Mecz z Reading.. troche obawiam sie po meczu z CSKA i meczu Reading z Chelsea. Pierwsze że prawie urwali im punkty, a drugie że skasowali im dwóch bramkarzy
Cały czas czekam na bramke Theo więc będzie 2:0 (Henio i Walcott)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kanonier91 » 21 paź 2006, 17:44
kanonier91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juan » 22 paź 2006, 10:54
Lehmann - Toure, Senderos, Clichy, Gallas - Rosicky, Gilberto, Cesc, Hleb, Walcott - Henry
Juan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 22 paź 2006, 12:42
Mało prawdopodobne, żeby Wenger zdecydował się na takie właśnie ustawienie. Zapewne wyjdzie standardowym 4-4-2 z Adebayorem z ataku obok Titiego. Oczywiście rozumiem, że gramy na wyjezdzie, ale jakby nie było to Arsenal jest faworytem i od samego początku powininie atakować.kanonier91 pisze:Wenger chyba powinien zagrać systemem 4-5-1... Lehmann - Toure, Senderos, Clichy, Gallas - Rosicky, Gilberto, Cesc, Hleb, Walcott - Henry
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 paź 2006, 12:50
duch99 pisze:Zapewne wyjdzie standardowym 4-4-2 z Adebayorem z ataku obok Titiego.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 paź 2006, 18:52
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 paź 2006, 18:55
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 paź 2006, 19:01
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 paź 2006, 19:04
fieldy pisze:Cesc znów świetny, Rosicky też asystował, Hleb trafił, więc pomoc tez niczego sobie Cool
Racja, Everton to nie Reading, ale licze na komplecik pkt.j1mmy pisze:i za tydzien tak latwo nie będzie Smile
RóżA pisze:Świetny mecz w wykonaniu Robina (który to już z kolei?), Cesca i Risicky'ego. Hleb bramkę strzelił, grał dobrze, ale bez żadnych rewelacji.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 paź 2006, 23:15
guru pisze:To wlasnie Hleb zagral swietny mecz a Van Persie poza bramka bez rewelacji
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 paź 2006, 23:30
RóżA pisze:Co do tego można się spierać.
Mi sie podobala jego gra. Jak pisales szarpal, ale takze on swietnie podal do Fabregasa, przy pierwszym golu Henry'egoRóżA pisze:Hleb szarpał ale jak już napisałem- bez rewelacji.
RóżA pisze:(warto zauważyć że to między innymi dzięki niemu bramkę strzelił Hleb Wink ).
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 paź 2006, 23:35
guru pisze:Van Persie nie mial udzialu przy bramce Hleba
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 paź 2006, 23:40
RóżA pisze:Oj miał, miał. Gdzieś w okolicach 18 metra Hleb podał do Robina a ten natychmiast z 'klepki' oddał mu piłkę
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 paź 2006, 23:43
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 paź 2006, 23:50
Ja się będę upierał że to był Robin. Niestety nie dysponuję żadnymi powtórkami tej sytuacji, więc udowodnić tego nie mogę (a może ma ktoś w ogóle jakiś skrócik a jeszcze lepiej same bramki z tego spotkania Łypiący ).
Łukasz_ pisze:Madryt dziś pije Pijemy Real wygrywa, Alonso ma mistrze. Ja pije z nimi Laughing
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 paź 2006, 23:56
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio