonaniu że ten zawodnik młody,ktory zostaje wypożyczony, jest za słaby na grę w druzynie z Old Trafford,i nie nalezy mu sie gra w Man United,bo nie wymiata w swoim wieku jak Fabregas lub Cris Ronaldo

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 19 maja 2008, 22:45

Nie... to ty rozmawiasz + inny uzytkownik ktory nie odczytal sensu mojej wypowiedzi bo chcial sie spiac

Primo nigdzie nie napisalem ze - "zawodnik młody,ktory zostaje wypożyczony, jest za słaby na grę w druzynie z Old Trafford,i nie nalezy mu sie gra w Man United"

Nie przypominam sobie zebym negatywnie wyrazil sie o wypozyczeniach. Z Simpsonem byla inna sytuacja i tlumaczylem to nie raz. Gdyby koles byl naprawde dobry to Fergie by go nie wypozyczal , tylko wprowadzal do skladu juz teraz i gralby wiecej . Tymbardziej ze byly do tego odpowiednie warunki-
GN kontuzja , Brown swirowal z przedluzeniem kontraktu. Co jak co ale kilka meczy ze slabszymi zespolami mogl zagrac a zagral "az 3" . I poszedl na wypozyczenie. Twierdze ze w tym albo w nastepnym sezonie odejdzie, a jesli juz zostanie to bedzie taki Oszej 2. Bardzo chcialbym sie pomylic i pozniej przyznac wam racje ze bylem w bledzie :)

Secundo - "bo nie wymiata w swoim wieku jak Fabregas lub Cris Ronaldo"
Znowu przekrecasz sens i slowa... Powiedzialem poprostu ze musimy miec klasowych graczy na kazdej pozycji i tak jest niestety oprocz prawej flanki, nie liczac Garego, ktory nie wiadomo jak bedzie sie prezentowac po kontzji. Nadal podtrzymuje swoje slowa

Tercjo - Eny kłeszczyns ? :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”