Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 02 cze 2011, 11:45
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 cze 2011, 12:21
nie. Dlatego sie dziwie ze madrycka prasa wspomina o szpalerze.tylerdurden pisze:A poprzednio (przeciez to bylo niedawno) robili wam szpaler za LM w Superpucharze?
Nie slyszalem o takiej praktycePelart pisze:Zdawało mi się ,że szpaler robi zwycięzca pucharu mistrzom a w rewanżu odwrotnie
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 11 sie 2011, 13:19
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 12 sie 2011, 17:40
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 sie 2011, 17:44
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 12 sie 2011, 18:45
Nie wiem, czy Real w takiej super formiemete pisze:Co do meczu ciekawi mnie jak będzie wyglądał. Real wygląda na świetnie przygotowanego a Barca odstaje od nich na tym etapie sezonu.
Realista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 sie 2011, 19:06
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 12 sie 2011, 20:00
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 sie 2011, 0:00
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 sie 2011, 15:34
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 14 sie 2011, 15:48
Mam to samo. Zero emocji. Kompletnie mnie ten mecz nie rusza. Pierwsze dwa mecze przeciwko Realowi Mourinho były dla mnie normalne, teraz na myśl o Gran Derbi robi mi się niedobrze. Zresztą pierwsze co mi do głowy teraz przychodzi to: "Znowu kontrowersje, pajacujący Żoze, brzydki mecz, wysyp kretynów w internecie, że pogadać normalnie nie można". Teraz moim marzeniem jest jak najszybsze opuszczenie Madrytu przez Portugalczyka. Ale coś mi się zdaje, że zostanie na długie lata.Mentor pisze:Odczuwacie jakieś wzmożone emocje? Ja ani trochę i jest to cokolwiek dziwnePowinienem być przynajmniej trochę podekscytowany chociażby z racji tego, że przecież gramy z Realem, ale jakoś nie potrafię przestawić się na tryb Gran Derby. Może zbyt wiele ich było w ubiegłym sezonie? Albo po prostu stawka spotkania zbyt niska, aby się ekscytować.
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 sie 2011, 15:55
Ja nawet zapomniałem, że to dzisiaj. Gdybym tu nie zajrzał to bym oglądał wieczorem ligę francuską zamiast Gran Derbi. Forma na starcie zawsze jest niewiadomą i trudno przewidzieć jak ten mecz będzie wyglądał. Ja jednak nie spodziewam się jakiegoś nadzwyczajnego widowiska. Najbardziej mnie ciekawi jak zaprezentują się nowi piłkarze (jeśli zagrają): Alexis Sanchez i Nuri Sahin.Mentor pisze:Odczuwacie jakieś wzmożone emocje? Ja ani trochę i jest to cokolwiek dziwne
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 14 sie 2011, 16:04
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 sie 2011, 16:25
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 14 sie 2011, 18:34
stary rupieć
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio