Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 lut 2017, 11:50
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 06 lut 2017, 12:01
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 06 lut 2017, 12:13
Dla mnie stratą czasu jest oglądanie meczów piłkarskich, poza moimi drużynami.Delpiero14 pisze:Chce wam się oglądać te wszystkie seriale? Dla mnie to trochę strata czasu, ale to oczywiście moje zdanie.
Rezus

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 06 lut 2017, 12:22
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 lut 2017, 12:49
Nawet bez HD wszystko zajebiście widać, dla mnie zbędny wydatekTomusmc pisze:34 zł za najbiedniejszy pakiet, nie ma HD nawetja z allegro biorę już drugi miesiąc i wszystko śmiga w świetnej jakości
A co nie byłoby stratą czasu? Ja mam trochę świra na punkcie produktywności - jednocześnie sprzątam i uczę się języków, gotuję i słucham książek itd, ale uważam, że rozrywka i kultura też są człowiekowi potrzebne.Delpiero14 pisze:Chce wam się oglądać te wszystkie seriale? Dla mnie to trochę strata czasu, ale to oczywiście moje zdanie.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 06 lut 2017, 15:21
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 06 lut 2017, 15:26
Delpiero14 pisze:Chce wam się oglądać te wszystkie seriale? Dla mnie to trochę strata czasu, ale to oczywiście moje zdanie.
dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lut 2017, 16:45
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 06 lut 2017, 16:46
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 06 lut 2017, 16:55
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 lut 2017, 17:25
W sumie nawet jak jest ciepło, to nie da się całej doby spędzić poza domemdziki16 pisze:Delpiero14 pisze:Chce wam się oglądać te wszystkie seriale? Dla mnie to trochę strata czasu, ale to oczywiście moje zdanie.
To pochwal się co robisz w wolnym czasie? Jak jest daremna pogoda na dworze np. Nie mówię tutaj o czasie gdy jest ciepło gdzie jest o wiele więcej ciekawszych opcji niż oglądanie seriali
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 07 lut 2017, 1:25
Te herezje zasługują na bana. Któryś mod wykona odpowiednią czynność?
Kolejny, który nie umie użyć opcji spoiler.Conrado pisze: Ciężko się ogląda Wikingów bez Ragnara,nie dość że stare postacie znikają to jeszcze jego synowie to jakieś śmieszne popierdólki.Mam nadzieje że biskup z 5 sezonu będzie twardym przeciwnikiem i napsuje im sporo krwi.
Jestem na 4 odcinku Taboo i bardzo fajnie się to ogląda w czym duża zasługa Hardego
Wczoraj zacząłem też oglądać Frontier z Momoą w roli głównej ale pierwszy odcinek był taki sobie.
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 09 lut 2017, 20:29
seba82
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio