Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 193

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
3
6%
Antoine Griezmann
7
13%
Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 29 mar 2012, 22:45

Co sie do diabla dzieje z Atletico ja rozumiem, wyjazdowki, ale u siebie :cry:

Edit: Salvio nas ratuje :D :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 mar 2012, 22:56

Oj slabiutko to wygladalo w II polowie. Dobrze,ze dla Salvio wyszedl strzal zycia,bo w rewanzu moglo byc krucho,a tak szanse oceniam 50/50.

Gabi,Juanfran i Arda nie beda mogli zagrac w Niemczech z powodu kartek :suicide:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 mar 2012, 22:57

Siemeone to prowokowanie na koniec mógłby sobie darować. Arda tak samo.
Szkoda, że wpadła ta bramka, ale cóż, Hannover dalej ma szanse. Żeby się tylko Ya Konan ogarnął choć trochę, bo Abdellaoue w słabej formie teraz jest.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 mar 2012, 22:59

Mowilem Ci Akarin,ze H96 moze namieszac w LE. Praktycznie od poczatku rozgrywek upatrywalem w nich czarnego konia.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 29 mar 2012, 23:03

Gabi i Arda dadza sie zastapic, gorzej bedzie z Juanfranem :( Po raz kolejny zemscily sie na nas niewykorzystane okazje, nie wiem, co zespol powinien zrobic, zeby to poprawic, ale tak nie moze byc, zeby na 5 okazji trafic jedna, albo i to nie.
Po reakcji Cholo na gol Salvio widac, ze sobie zdaje sprawe, ze cos sie w naszej grze zacielo.
Martwi mnie nasza gra w srodku pola, Koke slabiej a o Mario Suarezie nie ma co nawet mowic. Nie wiem, czemu Tiago nie wszedl nawet na zmiane, jesli jest juz zdrowy.
W ogole widac, ze slabsza gra w meczach ligowych to nie przypadek i tak madry trener jak Cholo powinien cos z tym zrobic.

Po tym, jak Athletic zmiazdzyl Schalke pozostaje cieszyc sie, ze nie trafilismy na nich w cwiercfinale...
A z Hannoverem coz, bedzie bardzo ciezko w rewanzu, ale nie trace nadziei. Nie przelkne porazki na tym etapie gry :(

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 mar 2012, 23:04

Ja to wiem, bo mi się podoba ich gra w defensywie i wykorzystywanie okazji w ataku. Też w nich upatrywałem czarnego konia, nawet się z jednym kumplem założyłem, każda runda wyżej jak awansuje H96 to pół litra dla mnie, jak na razie uzbierał się litr.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 mar 2012, 1:16

Poznajecie gnojka 3 od lewej w dolnym rzedzie :mrgreen:

Obrazek

Maly El Nino :)

Obrazek

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 kwie 2012, 12:56

Atletico fajnie, przyjemnie dla oka, tak radośnie. Bramka Salvio, który zaczyna mnie coraz bardziej intrygować. Drugą połowę obejrzę dokładniej, bo teraz tak jednym okiem, próbując sie ogarnąć przed obiadem :P

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 01 kwie 2012, 13:07

A ja nie ogladalam wcale z powodow internetowych :( fajnie, ze Salvio znowu bramka, chlopak gra coraz lepiej i bardzo sie z tego ciesze, bo to jeden z moich ulubionych Czerwonobialych obecnie. W sumie jestem w szoku, ze wlaczam a Atleti wygrywa, tym bardziej, ze Cholo wystawil dosc ciekawy sklad...Mam nadzieje, ze zagramy dobra 2 polowe.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 kwie 2012, 13:13

mzatlanta pisze:Mam nadzieje, ze zagramy dobra 2 polowe.
Jest dobrze, nawet powiedziałbym, że prowadzicie grę. Arbiter nie uznał gola Falcao niby przewrotką, po błędzie naszego byłego bramkarza. Przy dośrodkowaniu na spalonym był strzelec i jeszcze dwóch zawodników AM. Jednak zaczyna martwić mnie to, że Getafe coraz bardziej zaczyna się przedzierać pod bramkę. Na razie nie było jakiegoś ogromnego strachu, ale jak dalej będzie taka nonszalancja w polu karnym gospodarzy, to może być zemsta. Dobre spotkanie gra Alexis, choć razem z Casquero raczej nie przebierają w środkach, aby powstrzymać podopiecznych Simeone.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 01 kwie 2012, 13:21

Diego chyba zrobil swoje i dlatego Simeone go zdejmuje po strzeleniu bramki. Wchodzi Adrian, a chyba pierwszy raz od bardzo dawna nie gral od poczatku. Wygrywamy 2: 0, jest pieknie :D

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 kwie 2012, 13:24

mzatlanta niby tak, choć miałem nadzieję, że Diego pogra do końca. Druga sprawa jest taka, że gol golem, ale Moya z obrońcami zafundowali Wam ładny prezent. Takie wyjście do piłki i ustawienie się, krycie obrońcy to jest karygodne :P Chyba ten mecz doskonale tłumaczy wszystkim dlaczego Moya nie zrobił wielkiej kariery na Mestalla :lol:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 01 kwie 2012, 13:57

Nie wiem, czy mialam przywidzenia, czy naprawde Gregorio Manzano siedzial w lozy Atletico :shock: To by tlumaczylo poniekad nieustanna obecnosc Mario Suareza na boisku :D

Zgadzam sie co do sytuacji przy 2 golu dla nas, ale jako ze ostatnio potrafimy sfrajerzyc to cieszy fakt, ze potrafilismy tym razem wykorzystac okazje :wink:

Ale po kolei. Wynik 3:0 wyglada naprawde ladnie tym bardziej, ze po niezlej grze. Cholo wystawil ciekawy sklad, bo zamiast stalej pary stoperow grali Perea z Dominguezem i jak juz wspomnialam wczesniej, od poczatku nie gral Adrian. W sumie cieszy mnie to, ze czasem cos zmieniamy w tym zelaznym ustawieniu. Tiago wszedl na zmiane, wiec chyba jest juz zdrowy, wiec Mario powinien opuscic niebawem pierwsza 11stke Rojiblancos.
Falcao dopelnil dzis formalnosci strzelajac bramke na 3:0. Martwi mnie troche slabsza forma Ardy Turana, ale jesli Adrian wroci na skrzydlo, to na drugim moze i powinien grac swietny ostatnio Salvio :brawo:
Wynik tym bardziej cieszy, ze ostatnio na VC tez roznie nam gra wychodzila a strate w tabeli do innych zespolow mamy dosc pokazna. Marzy mi sie Atleti grajace na rownym, niezlym poziomie, zeby nie frajerzyc wyjazdach...
Ale poki co cieszmy sie wynikiem :beer:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 kwie 2012, 15:57

Obejrzalem teraz szerszy skrot.

Jest fajnie. Spokojne zwyciestwo w dobrym stylu. Troche Cholo zaskoczyl skladem - Perea i Alvaro jako para stoperow :shock: Przed meczem raczej nie bylbym zadowolony z takiej decyzji trenera,ale coz,wyszlo na jego i chwala mu za to. Najlepszy na boisku podobno Luis Filipe,ktory gra genialnie ostatnimi czasy. Juanfran znowu asysta - alez ten chlopak to jest crack :D Falcao gol (20 w La Liga) i asysta - oj splacaja sie te 40 banki,splacaja...

Dobrze,ze powoli wraca Tiago. Ilez mozna tego marnego Mario ogladac...

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 04 kwie 2012, 3:07

Akurat Dominguez moglby czesciej grywac nawet kosztem Mirandy...Ale normalnie Cholo pewnie wroci do stalej opcji Godin-Miranda. W sumie to dobrze, bo mam nadzieje, ze w kontekscie nastepnego sezonu Godin nigdzie sie z Atletico nie wybiera.
Jesli chodzi o srodek pola, to ostatnio podejrzanie czesto gra Mario, doszukiwalabym sie nawet w jakis sposob reki Manzano w tym wszystkim 8)
Mecz byl naprawde dobry, oby takich wiecej!Mam szczera nadzieje, ze Cholo bedzie w stanie doprowadzic nas do tak regularnej gry, zebysmy jeszcze grali jako tako na wyjazdach.

Co do czwartkowego spotkania z Hannoverem, to jest juz kadra, zadnych niespodzianek z wyjatkiem braku Juanfrana, Gabiego i Turana za kartki . Szczegolnie brak Juanfrana moze byc odczuwalny :cry: Pozostaje miec nadzieje, ze Perea wzniesie sie na wyzyny swoich mozliwosci i zagra dobry mecz. Poza tym w kadrze jest Saul i co ciekawsze- mlody Ndoye, 19 letni Senegalczyk; podobno ciekawy grajek, w dodatku napastnik. Ciekawe, jaka 11stka wyjdziemy we czwartek?

Szykuje sie naprawde trudny mecz, ale ciagle mamy szanse na awans, bede trzymac kciuki z calej sily za Rojiblancos. Gralismy dotad naprawde niezle mecze w LE, nie zmarnujmy tego teraz, kiedy jest szansa zeby dojsc nawet do finalu :pray:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”