Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 194

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2447
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 lip 2006, 17:20

Pisakk pisze:Myślę, że dużo mu do niego nie brakuje. W końcu też za dużo bramek nie strzela.
I spudłowałeś :P Soldado nie strzelał wielu bramek w pierwszej drużynie bo grał od święta. Popatrz jednak na klasyfikację strzelców Segunda. Roberto jest tam na drugim miejscu, a patrząc na fakt, że rezerwy Realu nie zajęły czołowego miejsca w tabeli to jest to wynik imponujący. Z resztą tam też nie zawze grał bo czasami jechał na mecz z pierwszą ekipą. Bywały zatem weekendy, że nie grał on w ogóle ani tu ani tu :P

adik_pl
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adik_pl » 14 lip 2006, 17:24

Pisakk, Soldado dużo strzelał w Castilli, zdobył też kilka ważnych bramek w Primera Division. Albo jesteś głupi, albo tylko udajesz i nie rozumiesz, że nie chodzi mi o jeden konkretny sezon Raula, tylko cały jego przebieg kariery w Madrycie.
Pisakk pisze:Myślisz, że przyzwyczai się do strzemion i siodła?
Nadinterpretacja. Koniecznie chcesz być fajny?
fieldy pisze:oszlifowany już jest, gdybys nie zauważył, a okiełznać go nie trzeba, bo nie reaguje jak Zizou na boisku.
Ja dopiero w tym sezonie dowiedziałem się o takim piłkarzu jak Fabregas, jest bardzo młody, nie wiem jak będzie się rozwijał.. A jeśli w nadchodzącym sezonie będzie grał słabo? Może obserwujesz jego karierę od zarodka, czyli występów w juniorach Barcelony - ja nie, więc piszę tylko o Cescu, którego widziałem w ciągu ostatnich 356 dni.. I to i tak tylko w LM, bo C+ nie mam.

pzdr.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 14 lip 2006, 17:27

adik_pl pisze:Pisakk, Soldado dużo strzelał w Castilli, zdobył też kilka ważnych bramek w Primera Division. Albo jesteś głupi, albo tylko udajesz i nie rozumiesz, że nie chodzi mi o jeden konkretny sezon Raula, tylko cały jego przebieg kariery w Madrycie.

Masz rację - jestem głupi, ale od Ciebie mógłbym się chyba jeszcze sporo nauczyć. Masz szczęście, że nie jestem mściwy i podaruję Ci w ramach promocji 1WP.
adik_pl pisze:Nadinterpretacja. Koniecznie chcesz być fajny?
Nie, ja nie chcę. Ja po prostu jestem :nein: .

Nie będzie 16-latek pluł nam w twarz! Ni forum nam zaśmieeeecał... :whistle: :nein:
Ostatnio zmieniony 14 lip 2006, 17:31 przez Pisakk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 lip 2006, 17:29

adik_pl pisze:Albo jesteś głupi, albo tylko udajesz i nie rozumiesz, że nie chodzi mi o jeden konkretny sezon Raula, tylko cały jego przebieg kariery w Madrycie.
Po pierwsze nie naskakuj tak...Chyba, że chcesz aby Pisakk wlepił Ci parę WP :P
adik_pl pisze:Ja dopiero w tym sezonie dowiedziałem się o takim piłkarzu jak Fabregas
adik_pl pisze:więc piszę tylko o Cescu, którego widziałem w ciągu ostatnich 356 dni..I to i tak tylko w LM
W takim wypadku może się o nim nie wypowiadaj :P Bo wnioskuję, że niewiele o nim wiesz, widziałeś go okazjonalnie :P Nie masz pojęcia na co go stać itd. Ja nie obserwuję go niewiadomo od kiedy, tylko odkąd trafił do Arsenalu i powiem Ci, że rozwija się bardzo szybko i w najlepszym z możliwych kierunków :wink:

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 14 lip 2006, 17:33

adik pl pisze:Ja dopiero w tym sezonie dowiedziałem się o takim piłkarzu jak Fabregas, jest bardzo młody, nie wiem jak będzie się rozwijał.. A jeśli w nadchodzącym sezonie będzie grał słabo? Może obserwujesz jego karierę od zarodka, czyli występów w juniorach Barcelony - ja nie, więc piszę tylko o Cescu, którego widziałem w ciągu ostatnich 356 dni.. I to i tak tylko w LM, bo C+ nie mam.
Jesli kogoś nie znasz to się nie wypowiadaj,prosta zasada.Cesc dużo się nauczył od 2003 roku.I jeśli dalej się tak będzie rozwijał to będzie gwiazda na skale światową.

Aaa i myśle że twoja kariera na forum nie potrwa długo.

adik_pl
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adik_pl » 14 lip 2006, 17:41

Jeśli kogoś nie znam, to będę się o nim wypowiadał, głównie dlatego, żeby kilku z was mogło mi napisać, że rozwija się w dobrym kierunku, omg. Nie wiem czy ochrzcić was dwoma wielkimi odkrywcami, czy telefonować do Wengera, że Fabregas to talent i z każdym sezonem będzie coraz lepszy.

A podejścia moderatora nie rozumiem zupełnie, ale z ostrzeżeniem się godzę. Jeśli chodzi o moją karierę na forum, jestem tu, żeby się czegoś więcej dowiedzieć o piłce, nawet kosztem takich pseudo-prześladowców, którzy za każdym razem chcą mi udowodnić, że skoro mam 16 lat, to gówno wiem. Możliwe, ale mogłem podać, że mam 30 i wszystkim dookoła przytakiwać, ale takich użytkowników, z tego co zauważyłem, jest już i tak wielu.

pzdr.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 14 lip 2006, 17:46

adik pl ale zobacz obrażasz w jakiś sposób moderatora co na tym forum taka rzecz nie powinna mieć miejsca i zakładasz tematy które i tak zostały zamknięte.Nie życze Ci źle ale patrząc obiektywnie twoja przygoda na forum wcale nie musi trwać długo.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 lip 2006, 17:52

adik_pl pisze:Jeśli kogoś nie znam, to będę się o nim wypowiadał, głównie dlatego, żeby kilku z was mogło mi napisać, że rozwija się w dobrym kierunku, omg.
Aaaa...czyli miałeś co do tego wątpliwości?
adik_pl pisze:Nie wiem czy ochrzcić was dwoma wielkimi odkrywcami, czy telefonować do Wengera, że Fabregas to talent i z każdym sezonem będzie coraz lepszy.
To pierwsze to jak sobie chcesz. Tego drugiego naprawdę nie musisz robić. Nawet jak byś chciał to nie miałbyś jak :P
adik_pl pisze:skoro mam 16 lat, to gówno wiem. Możliwe, ale mogłem podać, że mam 30 i wszystkim dookoła przytakiwać
To nie o wiek tu chodzi. Sam jestem tylko o rok starszy i co z tego? Czy masz 10 czy 50 lat nie ma znaczenia. Liczy się to co piszesz.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 14 lip 2006, 17:58

RealFan pisze:To nie o wiek tu chodzi. Sam jestem tylko o rok starszy i co z tego? Czy masz 10 czy 50 lat nie ma znaczenia. Liczy się to co piszesz.
A piszesz na poziomie 14 latka.Oczywiście adik pl :wink:

Powracając do właściwego tematu czyli o sytuacji Realu Madryt.

Del Horno który pojawiał się w kręgu zainteresowania Realu jest jedna nogą w Valencii czyli jeden potencjalny kandytat do grania w Realu można skreślić.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 14 lip 2006, 18:01

adik_pl pisze:A podejścia moderatora nie rozumiem zupełnie, ale z ostrzeżeniem się godzę. Jeśli chodzi o moją karierę na forum, jestem tu, żeby się czegoś więcej dowiedzieć o piłce, nawet kosztem takich pseudo-prześladowców, którzy za każdym razem chcą mi udowodnić, że skoro mam 16 lat, to gówno wiem. Możliwe, ale mogłem podać, że mam 30 i wszystkim dookoła przytakiwać, ale takich użytkowników, z tego co zauważyłem, jest już i tak wielu.

Tu nie chodzi o to, że masz przytakiwać i podlizywać się GTW. Jesteś na forum 1 (słownie: jeden) dzień, podejrzewam, że nic o nim nie wiedziałeś i od razu zaczynasz się zastanawiać, czy niejaki gościu o głupim nicku "Pisakk", który notabene jest tutaj moderatorem nie jest przypadkiem głupi (choć to Ty nie wyczułeś myślę dość jasnej ironii w moim poście)...Przepraszam bardzo, ale rzeczywiście odniosłem wrażenie, że Ty gówno wiesz! Podejrzewam, że moją inteligencją i wiedzą bym Cię spokojnie zagiął, tak, że aż by Ci się komp zresetował. No ale ciesz się, że dostałeś tylko jedno WP, bo może jakbyś trafił na kogoś innego dostałbyś kapkę więcej. Idź i nie grzesz więcej...

Temat uważam za zamknięty.

adik_pl
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adik_pl » 14 lip 2006, 18:13

Ale po co się nad kimś wywyższać? Zapewne więcej wiesz i tego nie kwestionuje, ale Twoje podejście do nowych użytkowników jest dla nich uwłaczające - ironizujesz w zupełnie niepotrzebny sposób, sytuacja tego nie wymagała, a mimo tego wtrącasz swoje trzy grosze.

A forum czytałem wiele razy, aż w końcu zdecydowałem się na rejestrację.

pzdr.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 lip 2006, 18:15

A ja przypominam że jest to temat o Realu :P

Pojawił się temat Del Horno. W zeszłym okienku transferowym cieszyliśmy się że w końcu sobie "poleciał" do PL i nam w końcu nie będzie strzelał bramek... Po nieudanym sezonie w Anglii najprawdopodobniej wróci do słonecznej Hiszpani i znowu będzie mieszał w naszej obronie :? Przed wyborami było głośno o tym że może przejdzie on do zespołu jako następca Carlosa (ten najprawdopodobniej wzmocni Chelsea) ale po przyjściu Capello temat ucichł (Zambrotta) i za niezbyt wygórowaną cenę do Valencii. Jednym słowem szkoda :?

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 14 lip 2006, 18:16

adik pl pisze:A forum czytałem wiele razy, aż w końcu zdecydowałem się na rejestrację.
Dla swojego dobra mogłeś się nie rejestrować.Pisakk w ten sposób Cię mobilizuje żeby pisać jak normalny i na poziomie forumowicz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 lip 2006, 18:21

Czy tak się cieszyliśmy jego transferem do Chelsea to nie wiem, w końcu Real też zainteresowanie wyraził. Szkoda, że nie złożył oficjalnej oferty :? Na następcę Carlosa i tak teraz by nie przyszedł, bo Roberto jeszcze nie odszedł. Ewentualnie mogła wchodzić w grę wymiana. Zambrotta jest starszy od Del Horno, ale przynajmniej w moim odczuciu także lepszy. O Gianluccę mamy jednak silną konkurencję... :roll: Jak Carlos odejdzie to wówczas można się smucić, na ten moment ma kto grać na lewej obronie i zmiennika też posiada :wink:

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 14 lip 2006, 18:26

Jeśli Carlos odejdzie to włodarze Realu będą mieli motywacje żeby sprowadzić np:Zambrotte.Ja byłbym za bo to jeden z najlepszych lewych obrońców i jeden z uniwersalnych.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”