AC Milan (zbiorczy) - Strona 194

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 gru 2005, 20:50

Jeżeli ktoś przypadkiem zastanawia się dlaczego znikają mu posty to uprzedzam, że moderatorzy będą usuwać wszystkie posty nie na temat (AC Milan). Nie będziemy tolerować też prowokacji.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 gru 2005, 20:54

AgaM bo taka jest prawda ze Milan na najważniejsze mecze jest przygotowywany bardzo dobrze ale do Relu i Manu bym Milanu nie porównywał bo ostatnia taka wpadka była na początku sezonu a porażka z Fiorentiną nie jest mega sensacja i przebieg meczu tez znamy. Manu i Real grają w kratke. Oby sie chłopcy zmobilizowali na Shalke :twisted:

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 03 gru 2005, 21:00

Wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało... 2:1?? MAŁO!!! Obrazek

Żeby nie było OT, heheh. Ciesze sie że Milan jednak przegrał. A strata rośnie. Kto tu sie spodziewał łatwej przeprawy w Veronie.

POZDR dla całej czerwono-czarnej sekcji :wink:

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 03 gru 2005, 21:05

"bo taka jest prawda ze Milan na najważniejsze mecze jest przygotowywany bardzo dobrze"

Amen. Ja naprawdę CHCĘ SIĘ MYLIĆ, ale... mam nadzieję że masz rację. A poza tym Carlo adios! :evil: [/list][/quote]

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 03 gru 2005, 21:06

To czy przewaga wzrosnie dopiero jutro sie okaze, wiec nie wyprzedzaj faktow.

Z tego co zauwazylem w meczu z Fener, pozniej z Viola i dzis z Chievo, to Milan ma jeden powazny problem - skutecznosc :!: To jest rzecz nad ktora musza popracowac. Inna sprawa to mozliwe, ze chlopaki byly juz myslami w meczu z Schalke. No zobaczymy co pokaza z niemcami. Pozdro

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 03 gru 2005, 21:13

Skoro poprzedni post zostal uznane za prowokacje, napisze inaczej.

Postawilem na milan kase bo dla mnie to byl pewniak. Pewnie nie tylko dla mnie. A to co obecnie druzyna prowadzona przez Ancelottiego prezentuje wola o odprawe w sina dal. Myslac o mistrzowskim tytule nie mozna odpuszczac takich meczy jak ten dzisiaj, a w czym tkwi problem. Nie wiem, dlatego prosilem o wyjesnienie usera o najwiekszej wiedzy zwiazanej z Milanem.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1302

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 03 gru 2005, 21:37

Niewiem co napisać Carlo po meczu mówi że to wina drużyny a nie jego.Przecież w Milanie nie ma tak naprawde trenera. w szatni to pewnie jest tak ze najwięcej do gadania ma jak jest obecny silvio pozniej zawodnicy a na samym konću ten facet który uważa sie za trenera i niepotarfi zmotywować drużyny albo robi taką rotacje która omija tych którzy są naprawde zmęczeni lub swoje lata mają np.Maldini,Pirlo.Na lewej obronie wystawia dla mnie beznadziejnego na tej pozycji serginho a na ławce siedzi Jankulovski.Sergio potrafi grać do przodu ale w defensywie to on nawet ustawić się niepotrafi.Ale carlo oczywiście dalej mówi że wzmocnień w obronie nietrzeba a poznie pier.... ze przegrywamy finał LM i scudetto bo nasi obrońcy byli bardzo zmęczeni.

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 03 gru 2005, 21:51

Nic tylko sie powiesic:/

Takieo meczu jeszcze nie widzialem:/
Nie wiem jak mozna z prowadzenia 1:0 przegrac 2:1 rozumiem jakby bylo na odwrot a to nie!!
Milan prowadzil i szybko stracil prowadzenie ide bo szkoda gadac Juve ucieka a my sie meczymy ze srednaikami typu Leccre,Chievo zeby zdobyc scudetto nie wystarczy pokonac juve.W lidze wloskiej oprocz takich zespolow jak Inter,Juve istnieja zespoly takie jak Ascoli czy Cagliari i 3 punkty z juve maja taka sama wartosc papierkowa jak 3 punkty z Ascoli. Milan musi popracowac nad slabymiu zespolami moze nie milam co Carlo bo widzocznie nie umie ich zmotywowac na slabuszy ta porazka ze slabiakiem odwlekala sie tydzien temu uchronil nas od straty punktow Pippo teraz nie było Happy-endu :(

AVIA ŚWIDNIK

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 gru 2005, 21:55

Prawda jest taka że to nie piłkarze olewają słabsze drużyny tylko Carlo bo ciągle gra to samo, zero zmian w taktyce i nie ma sie co dziwić że potem są kłopoty z takim Chievio. Nasi napastnicy stracili skuteczność, to już było widać z Lecce, Szewa nie trafia do pustej bramki :?: Co jest grane :?:

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 03 gru 2005, 22:24

Maateusz_JuveFan pisze:Wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało... 2:1?? MAŁO!!! Obrazek

Żeby nie było OT, heheh. Ciesze sie że Milan jednak przegrał. A strata rośnie. Kto tu sie spodziewał łatwej przeprawy w Veronie.

POZDR dla całej czerwono-czarnej sekcji :wink:

Kolego nie ciesz się za prędko, i przypomnij sobie kto was narazie pokonał w Serie A???Nie pamietasz juz 3-1 :)na San Siro?

I zeby juz maksymalnie sie doczepic do Ciebie to wcale nie badz taki pewny jutrzejszego meczu Juve z Fiorentina

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 03 gru 2005, 22:30

tswidok pisze: Kolego nie ciesz się za prędko, i przypomnij sobie kto was narazie pokonał w Serie A???Nie pamietasz juz 3-1 :)na San Siro?

I zeby juz maksymalnie sie doczepic do Ciebie to wcale nie badz taki pewny jutrzejszego meczu Juve z Fiorentina

Pozdrawiam
I co wam to dało?? Trzeba wygrywać z każdym, nie tylko z Juve. A teraz popatrz sobie na tabele Serie A. A o jutrzejszy mecz z Viola jestm dziwnie spokojny.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 04 gru 2005, 0:14

ossy pisze:
tswidok pisze: Kolego nie ciesz się za prędko, i przypomnij sobie kto was narazie pokonał w Serie A???Nie pamietasz juz 3-1 :)na San Siro?

Pozdrawiam
I co wam to dało?? Trzeba wygrywać z każdym, nie tylko z Juve. A teraz popatrz sobie na tabele Serie A. A o jutrzejszy mecz z Viola jestm dziwnie spokojny.
Pozdrawiam

Narazie nam to nic nie dalo w tabeli,ale chyba wiesz sam jak wazny i prestizowy jest ten mecz

Lepiepj przegrac 5 meczow z beniaminkami a wygrac z Interem i Juventusem

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 04 gru 2005, 0:16

Lepiepj przegrac 5 meczow z beniaminkami a wygrac z Interem i Juventusem

Fajne masz podejscie ,dobrze ,ze ty trenerem nie jestes :lol:

Jak by tak ludzie w klubach mysleli to by było zabawnie :lol:

Zastanowiles sie zanim to napisales :roll:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 04 gru 2005, 0:32

ossy pisze: co wam to dało?? Trzeba wygrywać z każdym, nie tylko z Juve. A teraz popatrz sobie na tabele Serie A. A o jutrzejszy mecz z Viola jestm dziwnie spokojny.
Pozdrawiam

No ja bym taki spokojny nie był, ale na szczęście nie jestem kibicem Juve... Co do meczu Milanu, to komentarz jest zbędny... Ja nie zwalałbym całej winy na Carlo, bo to, że Szewa dla przykładu nie trafił, to już nie jego wina... :roll:

Póki co jeszcze się nic nie stało, ale jeżeliby jutro Juve wygrało, to będzie gorzej... ale wierzę głęboko, że Viola da radę :wink:

Ibrahimović pisze:Fajne masz podejscie ,dobrze ,ze ty trenerem nie jestes

Jak czytam posta o 5 porażkach, to jednak wiem oco chodzi... więc nie rób z siebie debila Ibrahimović bo też świetnie wiesz, że widokowi chodziło o prestiż meczów z Juve czy Interem, więc nie wiem po co piszesz takie bzdury... Jaka jest sytuacja i siły w Serie A pokazał mecz z Juve... a więc do zobaczenia w kolejnym meczu z Wami...

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 04 gru 2005, 0:37

Ajgor pisze:Jaka jest sytuacja i siły w Serie A pokazał mecz z Juve...
To pokazuje tabela, a nie pojedynczy mecz ;) w zeszlym sezonie Milan dostał... ale czy jest sens spierać sie właśnie o to?? nie sądze... ;)

Milan dziś wtopił i to jest doskonała szansa dla nas. Poprzedni sezon pokazał, nie można być niczego pewnym, nie taką przewagę rozwalaliśmy ale mimo to mam nadzieje, że jutro umocnimy się na pozycji lidera :twisted: a i za remis nie będe specjalnie obrażony :twisted:

yeah!!! :mike:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”