FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 193

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 31 sie 2006, 22:40

brylancik pisze:Zobaczymy jak Diarra potraktuje w Gran Derby Ronniego alebo drobniutkiego Iniestę

A niech tylko zagra Robinho to Tarzan albo lepiej Motta rozplączą mu nogi i to tak skutecznie że już nie zakręci ich 46 razy nad piłką aż ją straci. Tak można pisać w nieskończoność, ale po co ? Będzie jak będzie, a Zambro napewno nie zrobił tego co zrobił z premedytacją. Zamrotta grta w Barcie od miesiąca a Antonio pół roku (chyba) i wątpie żeby się już utożsamiali z klubami na tyle żeby łamać nogi kolegom z reprezentacji.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 sie 2006, 23:04

Uwazajcie zeby tylko Diarra nie był takim kosiarzem jak Ogr czy Garcia i po sezonie wylot bo grali...nic nie grali. Kosic to Diarra moze co najwyzej przed domem Iniesty badz Roniego. A skoro Cassano ma kontuzje to moze mu przedłuzacz trzymac, bo jak widac w Realu ostatnio taka bieda, ze nie stac ich na zapłacenie Atletico 3 baniek tylko bawia sie w wypozyczenia :arrow: wiec o kosiarce spalinowej nie ma mowy

Do zobaczenia na GD....

Co do Savioli :arrow: wiedziałem ,ze zostanie, bo to zawodnik, ktory bardzo kocha Barce i dla niej nawet mógłby grac za darmo :P Nie tak naprawde szkoda, bo kasy na niego wydalismy sporo, a po sezonie gdzies zwieje za free.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 wrz 2006, 0:49

Wracając jeszcze na moment do ostatniego spotkania z Celtą warto zwrócić uwagę na grę Deco pod kątem statystyk. Naturalizowany Portugalczyk zaliczył 121 podań z czego 101 celnych 8) Wynik rewelacyjny jeżeli dodamy do tego, że Deco nie ma zwyczaju grać 'Ty do mnie a ja do Ciebie' a obszarze kilku metrów. Zdecydowana większość jego podań to piłki inicjujące akcję ofensywną.[/b]

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 wrz 2006, 10:32

Niggaz pisze:Wracając jeszcze na moment do ostatniego spotkania z Celtą warto zwrócić uwagę na grę Deco pod kątem statystyk. Naturalizowany Portugalczyk zaliczył 121 podań z czego 101 celnych 8) Wynik rewelacyjny jeżeli dodamy do tego, że Deco nie ma zwyczaju grać 'Ty do mnie a ja do Ciebie' a obszarze kilku metrów. Zdecydowana większość jego podań to piłki inicjujące akcję ofensywną.[/b]
Dokładnie. Bo można zauważyć,że tylko jedno z tych podań było do Marqueza,tyle samo do Edmilsona. A najwięcej do Messiego i Eto'o. A i przerzutów było sporo,. Z tego jasno wynika, ża Deco raczej nie spowalnia akcji, tylko prawie zawsze gra do przodu.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 01 wrz 2006, 10:53

Barca wydala na Saviole juz 58 mln euro :shock:
36 mln kosztowal on sam. Do tej sumy 58 dochodza take premie,zarobki i milion za dostanie hiszpanskiego obywatelstwa.Jaki pasozyt :? tak zrobic mu lewatywe to moze przestanie naciagac innych :?

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 01 wrz 2006, 10:55

Nie orientuję się za bardzo w jego sprawach kontraktowych, ale czy nie lepiej dla Barcy byłoby rozwiązać z nim kontrakt? Zapłaciliby mu pewnie sporo, ale to i tak lepsze niż trzymanie niepotrzebnego zawodnika z pensją wyższą niż Deco choćby (poprawić mnie jeśli się mylę) :shock:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 01 wrz 2006, 11:01

Saviola ma pensje w granicach najlepszych: Ronni,Samuel,Puyol,Deco wlasnie.Czy rozwiazac z nim kontrakt?nie wiem jak to jest ale wydaje mi sie, ze im wiecej zawodnik zarabia, to tym wiecej klub by musial zaplacic za rozwiazanie kontraktu. No i Saviola to bodajze jedyny zawodnik, ktory nie pozwolil sobie obnizyc pensji i zmienic warunkow kontraktu z czasow Gasparta.Wcale sie nie zdziwie jesli ma w kontrakcie zapisane, ze jesli klub bedzie chcial rozwiazac kontrakt to on dostanie jakas astronomiczna sume :?

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 01 wrz 2006, 11:03

Ale chyba lepiej zapłacić mu raz, mimo wszystko sporo, niż płacić mu wysoką pensję i ewentualnie premie za zdobycie trofeów. Ale mnie to nie martwi zbytnio :wink:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 01 wrz 2006, 11:06

Zobaczymy jak Diarra potraktuje w Gran Derby Ronniego alebo drobniutkiego Iniestę
do tego widzialem jescze idotyczne posty ze Cannavaro Messiego..hmm wiecie co sie wtedy stanie??

Real bedzie konczyl w 9 Barca znow strzeli 3 gole a kibice Realu znow beda oklaskiwac pilkarzy Barcy!!

nie przepadam za Realem ale tez ich nie obrazam a Realowi wspolczuje takich kibicow co pisza takie glupoty tu na forum i na stronie www.realmadryt.pl i tyle mam do powiedzienia

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 01 wrz 2006, 12:36

yazid^ pisze:Ale chyba lepiej zapłacić mu raz, mimo wszystko sporo, niż płacić mu wysoką pensję i ewentualnie premie za zdobycie trofeów. Ale mnie to nie martwi zbytnio

Teraz to już jest po ptokach. Jakby to zrobili wcześniej to może byłoby to dobre ze strony ekonomicznej rozwiązanie, a teraz pewnie gdyby rozwiązali kontrakt to Saviola dostałby więcej niż może zarobić przez ostatni rok gry w Barcie. Niech zostanie, napewno przyda się na pierwsze etapy Copa del Rey :wink:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 01 wrz 2006, 12:38

mete pisze:do tego widzialem jescze idotyczne posty ze Cannavaro Messiego..hmm wiecie co sie wtedy stanie??

Real bedzie konczyl w 9 Barca znow strzeli 3 gole a kibice Realu znow beda oklaskiwac pilkarzy Barcy!!
To była odpowiedź na zaczepki że Zambrotta już się przygotowywuje na Gran Derby (na zgrupowaniu reprezentacji po jego wejściu do Madrytu wrócił Cassano bo złapał kontuzję). Pozatym to miało zostać zrozumiane z przymróżeniem oka.

Swoją drogą to do kiedy ma podpisany kontrakt Saviola?

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 01 wrz 2006, 12:42

brylancik pisze:Swoją drogą to do kiedy ma podpisany kontrakt Saviola?

Do końca sezonu, potem idzie za darmo, najdroższy piłkarz w historii Barcy :shock: jeśli się nie mylę oczywiście.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 wrz 2006, 12:57

Nie ma sensu zrywać kontraktu kiedy kończy się on po tym sezonie. Poza tym to by było nie fair wobec zawodnika (mimo, że zasłużył na to). W Barcelonie tak się nie postępuje.

Obrazek

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 wrz 2006, 0:02

No i niestety proszę Państwa, po 107 latach Barca kończy tradycję z nie umieszczaniem reklam na swoich trykotach. Umowa z UNICEF zostałą podpisana na 5 lat. W "nowych" koszulkach piłkarze Barcy zagraja 12 września z LEvskim SOfia, będize to ich pierwsze oficjalne spotkanie w nowej odzieży. Trochę mi szkoda tego, jednak ta "reklama" pomoże biednym dzieciom na całym świecie. W końcu : Barça el mes que un club... I wszystko :wink:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 02 wrz 2006, 0:04

Ja bym tego reklama nie nazwal :wink:
Szczytny cel i szczytne do tego miejsce. Zajebiscie 8) nie mam nic przeciwko.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”