Real Madryt (zbiorczy) - Strona 194

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8714
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lis 2005, 10:41

Ajgor, luk1208 : wezcie sie w garsc, i pomyslcie co napisaliscie :lol:

czy ktorykolwiek polski pilkarz moze byc najlepszy na swiecie :?:
jesli dla Was tak - to ja dziekuje, kolejni niezbyt rozgarnieci uzytkownicy forum pilka.pl

wracajac do meczu - oby byl over 2.5 :)

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 lis 2005, 12:19

clonerTwoja bystrość umysłu jest dla mnie niepojęta... chciałbym być taki super inteligentny jak Ty :cry: Pozostań więc przy tym że to Ronaldo jest najlepszy na świecie (dla mnie jest to tak samo prawdopodobne jak to, że polski piłkarz będzie najlepszy) :)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 lis 2005, 14:49

cloner jak cos ci nie pasuje too nie czytaj moich postów, ja przynajmniej mam swoje poglądy, a ty to co chwila zmieniasz zdanie i myslisz ze tym bedziesz w centrum uwagi :P

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 19 lis 2005, 22:09

Jarzyna nie wiem czy zauważyłeś, ale ten koleś co wygląda trochę jak koń strzelił wam 2 gole i kręcił całą obroną jak chciał :lol:
Wasza supermegaultragwiazda Robinho błyszczała iście galaktycznym blaskiem i kompletnie zakasowała Messiego :wink:
Po raz kolejny gratuluję Wam Cassilasa bo bez niego 6-0 to byłoby minimum...
Btw ciekawe czy Luxe zostanie dalej na stanowisku :roll:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 lis 2005, 22:18

Pogrom na maksa 3:0 u siebie z największym wrogiem. Wstyd i hańba, zbłaźnili sie.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 19 lis 2005, 22:21

Katastrofa :( Barca byla lepsza i wygrala zasluzenie, Real nie istnial. Mam nadzieje ze wreszcie ktos sie w Madrycie obudzi i podziekuje kilku pilkarzom (Zidane, R.Carlos, Salgado) Mialem nadzieje na dobry mecz, ale nie bylo walki, zaangazowania, nie bylo niczego... :( Galacticos juz nie ma, ten mecz pokazal to najdobitniej. Pozostaje pogratulowac Barcelonie i jej kibicom

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 lis 2005, 22:42

makis jak carlos i salgado odejdzie to bój sie czy real zagra w LM wprzyszłym sezonie :D bo znając władze realu oni za tą kase kupią adriano i ballacka :lol:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 lis 2005, 0:15

Jak to jest, ze mając piłkarzy, za ktorych zapłaciło sie kilkaset milonów euro, gra sie takie beznadziejne mecze !! jak to jest, ze w zespół w który inwestuje sie miliardy gra jak 4 ligowy polski zespół !! galacticos...phi...gadka o tym jest juz od kilku sezonów i tak to wszyscy mają w dupie, ale po raz kolejny to napisze...jaki jest sens w kupowaniu za 50 mln. piłkarza, który przez sezon, dwa gra dobrze i jedyne co umie robić perfekcyjnie to medialność ...po cholere kupować piłkarzy, którzy mają w dupie dyscypline i wszystko co dzieje sie w druzynie musi byc podporządkowane jemu, bo on ma zawsze racje...najlepsze jesto to, ze w Realu jest takich piłkarzy kilku...bądźmy szczerzy, Real w najbliższych latach nie ma szans, kompletnie na rzadne, wazniejsze trofeum...Zidane, Beckham, Raul, Ronaldo, Carlos, Salgado, Helguera...ich era sie kończy, albo co gorsze nigdy sie nie zaczeła...inwestowac w młodzierz ktoś powie...i co? Przeciez kupilismy Robinho i Ramosa!! Z tym, że Robinho wyraźnie nie moze sie w Hiszpani zaaklimatyzować i na jego gre choc w najmniejszym stopniu podobną do tej z Santosu, poczekamy jeszcze długo...a Ramos, moze nie jest fatalny, ale czy jest sens wydawać prawie 30 mln € na faceta który miał 1 bardzo dobry sezon w klubie ? dzisiejszy mecz pokazał, że ten Real wiele nie zdziała, ze z taką grą jedyne co moga osiągnąć to środek tabeli, a i to z dużym trudem...i dopóki Zidane, Ronaldo, Beckham, czy Carlos, będą chcieli byc wazniejsi od trenera, będzie krucho..bardzo krucho..., No więc teraz znowu bedzie okienko transferowe i znowu, kibice będą chciali nowych piłkarzy...ale wiadomo, ze nowi nie znacza dobrzy...szczególnie dla Pereza...co z tego, że kupi Szewczenke czy Henry'ego, kibice będą zachwyceni dopóki nie zaczną grać, a potem to co ze wszystkimi których wymieniłem...wielka kasa za marketnig fatalna gra...jesli chcą kupić kogoś wartosciowego dla gry, a nie dla klubu, to lepiej kupić zawodników, którzy moze nie są zbyt popularni, moze nie mają jakis ogromnych kontraktów reklamowych, ale za których bedzie sie pewny wydania, tych wielkich pieniędzy...Joaquin, Vicente, to podstawa...o nich pisałem już tyle, że jesli ktos chce niech zajrzy do tematu "Skrzydłowi"...jak juz wspominałem, dopóki Grupa Trzymająca Władze, będzie istniec, Real wiele nie pogra...Zidane sie skończył...kupić zastepce..młodego? po cholere młodego!! mozna wydac kilkadziesiąt milionów, na kolejną młodą gwiazdke pokroju Robinho czy Essiena, na 20 latka, który nie wiadomo jak sie sprawdzi w tak specyficznym klubie jak Real, a mozna wydac conajmniej kilka milonów mniej na zawodnika 30 letniego, który moze nie pogra długo, ale za to wiadomo będzie, ze przez te 2-3 sezony będzie pewien i będzie grał na dobrym poziomie...teraz pytanie czy taki zawodnik istnieje...istnieje, nie jest jakiś zajebiscie sławny i "galaktyczny", ale mimo, że nie jest sławny jest świetny...Juninho Pernambucano.
Kolejna osoba z GTW...Roberto Carlos...respect, za wszystko, ale do cholery ile mozna !! gra coraz słabiej, jest coraz słabszy...dziekujemy...z tym, ze trudno znaleźć jego następce Ashley Cole...z powodu braku innych kandydatów...Boże nie chce mi sie pisac tego wszystkiego, po pierwsze i tak wszystkie moje wypociny pójdą sie jebac, po drugie co to da i tak to jest tylko moje skromne zdanie, ale ja uwążam, że jest tak, a nie inaczej...a zresztą kto wie, czy nawet jesli GTW odejdzie, nie narodzi sie nowa, czy nie będzie tak samo...Real jest klubem wyjatkowym...klubem w którym potrzebne są wyjątkowe porządki, Real jest klubem niesamowicie medialnym...miejmy nadzieje, ze to minie...a moze inaczej..miejmy nadzieje, ze będzie klubem marketingowym, ale żeby na ta swoją sławe zasłużył, bo tak beznadziejna gra jak w dzisiejszym GD, na wielu fanów nie zasłużył (no i pozdro dla wszystkich 13 letnich kibiców Realu Madryt, którzy od dnia dzisiejszego pokochali Barcelonetak więc w tym momencie pozdrowiłem ogromną ilosć młodych ludzi, podziękowania prosze na priv)

Jedyne dobre co moge teraz powiedziec to: Iker Casillas

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 lis 2005, 0:24

chyba po tym meczu zacznie sie pisanie kogo to powinien Perez kupic a kogo sprzedac, ale prawda jest taka ze trener powinien pierwszy wyleciec :!: Juz dawno temu mówiłem ze Luxe nie nadaje sie na europejskie boiska i jego taktyka sie nie sprawdza. Szkoda ze Real zagrał tak słabo, ale widocznie na wiecej ich nie stac :P i jeszcze jedno kto waszym zdaniem wypadł lepiej? Messi czy Robihio??

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 lis 2005, 0:30

co moze zrobić trener, jesli piłkarze mu na wiele nie pozwalają ?? na poczatku jescze jakoś sobie radził, ale teraz..dla obecnego Realu niema trenera który byłby dobry....niestety prawda...
luk, wiem że cieszysz sie ze zwycięstwa Barcelony, ale tzadawanie takiego pytania to zwykła podłość z Twojej strony... :roll: Messi od poczatku sezonu gra lepiej, niemal w każdym meczu jest najlepszy, dzisiaj tez zagrał swietnie...a Robinho jak na razie nie potrafi sie w Realu odnaleźć, gra do dupy, a na forme z Santosu będzie trzeba czekać jeszcze bardzo długo...podły jestes zadając takie pytania

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 lis 2005, 0:38

bonso moze cie uraziłem, ale prawda jest taka ze kazdy jaral sie Robihio ze jest najlepszy itp. a ja mówiłem ze on moze miec problemy w Realu :!:
Fakt ciesze sie z wygranej Barcy, tylko szkoda ze Real nie był równożednym rywalem i to mnie smuci :!:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 lis 2005, 0:46

nie uraziłeś mnie, tylko martwi mnie własni to co napisałes...Robinho miał być najlepszym młodym zawodnikiem w Primera, wyszło tak jak jest...niestety :( sam miałem ogromne nadziej, co do niego, co prawda zdecydowanie za wcześnie, aby go skreślac, ale naprawde z tego co pokazuje do tej pory, żaden kibic Realu nie moze być usatysfakcjonowany

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 20 lis 2005, 0:50

Bonso pisze:podły jestes zadając takie pytania
Aha..czyli jeżeli dobrze Cie zrozumiałem jest jakieś oficjalne rozporządzenie Rady Ministrów czy kogoś innego, że nie można porównywać Robinho i Messiego na podstawie tego meczu..bo jeżeli takowego nie ma to właśnie Ty jesteś podły snując takie twierdzenia..a dlaczego by nie...to takie spotkania pokazują najbardziej obrazowo potencjał i możliwości piłkarzy..ja rozumiem, że przed Robinho jest jeszcze długa droga i , że nieraz jeszcze będzie w stanie nas, kibiców dobrego futbolu, zaskoczyć...ale w tym momencie to Messi właśnie się prężniej rozwija..to on zasługuje na pokłony i fanfary....więc nie wiem skąd oburzenie z Twojej strony..
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 lis 2005, 0:55

to był dżołk taki :roll: to nie było oburzenie, chodziło mi o to, że jest podly zadając takie pytania, bo każdy kibic Realu musi przyznac, że w chwili obecnej lepszy jest Messi :roll:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 lis 2005, 0:59

luk1208 pisze:Fakt ciesze sie z wygranej Barcy, tylko szkoda ze Real nie był równożednym rywalem i to mnie smuci

I jak tak patrze to nei widać równorzednego rywala...Zamknięte Juve...konturująca Chelsea...ten sezon musi nalezec do was...A u nas czas na dlugo oczekiwane pozadne zmiany. Co do Robsonama talent...ale to co robil Messi ehhh przyćmil go...kazdy pokladal w nim wielkie nadzieje...miejmy andzieje ze nie ebdzie znim jak z cała reszta talentow...Denilosn, Rochemback, Geovani itp...itd

Znalazłem fajne zdjecie Ramos i Ronaldinho :ok:

Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”