Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1947

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 530

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 02 kwie 2017, 18:19

Dzisiaj Real grał taką koninę, że czuję się jakbym zjadł kilo kabanosów.
Jedyny pozytyw to bramka i całe 90 minut Isco. Ja bym na miejscu Pereza sprzedawał Jamesa w cholerę i zatrzymał Hiszpana za wszelką cenę.
Standardowo skandaliczni sędziowie, jak się ich ogląda to ma się wrażenie, że federacja od kandydatów wymaga orzeczenie o niepełnosprawności, a niewidomi dostają dodatkowe punkty.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2461
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 04 kwie 2017, 11:16

Ponoć dogadaliśmy się z Theo Hernandezem i w lecie wplacimy za niego klauzulę 24 mln euro. Fantastyczna wiadomość, nikogo lepszego na LB nie znajdziemy.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 kwie 2017, 15:25

Chemik pisze: Ponoć dogadaliśmy się z Theo Hernandezem i w lecie wplacimy za niego klauzulę 24 mln euro. Fantastyczna wiadomość, nikogo lepszego na LB nie znajdziemy.
To jest oficjalnie najgorsza pilkarska informacja w tym roku. Mam nadzieje, ze Theo sie opamieta i koniec koncow zostanie w Atleti.

A jakby co to zawsze wolalem Lucasa :(

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2402
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 kwie 2017, 16:23

Już to przerabialiśmy kilka razy. Real może chciał zawodników Atletico, a później rezygnował ze względu na sentymenty i "relacje". Oby tym razem piłka i potrzeby drużyny wygrały z polityką.

Jednak żadnych transferów na razie nie można być pewnym. Za chwilę mecze decydujące o losach sezonu, gra jest przeciętna i różne mogą być nastroje za kilka tygodni. No i w czerwcu wybory, chociaż póki co nic nie słychać o innych kandydatach niż Perez.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 05 kwie 2017, 11:54

Real zamierza jednak przed podjęciem ostatecznej decyzji porozmawiać z dyrektorem Miguelem Ángelem Gilem Marínem. W Atleti panuje jednak lekkie oburzenie na to, w jaki sposób informacja wyszła na światło dzienne bez żadnej wiedzy ze strony Rojiblancos. Problem ma być tak poważny, że działacze Atlético rozważają zrezygnowanie z tradycyjnego lunchu przed sobotnimi derbami, bo uważają, że Theo mógł już nawet podpisać umowę z Realem.
Tak, dalej liżmy ich po dupach przy tym rzekomym pakcie o dobrych stosunkach, w mediach Simeone regularnie obrzuca nas gównem mówiąc przy każdej możliwości o lidze ustawionej pod Real, kiedy nikt (przynajmniej ja się z żadną taką informacją nie spotkałem) z RM nie powie złego słowa na Atletico, bo dobre stosunki. Nie przyszedł Falcao, bo pakt o nieagresji, teraz pytajmy jeszcze Cerezo o zgodę na transfer Theo.
SER twierdzi, że Real jest gotowy nawet negocjować z Atlético, oferując więcej niż 24 miliony euro, jakie zapisano w umowie zawodnika. Rojiblancos po pierwszych kontaktach odesłali sąsiadów właśnie do kontraktu piłkarza. Los Blancos nie chcą jednak naruszać paktu o nieagresji i wolą dojść do porozumienia z prezesem Cerezo.
Tak, negocjujmy, klauzula to klauzula, nie jest ona zbyt wygórowana za bardzo obiecującego zawodnika, więc pozostaje ją tylko wpłacić. Według Marki jesteśmy już z samym zawodnikiem dogadani, no ale trzeba pilnować dobrych stosunków. Szkoda, że tylko działają one w jedną stronę.
Poza zyskaniem fajnego obrońcy można też utrzeć nosa Cerezo co podwójnie mi pasuje, zresztą nie tylko mi, ale też wielu kibicom Realu.

ed: trochę informacji z Hiszpanii.
Onda Cero: James odejdzie, nie przekonuje Zidane'a, możliwy jest też transfer Moraty.
Będzie nowy bramkarz, pierwszy na liście David, drugi Courtois.
Jeśli będzie galaktyczny transfer w lecie to będzie nim Mbappe, który podoba się Zizou.
SER: Porozumienie pomiędzy Theo, a Realem jest pełne. Francuz chce u nas grać.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 12 kwie 2017, 23:40

Sprzedać Ronaldo, sprzedać :!: Natychmiast :!: Jeszcze dzisiaj :!: Wartość ujemna. Nic nie daje tej drużynie.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 13 kwie 2017, 0:12

Obudził się wreszcie. :)
Ogólnie sam Ronaldo by mi nie wadził, gdyby grał na dziewiątce, a na skrzydle grał Hazard. Przede wszystkim trzeba się pozbyć dwóch z BBC, może CR7 przy normalnych skrzydłowych dawałby więcej od siebie niż obecnie grając z tymi dwoma kołkami.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 13 kwie 2017, 1:11

Tylko czekac, po ostatnim poscie Chemika, jak Bale z Benzema cos wsadza w rewanzu ;d

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 13 kwie 2017, 1:35

cruel pisze: jak Bale z Benzema cos wsadza w rewanzu ;d
Więcej niż pewne. Jak narzekam to w następnym meczu na pewno coś wsadzą. xD

Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 530

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 18 kwie 2017, 23:13

[ch**] nie wygrana

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 19 kwie 2017, 9:12

Co ten gość jeszcze robi w tym klubie to nie mam pojęcia.

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1507
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 19 kwie 2017, 9:46

Slim wpadasz tutaj jak CR strzela gole. Gdzie byłeś jak pół sezonu kopał się w czoło?

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2865

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 19 kwie 2017, 10:02

Keres pisze: Slim wpadasz tutaj jak CR strzela gole. Gdzie byłeś jak pół sezonu kopał się w czoło?
Narzekał, że Chińczycy są wymyśleni i Milan nie zostanie sprzedany.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 20 kwie 2017, 9:17

Keres pisze: Slim wpadasz tutaj jak CR strzela gole. Gdzie byłeś jak pół sezonu kopał się w czoło?
Miał słabsze momenty, ale mówiąc, że kopał się pół sezonu w czoło jest bzdurą totalną. Kopał to się w czoło Alcacer bądź obecnie robi to Bacca.

Nie pisałem, że Chińczyki są zmyślone. Pisałem, że będą kolejne opóźnienia zakupu Milanu. W deal po przygodach z tym klubem od 2012 r. nie wierzyłem i miałem ku temu podstawy. Nawet obecnie twierdzę, że z weryfikacją nowych właścicieli będzie trzeba poczekać.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 20 kwie 2017, 19:51

Zapomniałem napisać. Przeczuwam, że będzie bardzo wiele radości z Asensio w nadchodzącym czasie, świetnie się chłopaka ogląda

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”