Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 cze 2010, 15:32
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 19 cze 2010, 15:47
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 cze 2010, 23:55
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 20 cze 2010, 15:57
Na to, że coś jest na rzeczy wskazują również zmieniające się typy bukmacherów. Kurs na Pellegriniego w Betfair wynosi obecnie 4.0, a jeszcze na początku tygodnia był on trzykrotnie wyższy.Jeśli Pellegrini chce podpisać kontrakt z Liverpoolem, to mi nic o tym nie wiadomo. Takie pytania trzeba kierować do jego agenta, Jesusa Martineza. Reprezentuję interesu oby panów i nie mogę potwierdzić, ani zaprzeczyć. Mogę powtórzyć jedynie to, że mamy ofertę z angielskiego klubu - powiedział Vicente Montes.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aldoraine » 20 cze 2010, 16:55
aldoraine
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 cze 2010, 19:09
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 cze 2010, 13:40
Daaaamian
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 cze 2010, 16:43
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 cze 2010, 16:51
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 cze 2010, 17:34
Dobre nastroje, boDaaaamian pisze:Były dobre nastroje, bo nic nie wskazywało na to, że okażą się takimi [ch**].
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 cze 2010, 18:07
Masz rację, to jest śmieszne. Zachowanie Hicksa, który wycenia klub na jakieś kosmiczne pieniądze również (mówi się, że bogatszy brat właściciela City był zainteresowany wykupieniem klubu z rąk Amerykanów, ale cena podana przez Hicksa zwaliła go z nóg i, przynajmniej na razie, wycofał się).Jarzinho pisze:Dla mnie najśmieszniejsze jest to, że gdy wchodzę czasami na stronę podaną powyżej i pojawia się tam info o ew. zainteresowaniu kupnem LFC przez Arabów to "kibice" tego klubu wręcz się spuszczają i obrażają Hicksa i Gilletta kiedy ci nie sprzedają ich ukochanego klubu.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 cze 2010, 18:29
Sorry ale wychodzi, ze tak naprawdę nikogo nie obchodzi kto będzie właścicielem, najważniejsze żeby dawał kasę na transfery i spełniał zachcianki trenerów. Może i komuś ro odpowiada, ja takiego podejścia bym się wstydził.Daaaamian pisze:Sprzedajną [k****] mogłeś sobie, mimo wszystko, darować. Poza tym, odnosząc się jeszcze do ostatniego zdania, nie chodzi jedynie o pieniądze na transfery (chociaż to również bardzo ważne), ale o stabilizację klubu, spłacenie długów i szybsze prace nad budową stadionu, który w przyszłości będzie przynosił nieporównywalnie większe zyski. To właśnie to powinno być priorytetem dla przyszłego właściciela.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Effi » 29 cze 2010, 22:04
Effi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 cze 2010, 23:31
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio