Do oceny oczywiscie...

meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 04 sty 2006, 18:09
Już robiłem sig z Zurawiem... a jakos nie lubie powtarzać postaci...
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Javier » 04 sty 2006, 18:15
meecik_mks pisze:brushe itp...
Javier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 04 sty 2006, 18:30
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 04 sty 2006, 18:35

a nie "graffik"?wazi pisze:www.grafik.pl to strona powinna Ci pomóc w okiełznaniu Photoshopa... Polecam, ja przy niej zaczynałem...[/img]
Diamen23

NAFT -Katering
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 04 sty 2006, 19:36
Ja ci pomóc nie mogę, ale dam ci dobrą radę: Na klawiaturę aczkolwiek sobie przyklej-sposób sprawdzony i rekomendowany przez wszelkie instytutyCoś nie dobrego dzieje sie z moją klawiaturą
PiDi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 04 sty 2006, 20:43
franconaldo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 04 sty 2006, 20:45
extraDiamen23 pisze:Lepiej?
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 04 sty 2006, 20:51
Szczerze mówiąc sig nie zachwycameecik_mks pisze:po jednodniowej przerwie wrzucam kolejnego siga
Do oceny oczywiscie...
Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...PiDi pisze:Ja ci pomóc nie mogę, ale dam ci dobrą radę: Na klawiaturę aczkolwiek sobie przyklej-sposób sprawdzony i rekomendowany przez wszelkie instytuty
Po sigu wnioskuję, że chyba dopiero zaczynasz, sig w moim idczuciu jest taki "nijaki" nie ma tam niczego co by moglo go wyroznic, wszystko jest o malym opacity, nie ma niczego na pierwszym planie wyraznego, ogolnie stawianie stadionu w tle sigow badzo mi sie nie podoba, jakos wszystkie te sigi nie przypadaja mi do gustu, w Twoim sigu brakuje mi przede wszystkim jakiejs postaci na piuerwszym planie, jezeli koniecznie chciales zrobic sig bez pilkarza to mogles chociaz jakos wyróżnić herb celticu i pobawic sie filtrami, popracowac troszke dluzej nad tlem. Ale nie jest źleJavier pisze:moj nowy sig... [juz z waszymi wskazówkami... ]
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 04 sty 2006, 20:56
Niewiem... Jak dla mnie to możesz i płakać...Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...
PiDi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 05 sty 2006, 10:21
dzięki k@li ! o takie rady mi chodzik@li pisze:meecik_mks napisał:
po jednodniowej przerwie wrzucam kolejnego siga
Do oceny oczywiscie...
Szczerze mówiąc sig nie zachwyca Owszem wykonany jest przyzwoicie i estetycznie, tylko tlo jest takie "proste" moglbys tam dodac pare filtrow jeszcze, przyciemnic je i dodac do postaci jakis efektów np: powielenie albo rozmazac kontury... zdjecie moim zdaniem takze mogles dac lepsze, jakos nie pasuje mi do reszty, za to bardzo podobaja mi sie te male zdjecia po prawej stronie, szkoda tylko ze sa "odgapione" no ale fajnie to wyglada przynajmniej... Aaaa, musze się jeszcze przyczepić do czcionki, oczywiście jest to tylko kwestia gustu (a o tych jak wiemy sie nie dyskutuje) mi osobiscie czcionka nie psauje do calego siga i jest taka "gola" bez zadnych efektów, mogles dodac do niej chociaz outer glow.
Javier pisze:moj nowy sig... [juz z waszymi wskazówkami... ]

meecik_mks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio