Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 193

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 paź 2006, 0:49

fieldy pisze:Robin nie byłb sobą gdyby nie strzelił gola Razz tym razem Albanii,

Wkoncu to najlepszy Holenderski pilkaz 8) Niedlugo bedzie kapitanem :lol:

fieldy pisze:tym razem Albanii, także Titi trafił, Francja spokojnie rozgromiła kelnerów, Henry zdobył 1 gola - zawsze coś.

Rozumie cie, Henry zawsze strzela i jedna bramka na nikim nie robi wrazenia 8)

Wlasnie widzialem wczorajsze bramki Theo :rydzyk: Jezu jaka on ma przyspieche, jak juz go kupilismy wiedzialem ze jest szybki, nawet mowili(pilkaze AFC) ze jest szybszy od Henka :shock:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 12 paź 2006, 7:59

guru pisze:Wkoncu to najlepszy Holenderski pilkaz
Przynajmnie najbardziej bramkostrzelny 8) Chyba jedynie Ruud zagwarantowałby więcej bramek dla Holandii (oczywiście w obecnej formie)
guru pisze:Wlasnie widzialem wczorajsze bramki Theo
Od razu wiadać, że przewyższa wszystkich swoihc kolegów o klasę. Po prostu jest za dobry na młodzieżówke i jeszcze chyba za słaby na pierwszy zespół (choć patrząc na ostatnie poczynania Anglików zaczynam się zastanawiać :think: ). W każym razie przyszłość należy do niego, tak w reprezentacji jak i w Arsenalu 8)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 paź 2006, 10:27

duch99 pisze:jeszcze chyba za słaby na pierwszy zespół (choć patrząc na ostatnie poczynania Anglików zaczynam się zastanawiać ). W każym razie przyszłość należy do niego, tak w reprezentacji jak i w Arsenalu
nie jest za słaby, Theo aktualnie jest w dobrej dyspozycji, nie tylko strzela, ale także dobrze dogrywa piłke.
Oczywiscie, Rooney jest lepszym piłkarzem, ale nie w chwili obecnej.
Śmiem twierdzić, że gdyby z Chorwacją zagrał Theo zamiast Roo - Anglia tak łatwo by nie przegrała.

Jak zapowiadał Wenger - nie obyło się bez kontuzji :?
Niestety, do kontuzjowanego Freddiego dołaczyli ....

Baptista [choć on akurat póki co nie jest podstawowym piłkarzem i można to śmiało "przeboleć"] to większy kłopot będzie z obsadzeniem prawej strony pomocy .... Eboue wyłączony na kilka tygodni :? :? :(

Lauren jeszcze się nie wyleczył, Senderos i Clichy dopiero wrócili i moga nie wytrzymać całych meczy, Gallas, Kolo nie zagraja na prawej stronie, więc wychodzi na to, że Hoyte będzie musiał grać.
Przez kilka tygodni .... niedobrze.

Awatar użytkownika
Juan
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juan » 12 paź 2006, 20:48

Eh bedzie problem bez Eboue, bo w świetnej dyspozycji był:(
Baptisty też szkoda, bo na wypożyczeniu jest i na dobrą sprawę za dużo o nim jak na razie nie wiemy, jak bedzie sie leczył to lipa będzie, nie bedzie miał kiedy swojej wartości udowodnić. Ciekawe jak teraz będzie wyglądała obrona. Moze na prawej Hoyte, bo Senderos za wolny jest. Jest też opcja z Gallasem, skoro grywał na lewej to moze i na prawej?
Eh wielka szkoda, tak ładnie sie już zapowiadało.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 12 paź 2006, 20:54

fieldy pisze:Eboue wyłączony na kilka tygodni
:think: No przecież to jakieś fatum. Jak jedni wyzdrowieją to kolejni wylatują na kilka tygdoni. To naprawdę nie jest normalna sytuacja, chociaż od zeszłego sezonu powoli się przyzwyczajam. Te kilka najbliższych tygodni to będzie prawdziwy test dla naszej defensywy. :roll:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 paź 2006, 21:04

Lauren jeszcze się nie wyleczył, Senderos i Clichy dopiero wrócili i moga nie wytrzymać całych meczy, Gallas, Kolo nie zagraja na prawej stronie, więc wychodzi na to, że Hoyte będzie musiał grać.

Lipa jak nie wiem, ale przeciez jak wrocil juz Clichy i Senderos to Djourou przejdzie na prawa :wink:
fieldy pisze:nie jest za słaby, Theo aktualnie jest w dobrej dyspozycji, nie tylko strzela, ale także dobrze dogrywa piłke.
Oczywiscie, Rooney jest lepszym piłkarzem, ale nie w chwili obecnej.
Śmiem twierdzić, że gdyby z Chorwacją zagrał Theo zamiast Roo - Anglia tak łatwo by nie przegrała.
Problem w tym ze trenerzy nie patrza na zawodnikow w jakiej sa obecnie formie tylko kieruja sie nazwiskami... Calkowicie nie rozumie powolania Roo na ostatnie 2 mecze :?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 paź 2006, 21:10

guru pisze:Problem w tym ze trenerzy nie patrza na zawodnikow w jakiej sa obecnie formie tylko kieruja sie nazwiskami... Calkowicie nie rozumie powolania Roo na ostatnie 2 mecze

A ja rozumiem bo jeżeli komuś nie idzie a jest piłkarzem b. dobym to trzeba dac mu szanse a w przypadaku takiego gracza jak Roo jest to bardzo logiczne. Jeżeli Sheva ostatni słabo gra to trzeba go odesłac na trybuny :?:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 paź 2006, 21:15

Rossi pisze: A ja rozumiem bo jeżeli komuś nie idzie a jest piłkarzem b. dobym to trzeba dac mu szanse a w przypadaku takiego gracza jak Roo jest to bardzo logiczne. Jeżeli Sheva ostatni słabo gra to trzeba go odesłac na trybuny Question

Dobra, sam wiesz ze Roo nie jest w najlepszej formie, co nie znaczy ze ma byc odsuniety od kadry na wieki... Mowie o 2 ostatnich meczach 8) Z Macedonia i Chorwacja. Skoro Roo bez formy ma dostawac szanse to dlaczego np. Bent w formie nie moze? :roll:

Pozatym to nie temat na to... :wink:

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 12 paź 2006, 21:17

Rossi- a dlaczego nie? jeśli jest zawodnik w dobrej dyspozycji, który nie jest tak znany, ale istnieje duże prawdopodobieństwo, że w aktualnej formie będzie strzelał więcej bramek- czemu mimo wszystko w pierwszym składzie ma wybiegać ten sławny, po co osłabiać zespół? nie rozumiem Twojego toku myślenia.
może zastanów się, że na szansę zasługuje także ten, który jeszcze się nie pokazał, ale też ciężko pracuje?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 paź 2006, 21:22

guru pisze:Dobra, sam wiesz ze Roo nie jest w najlepszej formie, co nie znaczy ze ma byc odsuniety od kadry na wieki... Mowie o 2 ostatnich meczach Z Macedonia i Chorwacja. Skoro Roo bez formy ma dostawac szanse to dlaczego np. Bent w formie nie moze?
wiem że Roo nie jest w formie ale z zawodnikami takiego kalibru postępuje sie tak jak mowiem i to nie jest ttylko moje zdanie bo trenerzy własnie tak postępuja ze swoimi najlpeszymi zawodnikmi. Jeżeli patrzec na forme to prawie nikty z obecnej kadry w lidze nie zachwyca a powołania dostali bo Lampard,Roo, A.Cole i nni narazie graja piach w tym sezonie.

A co do problemow Asrenalu to może Traore na lewa dać Wenger sie pozytywnie o nim wypowidał, wiem że jeszcze młody chłopak ale to taka moja potpowiedzi dla waszego Coacha :wink:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 paź 2006, 21:27

Rossi pisze:wiem że Roo nie jest w formie ale z zawodnikami takiego kalibru postępuje sie tak jak mowiem i to nie jest ttylko moje zdanie bo trenerzy własnie tak postępuja ze swoimi najlpeszymi zawodnikmi. Jeżeli patrzec na forme to prawie nikty z obecnej kadry w lidze nie zachwyca a powołania dostali bo Lampard,Roo, A.Cole i nni narazie graja piach w tym sezonie.
Przestan go bronic, co innego jak by to byly mecze z lepszymi przeciwnikami bo Roo wtedy mogl by sobie pomyslec ze nie jest potrzebny a w takich meczach ja Macedonia to spokojnie mogl zagrac ktos inny. Co do Lamparda to ma forme. A. Cole na szczescie jej nie moze odzyskac po kontuzji, ale znajdz mi lepszego w Anglii na jego pozycje...

A co do problemow Asrenalu to może Traore na lewa dać Wenger sie pozytywnie o nim wypowidał, wiem że jeszcze młody chłopak ale to taka moja potpowiedzi dla waszego Coacha

:shock: a po co nam kogos na lewa jak Clichy juz wrocil 8) Jak nie zagra to Senderos w srodku a Gallas na lewej 8) Prawa Djourou i gites.( no nie az taki gites bo Eboue nie ma :? )

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 paź 2006, 21:35

guru pisze:Przestan go bronic, co innego jak by to byly mecze z lepszymi przeciwnikami bo Roo wtedy mogl by sobie pomyslec ze nie jest potrzebny a w takich meczach ja Macedonia to spokojnie mogl zagrac ktos inny. Co do Lamparda to ma forme. A. Cole na szczescie jej nie moze odzyskac po kontuzji, ale znajdz mi lepszego w Anglii na jego pozycje...

Co do Cola to obecnie Wayne Bridge jest w lepszej dyspozycji chyba ze ma kontuzje a ja o tym nic nie słyszałem.
Co do Roo:
Jest młodym,ambitynym,głodnym sukcesu zawodnikiem obecnie jest pod formą. Potrzebuje jak najwiekszej ilosc spotkani aby wrocic do formy i każdy rozsądny szkoleniowiec da mu taką możliowści zwazywszy że forma moze przyjsci w kazdej chwili. Przykład Ronaldinho jest podobny tacy zawodnicy musza grac aby doszli do formy!

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 paź 2006, 21:46

Rossi pisze:Co do Cola to obecnie Wayne Bridge jest w lepszej dyspozycji chyba ze ma kontuzje a ja o tym nic nie słyszałem.

Ale sciema :shock: Skoro nie wiesz w jakiej jest dyspozycji to skad wiesz w jakiej jest formie? Zreszta w CFC Ashley gra na lewej a nie Bridge, ale nie... Ty wiesz lepiej niz Mourinho lub McLaren :?
Rossi pisze:Co do Roo:
Jest młodym,ambitynym,głodnym sukcesu zawodnikiem obecnie jest pod formą. Potrzebuje jak najwiekszej ilosc spotkani aby wrocic do formy i każdy rozsądny szkoleniowiec da mu taką możliowści zwazywszy że forma moze przyjsci w kazdej chwili.
To niech sie ogrywa w rezerwach :smile2: Reprezentacja to nie Caritas...
Ale taki Theo nie ma jeszcze wyrobionego nazwiska i nie moze byc powolany bo po co? Nikt nie wie jak on gra nikt go nie widzial w akcji, w Arsenalu wogole nie gra. To fakt, malo gra, ale asysta z AV po wejsciu na bojoi bodajze w 70' to nic takiego... poza tym udane dryblingi...

Nie bo nie, Ronney gra dla MU i jest lepszy, potrzebuje czasu... To jak bedzie w formie niech powie, wtedy niech McLaren go powola, szkoda ze sie pospieszyl dajac mu sznase w ostatnich meczach... :?

Przykład Ronaldinho jest podobny tacy zawodnicy musza grac aby doszli do formy!

Slabo trafiles...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 paź 2006, 22:22

guru pisze:Ale sciema Skoro nie wiesz w jakiej jest dyspozycji to skad wiesz w jakiej jest formie? Zreszta w CFC Ashley gra na lewej a nie Bridge, ale nie

Wiem że grał swietnie na początku sezonu i był IMO najlepszym graczem Chelsea razem z Drogba. Zaznaczyłem tylko że nie jestem pewien czy obecnie( w tej chwili) jest zdrowy wydaje mi sie że tak chyba ze cos przeoczyłem. Rozumiesz czy tzreba dalej tłumaczyć.Jak sciema :? Porownujac gre Cola i Bridga w tym sezonie opowiadam sie zdecydowania za tym drugim..ale dobra niech ktos trzeci zajmie stanowisko w tej sprawie to wtedy może sie przkonasz :roll:
guru pisze:Ty wiesz lepiej niz Mourinho lub McLaren
Ja wiem lepiej niż McLi Jose a ty wiesz lepiej w sprawie Roo niż SAF,McL,Gerrard,Terry,Shearer,Jewell i wielu innych ktorzy wspierali Roo i byli za tym aby powołąć go do kadry i wierzyli w niego :roll:

guru pisze:Ale taki Theo nie ma jeszcze wyrobionego nazwiska i nie moze byc powolany bo po co? Nikt nie wie jak on gra nikt go nie widzial w akcji, w Arsenalu wogole nie gra. To fakt, malo gra, ale asysta z AV po wejsciu na bojoi bodajze w 70' to nic takiego... poza tym udane dryblingi...

1 Jest za młody i nie wolno w tym wieku zrzucać na niego tak wielkiej odpwoedzialnosci, bo to go może zniszczyć.Powiesz ze Roo też w tym wieku zaczynał ale zauważ że ci zawodnicy są calkowicie rózni mentalnie :roll:
2 Praktycznie nie gra w Asrenalu(kontuzja ostatnio?) Wenger zna go b.dobrze i wie jak z młodymi sie postepuje to nie chodzi o umijetnosci czysto piłkarskie :roll:
3 Nawet jeżeli to chcesz go powoływac po asyscie i kilku udanych dryblingach?

guru pisze:Nie bo nie, Ronney gra dla MU i jest lepszy, potrzebuje czasu... To jak bedzie w formie niech powie, wtedy niech McLaren go powola, szkoda ze sie pospieszyl dajac mu sznase w ostatnich meczach...

Poczytaj co mowia inni na temat formy Roo i zaufaniu w jego umiejetnosci . Prowokujesz mnie zebym ci udowadniał że Roo jest lepszy od Theo ? nie bede bo to mija sie z celem. Głupio ironizujesz

guru pisze:Slabo trafiles...
Dlaczego 3 powody jak bys mogł podac dlaczego słąbo trafiłem porownujac obecna sytuacje Roo i R10 :?:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 paź 2006, 4:52

Rossi pisze:Porownujac gre Cola i Bridga w tym sezonie opowiadam sie zdecydowania za tym drugim..ale dobra niech ktos trzeci zajmie stanowisko w tej sprawie to wtedy może sie przkonasz Rolling Eyes

Na kibica CFC nie bede czekal bo oni sledza wyniki na livescore :lol:
Rossi pisze:1 Jest za młody i nie wolno w tym wieku zrzucać na niego tak wielkiej odpwoedzialnosci, bo to go może zniszczyć.Powiesz ze Roo też w tym wieku zaczynał ale zauważ że ci zawodnicy są calkowicie rózni mentalnie Rolling Eyes

Pewnie ze powiem ze w tym samym wieku zaczynali. Ciekawe na jakiej podstawie porownujesz ich mentalnosc.

Rossi pisze:2 Praktycznie nie gra w Asrenalu(kontuzja ostatnio?) Wenger zna go b.dobrze i wie jak z młodymi sie postepuje to nie chodzi o umijetnosci czysto piłkarskie Rolling Eyes

Nie chce byc chamski, ale to Ty chyba masz kontuzje... glowy :badziewie: W Arsenalu praktycznie nie gra bo Wenger nie chce go zabardzo wystawiac na ostra gre w Premiership :?
3 Nawet jeżeli to chcesz go powoływac po asyscie i kilku udanych dryblingach?
Tak. Dokladnie, po jednej asyscie. Anglia U-21 wygrala z Niemcami dzieki bramkom Theo, ale Ty zaraz powiesz ze to tylko U-21 i gra w pierwszej rep. wyglada calkiem inaczej i te 2 bramki to byly dobitki z metra w stylu RvN...
:?

Rossi pisze:Poczytaj co mowia inni na temat formy Roo i zaufaniu w jego umiejetnosci . Prowokujesz mnie zebym ci udowadniał że Roo jest lepszy od Theo ? nie bede bo to mija sie z celem. Głupio ironizujesz
Tak. Roo to fenomen :rydzyk:

Rossi pisze:Ja wiem lepiej niż McLi Jose a ty wiesz lepiej w sprawie Roo niż SAF,McL,Gerrard,Terry,Shearer,Jewell i wielu innych ktorzy wspierali Roo i byli za tym aby powołąć go do kadry i wierzyli w niego Rolling Eyes

Patrz... cala klika go popiera... Tak na zdrowy rozum to co maja powiedziec :?: Zeby powolal kogos innego na jego miejsce?
Rossi pisze:Dlaczego 3 powody jak bys mogł podac dlaczego słąbo trafiłem porownujac obecna sytuacje Roo i R10 Question
Az 3... :roll:

Ogolnie to chodzi mi o to, ze skoro Becks, ktory nie jest powolywany do rep. to dlaczego Roo ma bys bedac w slabej formie. Jak maja sie czuc inni Anglicy, ktorzy chca do tej rep. sie przebic, a jest ich troche. Roo w formie jest bardzo mocnym ogniwem Anglii, ale skoro teraz w niej nie jest i graja przeciwko niezbyt mocnymi reprezentacjami to dlaczego szansy nie dostaja inni? Theo to tylko przyklad, jest jeszcze Bent, ktory juz strzelil 4 bramki...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”