AC Milan (zbiorczy) - Strona 197

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 gru 2005, 14:51

Panowie jeszcze czas :P "Świeta Wojna" ma swoje prawa. Nie ma drugiej takij na świecie. Często o wyniku decyduje przypadek. Może nawet strzał zycie czy jak w nie dawnych "rykoszet" po strzela Gattuso. Gdy Kaka' zmienił lot piłki. Także po czym może faworyta wskazać po miejscu w tabeli ? sukcesach ? Derby Mediolanu mają to do siebie że żadne miasto nie ma dwóch tak silny klubów .... :twisted:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 gru 2005, 15:14

*_For_zaza_Milan_* zgadzam się że nie ma większych derby
:twisted: :twisted: ale dwie drużyny z Londynu to też czołówka :roll:

P.S zajebiste foto 8) oby, został nam już tylko tydzień - może już jakaś mała reaktywacja :?: ?Zaza sam wiesz czego :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 gru 2005, 15:36

Wiesz w Londynie jest 5 klubów z najwyższej klasy rozgrywek. Ale tak naprawde Arsenal ... i długo długo nikt. Nie mówie o tym sezonie ale o firmach. Bo Chelsea czekała 50 na mistrza. Kto wie ile by czekała. Dla Londynczyków mecze Kanonierzy - Chelsea to "nie derby :P" Tylko Arsenal Tottenham :twisted: A tak naprawde histoia pokazuje że nie ma dwóch takich klubów. I jednego miasta mogącego sie poszczycić takimi druzynami.

Reaktywacja ? hmm wiele rzeczy przychodzi mi na głowe także nie wiem co masz konkretnie na myśli :roll: napisz :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 gru 2005, 16:32

No ale na dzień dzisiejszy jest Arsenal i Chelsea, klub z tradycjami i klub bez tradycji ale ten drugi okazuje sie lepszy i to jest najgorasze :(

Serek408 już to zrobił :twisted: luknij sobie na dział " Włochy " a się dowiesz :razz:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 gru 2005, 16:40

No i dla tego derby Mediolanu są jedyne. Bo i histoia i tradycja i gwiazdy i kasa. Wszystko co sie liczy w dzisiejszym footballu.

Widziałem temat :) nie dygaj on zacznie funkcjonować. Serek zaczą temat a w zasadzie reaktywował :wink: teraz kimat bedzie :)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 04 gru 2005, 16:59

2-1 Camonaresi pogrąza Fiorę i chyba Milan który ma już 8 punktów straty i ja uważam że w tym sezonie scudetto nie wygramy wiedząc że przed nami derby i mecz na del alpi.

Co do derbów to za tydzień mam nadzieje że Milan pokaże swoje prawdziwe oblicze i wygra

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 04 gru 2005, 17:07

*_For_zaza_Milan_* pisze:cały czas w uszach słysze jedną głupią piosenke która jak na złośc mnie wkurzała cała noc ... "Gramy jak Chievo Werona .. bo dobrze wiemy że każdego da sie pokonać "

Zaza to jest tak słaba piosenka więc nie warto jej pamiętać. Poraz kolejny przejechałem się na meczy Chievo - Milan.
gilardino11 pisze:Milan który ma już 8 punktów straty i ja uważam że w tym sezonie scudetto nie wygramy wiedząc że przed nami derby i mecz na del alpi.

Jeszcze nie wszystko stracone dzieciaku :wink:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 04 gru 2005, 17:09

Mam nadzieje Kulek że się myle.Dzisiaj miało być 2 punkty straty a tu taki zonk

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 gru 2005, 17:22

gilardino11 co Ty piszesz :P Jeszcze się runda nie skończyła a Ty już dajesz mistrza Juventusowi :?: NIGDY :!: :!: :twisted: :twisted: Koniec sezonu może całkowicie inaczej wyglądać... Przez Toniego i Fiorentine ide sie w q2 wyżyc.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 04 gru 2005, 19:04

Może to dlatego że mam ciśnienie troche przez Milan i nietylko ale nie oszukujmy się 8 punktów to bardzo dużo i naprawde Milan by musiał do końca ciągle wygrywać

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 04 gru 2005, 19:40

Nie no da się to odrobić... nawet w 3 kolejki :twisted: , ale nie ukrywajmy - nie w takiej formie, szczególnie Juve... 3 pkt we Florencji mówią jednak swoje, jakiby ten mecz nie był :roll:

Ale nie ma co przesadzać z wymianą składu, odsyłania Carlo już w tej chwili, bo tu pomóc może tylko spokój...

Do Świętej Wojny jeszcze czas, ale jednak bez przesady... trzeba zacząć i o tym rozmawiać... :) A tymczasem S04 przyjeżdża i trzeba im pokazać co jest grane... nie chodzi tylko o wynik, bo po takiej wpadce zdałoby się pokazać, że to była tylko zadycha, a więc trzebaby walnąć co... powtórzyć Fener może :P

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 gru 2005, 20:03

Ajgor na Shalke sie podniosą i zmobilizują, licze na kolejne 4 bramki Szewy :D

gilardino11 pamiętaj że druga ruda może wyglądać inaczej, cały sezon 100% sie utrzymać nie da. W ostatnim sezonie pamiętasz ile Juve miało przewagi w jednym momęcie :?: chyba coś koło 10pkt. a pamiętam że potem byliśmy na równo więc narazie trzeba zachować spokój.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 04 gru 2005, 20:10

Łukasz[ACM] pisze:gilardino11 pamiętaj że druga ruda może wyglądać inaczej, cały sezon 100% sie utrzymać nie da. W ostatnim sezonie pamiętasz ile Juve miało przewagi w jednym momęcie chyba coś koło 10pkt. a pamiętam że potem byliśmy na równo więc narazie trzeba zachować spokój.
W drugiej rundzie Juve gra u siebie m.in z Viola ,Romą ,Milanem ,Lazio ,Udinese ,Palermo 8) i to bedzie nasza przewaga :twisted:

W tamtym sezonie stracilismy w krotkim czasie duzo punktow ,racja ,ale to bylo w tamtym sezonie i pewnie wyciagneli z tamtej "wpadki" wnioski ,nie zapominajmy takze ,ze mimo tej "wpadki" zostalismy Champione D'Italia 2005 :witam:

Pozdrawiam :mike:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 gru 2005, 20:28

Ibrahimović każda z tych drużyn może wygrać na Delle Alpi :twisted: Tak samo inne drużyny mogą sprawić Juve więcej problemu niż np: Milan. Ale to samo sie tyczy Milanu, wszystko zależy od forymy danej drużyny.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 04 gru 2005, 21:28

Jeśli już ktoś złapie zadychę, to nie ma wtedy większego znaczenia gdzie gra... a poza tym i tak więcej będzie kibiców przyjezdnych na Delle Alpi więc nie ma znaczenia:lol:

No wiesz Łukasz[ACM], skoro Szewa już walnął 4 bramy, to ja teraz liczę, że może Gila by coś utrafił... tak na nawołanie do walki :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”