I spudłowałeśPisakk pisze:Myślę, że dużo mu do niego nie brakuje. W końcu też za dużo bramek nie strzela.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 lip 2006, 17:20
I spudłowałeśPisakk pisze:Myślę, że dużo mu do niego nie brakuje. W końcu też za dużo bramek nie strzela.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adik_pl » 14 lip 2006, 17:24
Nadinterpretacja. Koniecznie chcesz być fajny?Pisakk pisze:Myślisz, że przyzwyczai się do strzemion i siodła?
Ja dopiero w tym sezonie dowiedziałem się o takim piłkarzu jak Fabregas, jest bardzo młody, nie wiem jak będzie się rozwijał.. A jeśli w nadchodzącym sezonie będzie grał słabo? Może obserwujesz jego karierę od zarodka, czyli występów w juniorach Barcelony - ja nie, więc piszę tylko o Cescu, którego widziałem w ciągu ostatnich 356 dni.. I to i tak tylko w LM, bo C+ nie mam.fieldy pisze:oszlifowany już jest, gdybys nie zauważył, a okiełznać go nie trzeba, bo nie reaguje jak Zizou na boisku.
adik_pl
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 14 lip 2006, 17:27
adik_pl pisze:Pisakk, Soldado dużo strzelał w Castilli, zdobył też kilka ważnych bramek w Primera Division. Albo jesteś głupi, albo tylko udajesz i nie rozumiesz, że nie chodzi mi o jeden konkretny sezon Raula, tylko cały jego przebieg kariery w Madrycie.
Nie, ja nie chcę. Ja po prostu jestemadik_pl pisze:Nadinterpretacja. Koniecznie chcesz być fajny?
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 lip 2006, 17:29
Po pierwsze nie naskakuj tak...Chyba, że chcesz aby Pisakk wlepił Ci parę WPadik_pl pisze:Albo jesteś głupi, albo tylko udajesz i nie rozumiesz, że nie chodzi mi o jeden konkretny sezon Raula, tylko cały jego przebieg kariery w Madrycie.
adik_pl pisze:Ja dopiero w tym sezonie dowiedziałem się o takim piłkarzu jak Fabregas
W takim wypadku może się o nim nie wypowiadajadik_pl pisze:więc piszę tylko o Cescu, którego widziałem w ciągu ostatnich 356 dni..I to i tak tylko w LM
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 14 lip 2006, 17:33
Jesli kogoś nie znasz to się nie wypowiadaj,prosta zasada.Cesc dużo się nauczył od 2003 roku.I jeśli dalej się tak będzie rozwijał to będzie gwiazda na skale światową.adik pl pisze:Ja dopiero w tym sezonie dowiedziałem się o takim piłkarzu jak Fabregas, jest bardzo młody, nie wiem jak będzie się rozwijał.. A jeśli w nadchodzącym sezonie będzie grał słabo? Może obserwujesz jego karierę od zarodka, czyli występów w juniorach Barcelony - ja nie, więc piszę tylko o Cescu, którego widziałem w ciągu ostatnich 356 dni.. I to i tak tylko w LM, bo C+ nie mam.
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adik_pl » 14 lip 2006, 17:41
adik_pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 14 lip 2006, 17:46
(L)egionista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 lip 2006, 17:52
Aaaa...czyli miałeś co do tego wątpliwości?adik_pl pisze:Jeśli kogoś nie znam, to będę się o nim wypowiadał, głównie dlatego, żeby kilku z was mogło mi napisać, że rozwija się w dobrym kierunku, omg.
To pierwsze to jak sobie chcesz. Tego drugiego naprawdę nie musisz robić. Nawet jak byś chciał to nie miałbyś jakadik_pl pisze:Nie wiem czy ochrzcić was dwoma wielkimi odkrywcami, czy telefonować do Wengera, że Fabregas to talent i z każdym sezonem będzie coraz lepszy.
To nie o wiek tu chodzi. Sam jestem tylko o rok starszy i co z tego? Czy masz 10 czy 50 lat nie ma znaczenia. Liczy się to co piszesz.adik_pl pisze:skoro mam 16 lat, to gówno wiem. Możliwe, ale mogłem podać, że mam 30 i wszystkim dookoła przytakiwać
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 14 lip 2006, 17:58
A piszesz na poziomie 14 latka.Oczywiście adik plRealFan pisze:To nie o wiek tu chodzi. Sam jestem tylko o rok starszy i co z tego? Czy masz 10 czy 50 lat nie ma znaczenia. Liczy się to co piszesz.
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 14 lip 2006, 18:01
adik_pl pisze:A podejścia moderatora nie rozumiem zupełnie, ale z ostrzeżeniem się godzę. Jeśli chodzi o moją karierę na forum, jestem tu, żeby się czegoś więcej dowiedzieć o piłce, nawet kosztem takich pseudo-prześladowców, którzy za każdym razem chcą mi udowodnić, że skoro mam 16 lat, to gówno wiem. Możliwe, ale mogłem podać, że mam 30 i wszystkim dookoła przytakiwać, ale takich użytkowników, z tego co zauważyłem, jest już i tak wielu.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adik_pl » 14 lip 2006, 18:13
adik_pl
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 lip 2006, 18:15
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 14 lip 2006, 18:16
Dla swojego dobra mogłeś się nie rejestrować.Pisakk w ten sposób Cię mobilizuje żeby pisać jak normalny i na poziomie forumowicz.adik pl pisze:A forum czytałem wiele razy, aż w końcu zdecydowałem się na rejestrację.
(L)egionista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 lip 2006, 18:21
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 14 lip 2006, 18:26
(L)egionista
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio