Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 194

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 paź 2006, 15:40

guru pisze:Pewnie ze powiem ze w tym samym wieku zaczynali. Ciekawe na jakiej podstawie porownujesz ich mentalnosc.
Na podstawie tego w jaki sposób sie zachowuja na boisku Theo to jeszcze dzieciak Roo był bardzeij dojrzały, nie miał takiej presji na sobie jak obecnie Walcott po MŚ.
guru pisze:Nie chce byc chamski, ale to Ty chyba masz kontuzje... glowy W Arsenalu praktycznie nie gra bo Wenger nie chce go zabardzo wystawiac na ostra gre w Premiership

Jeżeli Wenger nie chce wystawiać go na ciezkie mecze w Premiership(głownie chodzi tu o jego wiek i gabaryty fizyczne) to może McL ma taki same powody? :roll: Co kotyzji głowy to może ty sie jej nabawiłes skoro nie widzisz dlaczego czas na reprezentacje jeszcze nie nadszedł dla Theo :roll:
guru pisze:Tak. Roo to fenomen

Jakiej kompleksy cie dopadają :?
guru pisze:Patrz... cala klika go popiera... Tak na zdrowy rozum to co maja powiedziec Zeby powolal kogos innego na jego miejsce
No a dlaczego mają kłamać najwyraziniej w niego wierzą. Dlaczego Wenger nie wypowiada sie że Theo powinien isc do kadry :roll: wie że jest na to za młody
guru pisze:Az 3...
przepraszam przeceniłem twoje zdolnosci jeżeli porównuje Roo do R10 w obecnej sytuacji to powiedz dlaczego napisales ze przesadziłęm?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 paź 2006, 19:57

Rossi pisze:A co do problemow Asrenalu to może Traore na lewa dać Wenger
lewa obrona akurat nie stanowi problemu, Clichy i Gallas tam mogą z powodzeniem grać, wśrodku jest też kogo wstawić, gorzej prawa strona - bo będzie musiał grać Hoyte, który raczej w grze na stoperze powinien się specjalizować
Rossi pisze:Jest młodym,ambitynym,głodnym sukcesu zawodnikiem obecnie jest pod formą. Potrzebuje jak najwiekszej ilosc spotkani aby wrocic do formy i każdy rozsądny szkoleniowiec da mu taką możliowści zwazywszy że forma moze przyjsci w kazdej chwili. Przykład Ronaldinho jest podobny tacy zawodnicy musza grac aby doszli do formy!
powinien na niego stawiać szkoleniowiec ale w klubie, a nie w reprezentacji, gdzie mecze trzeba wygrywac i koniec, nie ma czasu na myślenie ... 'może teraz się odblokuje'
Rossi pisze:Porownujac gre Cola i Bridga w tym sezonie opowiadam sie zdecydowania za tym drugim..ale dobra niech ktos trzeci zajmie stanowisko w tej sprawie to wtedy może sie przkonasz
Cole jest bez formy - co do Bridge'a to nie wiem
Rossi pisze:Asrenalu
kiedy nauczysz się poprawnie pisac nazwę tego klubu ? jakoś nie popełniasz błedów w innych wyrazach, tylko ta nazwa coś ci nie pasuje :think:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 paź 2006, 20:00

fieldy pisze:kiedy nauczysz się poprawnie pisac nazwę tego klubu ? jakoś nie popełniasz błedów w innych wyrazach, tylko ta nazwa coś ci nie pasuje

bez kituu pisz szybko bo sie spiesze i literowka zwykła
Odpowiem wieczorem a za "Asrenal" przepraszam. Bo mam swoje zdanie na to co powiedizałeś :twisted:

pudzian777
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pudzian777 » 14 paź 2006, 0:02

www.dobretypy.pl - Aktualne gorące newsy o kontuzjach i problemach klubowych, świetne analizy i TYPY, transmisje sportowe na żywo, świeże promocje bukmacherskie, forum, konkursy z nagrodami 600 PLN. :brawo:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 paź 2006, 0:08

www.dobretypy.pl - Aktualne gorące newsy o kontuzjach i problemach klubowych, świetne analizy i TYPY, transmisje sportowe na żywo, świeże promocje bukmacherskie, forum, konkursy z nagrodami 600 PLN. Brawo

Pomyliles sobie tematy a te newsy sa takie goroace jak moja X :?
przepraszam przeceniłem twoje zdolnosci jeżeli porównuje Roo do R10 w obecnej sytuacji to powiedz dlaczego napisales ze przesadziłęm?

Dokladnie, przeceniles mnie :rydzyk:
Rossi pisze:Na podstawie tego w jaki sposób sie zachowuja na boisku Theo to jeszcze dzieciak Roo był bardzeij dojrzały, nie miał takiej presji na sobie jak obecnie Walcott po MŚ.

Taa... po twoich postach to ja wnioskuje ze Ty zachowujesz sie jak dzieciak. :wink: Ze Roo mial wiekszy zarost i od dziecka jest takiego rozmiaru nie znaczy ze jest bardziej inteligentny na boisku od Theo (Poza nim to juz wogole :lol: )

EDIT:
Arsenal do lat 18 pokonal Crystal Palace 3:2

Szczęsny, Ogogo, Thomas, Landsbury (15, Gibbs), Hoyte, Rodgers, Lokando (87, Elston), Efrem, Fonte, Barazite, Murphy

Fonte strzelil jedna z trzech bramek :wink: a Murphy strzelil 2 pozostale... Wystep zaliczyl takze Szczesny :? Strzelili mu 2 bramki :lol: To udanych go raczej nie zaliczy...

Zbliza sie mecz z Watford, osobicsie bede zadowolony z kazdego wyniki co da nam 3 pkt. :wink:

Kadra: Lehmann, Toure, Gallas, Hoyte, Djourou, Hleb, Fabregas, Gilberto, Henry, van Persie, Rosicky, Adebayor, Almunia, Flamini, Walcott, Song, Aliadiere, Connolly.
:wink:

Awatar użytkownika
różowy
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: różowy » 14 paź 2006, 8:15

guru napisał:
Kadra: Lehmann, Toure, Gallas, Hoyte, Djourou, Hleb, Fabregas, Gilberto, Henry, van Persie, Rosicky, Adebayor, Almunia, Flamini, Walcott, Song, Aliadiere, Connolly.
No wasza kadra na ten mecz prezentuje się bardzo dobrze. Wydaje mi się, że walka na pozycjach jest bardzo duża w Arsenalu co spowodowało diamteralny wzrost formy po meczu z 'nami' na Old Traford. Wenger źle zrobił puszczając z klubu A. Cole'a. Pasował On bardzo do stylu prezentowanego przez Arsenal. Teraz 'sprzedawczyk' gra w Chelsea-największy wróg.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 paź 2006, 20:55

Ja dzisiaj mialem pecha :? Gralismy z niezbyt mocna druzyna ligi i nie moglem zobaczyc nigdzie meczu, bo zazwyczaj do takich spotkan jest malo linkow :?

Ciesza 3 pkt. i 4 miejsce w lidze, mamy zlaegly mecz z Wigan, ktory trzeba wygrac i tak tez sie stanie czyli kolejne 3 pkt. co da nam 3 miejsce w lidze i 2 pkt. strarty do CFC i MU 8) (troche wybiegam w przyszlosc)

Z tego meczu widzialem tylko bramki, teraz szukam skrotu i takze czekam na strzeszczenie meczu przez Roze :wink:

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 14 paź 2006, 21:01

warto stawiać na Arsenal w meczu z CSKA?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 paź 2006, 21:05

warto stawiać na Arsenal w meczu z CSKA?

Pytanie 8) Arsenal jest teraz w swietnej formie, 6 zwyciestwo z rzedu 8) W sumie CSKA jest liderem w lidze Rosyjskiej i dzisiaj takze wygrali swoj mecz :? Jednak licze na jakies skromne zwyciestwo ze strony Arsenalu bo CSKA to nie jest nie wiadomo jaka potega :wink:

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 14 paź 2006, 21:09

no, ale wiesz tam w Moskwie zimno ponoć.... :lol:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 paź 2006, 22:32

SiKor pisze:warto stawiać na Arsenal w meczu z CSKA?
Osobiście odradzam. Wschód Europy to bardzo trudny teren i niejedna dobra ekipa już tam poległa. Oczywiście liczę na trzy punkty, ale przy remisie nie będę specjalnie płakał.

Co do dzisiejszego meczu, to oczywiście najważniejsze jest zdobycie trzech punktów. Mecz należał do tych, które trzeba było wygrać i dokładnie tak się stało. Jak w większości spotkań w tym sezonie Arsenal od samego początku miał dość sporą przewagę co udokumantował jeszcze przed przerwą. Drugie 45 minut to już absolutna kontrola gry o przypieczętowanie zwycięstwa golem Adebayora. Ogólnie rzecz biorąc cieszy forma (szczególnie Titiego) i skuteczność naszych zawodników, w kontekście wspomnianego meczu na szczycie grupy G z CSKA. Rywal trudny, teren ciężki, więc zapowiada się naprawdę dobre spotkanie.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 15 paź 2006, 14:29

Jestem :o

Mecz przyszło mi oglądać we wręcz ekstremalnych warunkach, gdyż poprzedniego dnia (a właściwie nocy :lol: ) miałem połowinki, a co za tym idzie, miałem spore problemy z koncentracją :roll:

Ogólny zarys meczy przedstawiał się następująco- my atakowaliśmy, my kontrolowaliśmy grę, my wygraliśmy. Watford nie miało praktycznie nic do powiedzenia. Bardzo dobry mecz rozegrał Thierry, który nie dość że sam zdobył bramkę to jeszcze ta asysta :o Nic tylko dobić. Bardzo ciekawie prezentowała się obrona w składzie Gallas, Djourou, Toure oraz Hoyte. Co prawda nie graliśmy ze zbyt wymagającym przeciwnikiem, ale widać było w ich grze spokój i opanowanie, rażących błędów nie popełnili :wink: Środek pola zagrał tak jak powinien- Gilberto czyścił, Fabregas rozgrywał, Rosicky strzelał, Theo robił wszystkiego po trochu :P

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 paź 2006, 16:43

RóżA pisze:Ogólny zarys meczy przedstawiał się następująco- my atakowaliśmy, my kontrolowaliśmy grę, my wygraliśmy. Watford nie miało praktycznie nic do powiedzenia. Bardzo dobry mecz rozegrał Thierry, który nie dość że sam zdobył bramkę to jeszcze ta asysta Surprised Nic tylko dobić. Bardzo ciekawie prezentowała się obrona w składzie Gallas, Djourou, Toure oraz Hoyte. Co prawda nie graliśmy ze zbyt wymagającym przeciwnikiem, ale widać było w ich grze spokój i opanowanie, rażących błędów nie popełnili Wink Środek pola zagrał tak jak powinien- Gilberto czyścił, Fabregas rozgrywał, Rosicky strzelał, Theo robił wszystkiego po trochu Razz

No i o to mi chodzilo :wink: Obszerny skrocik takze widzialem, jak to mowia lepszy rydz niz nic :P

Dzisiaj Derby County przegraly z Plymouth 3-1 :? Jedyna bramke dla Derby zdobyl oczywiscie Lupoli 8) Jak do tej pory nasi mlodzi Kanonierzy dobrze sie spisuja na wypozyczeniach :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 15 paź 2006, 22:16

Tymczasem dzisiaj w całym Internecie aż huczało od doniesień łączących Francka Ribery'ego z Arsenalem. Przyznam szczerze że mam co do tego transferu spore wątpliwości. Jak już nie raz pisałem, pomocników nam nie brakuje. Do tego każdy z nich na chwilę obecną jest w formie. Z drugiej strony Ribery IMO idealnie pasowałby do koncepcji gry Wengera, swoją grą bardzo przypomina Piresa, który jak wiadomo był jednym z najmocniejszych ogniw kolektywu Arsene'a. Zobaczymy jak to wszystko się potoczy...

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 paź 2006, 22:28

RóżA pisze:Tymczasem dzisiaj w całym Internecie aż huczało od doniesień łączących Francka Ribery'ego z Arsenalem. Przyznam szczerze że mam co do tego transferu spore wątpliwości. Jak już nie raz pisałem, pomocników nam nie brakuje. Do tego każdy z nich na chwilę obecną jest w formie. Z drugiej strony Ribery IMO idealnie pasowałby do koncepcji gry Wengera, swoją grą bardzo przypomina Piresa, który jak wiadomo był jednym z najmocniejszych ogniw kolektywu Arsene'a. Zobaczymy jak to wszystko się potoczy...

RóżA nawet na onecie o tym pisali, ale zbytnio tego nie biore tego do siebie bo w ostatnich dniach juz kilka newsow na ten temat bylo. Co chodzi o mnie to bardzo ale to bardzo bym chcial tego transferu :pray:

Jutro odbeda sie mini Derby Londynu :twisted: Rezerwy Arsenalu podejma rezerwy CFC :) Obecnie Arsenal jest na 1 miejscu w tabeli, mamy tyle samo pkt. co Koguty ale strzelilismy wiecej bramek stad jest 1 :wink: CFC tuz za nami 1 pkt. :? Liczymy na zwyciestwo naszych mlodzikow 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”