FMy - Strona 198

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

JUVE

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 21 sie 2005, 0:21

Gram aktualnie piaty sezon Juventusem. Mój obecny skład to Buffon-Daniel,Andres Felipe Gonzalez,de Jong,Clichy def.pomocnik Daniele De Rossi-C.Ronaldo,Schweinsteiger,of.pomocnik Diego- Bojinov,Rooney...Ławka rezerw to:(bramka) Akinfeev,Consoni,(obrona) Vanden Borre,Heitinga,Felipe,Thiago (def.pomocnik) Kompany ,(pomoc)Sneijder,Montolivo,Vukcevic,Antonio Carlos Bruno(napastnicy)Cassano,Podolski,Freddy Adu<<Polecam go kupic od razu jak sie zaczyna gre,jest bardzo tani a bramki huka jak nie wiem :D Kazdy w moim składzie gra w reprezentacji,oprócz Antonio Carlosa,poniewaz go nie dawno kupilem :) Ale mysle ,ze to sie nie dlugo zmieni :lol:

Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

JUVE

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 21 sie 2005, 0:30

Jesli chodzi o lige wloska to moje miejsca wygladaja tak: 3.2.2.2 :? Za kazdym razem gdy zajmowalem druga lokate przegrywalem sezon tylko o 1 pkt :x Mam bardzo dobrych zawodnikow jednak mysle,ze cos mam nie tak z taktyka...Moze poradzicie jak warto ustawic swoja ekipe? Gram teraz ustawieniem 1-4-1-2-1-2 ofensywnie.Strzelam duzo bramek nie ma co ukrywac ... :D jednak sporo tez trace...gram tez kryciem strefowym...Moze lepiej wybrac krycie 1na 1..??? Hmmm.....

Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

JUVE

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 21 sie 2005, 0:46

Zaczynajac ta gre,zastanawialem sie czy mozna byc takze szkoleniowcem jakies reprezentacji...az tu nagle zaczynajac piąty sezon dostalem propozycje pracy jako szkoleniowiec w Rumunii,Serbii i Czarnogórze lub, w Turcji.Po dluzszych namyslach wybralem Serbię :D Zobaczymy co z tego wyniknie :) Na mojego asystenta w prowadzeniu tej reprezentacji zatrudnilem mojego trenera z Juve,ktory bedzie prowadzil <Serbie U-21>,ma taki cienki skład,ze od razu odechciało mi sie ją prowadzic :P

Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

JUVE

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 21 sie 2005, 0:58

Jesli chodzi o moje rekordy transferowe to sa dwa :D Najpierw chcialem miec Rooneya i musialem zaplacic za niego az 60 mln...Teraz przed rozpoczeciem piątego sezonu brakoalo mi w skladzie dobrego def.pomocnika...Sprzedalem Blasiego,a majac dosc sporo kasy w portfelu z pilkarzy ktorych nabylem z wolnego transferu polecialem z propozycja do Romy o zakup Daniele De Rossi :D Nie bylo latwo...De Rossi podpisal na dodatek nowy kontrakt z Romą i juz myslalem ze jest po grzybach :P Po dluzszych negocjacjach ostatecznie kupilem De Rossi dokladajac Arune i....65 mln !!! :P Pieniadze chyba nie poszly w błoto,bo jak na razie na dwa mecze ligowe zostal pilkarzem w kazdym z nich :D !

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 21 sie 2005, 1:02

Człowieku przestań !! Masz 4 posty pod rząd, nie wiesz o takim czymś jak opcja EDIT ?? Nie jestem, mode ale to co robisz jest żenujące !! Nie pisz co chwila nowego posta !!

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 21 sie 2005, 2:18

Danielos 87 - chyba troche przegiales :/
Radze skozystac z opcji Edit...

Pozdro for All

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Facepaki Primera Division

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 21 sie 2005, 11:30

siema ma zna ktos moze jakies zrodla skad mozna sciagnac zdjecia do ligi hiszpanskiej ?? z gory dzieki

Awatar użytkownika
WestCoast
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WestCoast » 21 sie 2005, 11:34

eee a z jakiej stronki mozna sciagnac polska wersje najnowszego Fm'a ?? z góry dziekuje

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 21 sie 2005, 12:28

FM to nie jest gra darmowa :).Gra ktoś w Fm w necie ????

Awatar użytkownika
WestCoast
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WestCoast » 21 sie 2005, 12:29

haha kady wie o co mi chodzilo!!

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 21 sie 2005, 13:19

Gramem 1 sezon Werderem Brema . Posprzedawalem kilku graczy i kupilem nowych lepszych. Oto moj sklad w 1 zesonie >
Reinke
Davala, Ismael, Luizao , Schul
Borowski, Baumann , Ernst
Micoud
Żurawski , Klose
Rezerwa .Klasic, Borel, Guarin , Dinjar , Naldo i jesze kilku innych
Kupilem Zurawskiego za 2,3 mln i gra bardzo dobrze i Luizao za ok 6ml . Jest podporą defensywy . W lidze zajelem 2 miejsce za Bayernem a przed Bayerem. Niestety mialem duza strate do 1 miejsca ponad 10 pkt.
W Ligdze Mistrzow awansowalem z drugiego miejsca z gropy za Juventusem. A potem spotkalem sie z Ajaksem. W dwumeczu 4-4 ale strzelilem wiecej bramek an wyjezdzie.

A teraz zaczynam 2 sezon. Mam zamiar wygrac lige. Oto mój sklad
Wiese
Davala , Ismael , Luizao , Lahm
Ernst
Bommel, Parker, Pizarro
Fred , Klose
Rezerwa; Borel , Naldo , Guarin , Dinjar , Mokeona, Zurawski , Holm , Baumann
freda kupilem za 4,1 mln , Wiese i Bommel za darmo , Pizzaro za 5,5 , Parker za 4,5 , Lahm za za 8,5
Mysle ze jestem w stanie wygrac lige
Co o tym sądzicie

Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 21 sie 2005, 16:29

Hmmm...Sklad nawet dobry.Na twoim miejscu pomyslal bym o sprzedaniu Klose,bo jest wielu innych lepszych od niego napastnikow.Proponuje sprawdzic co potrafi >>Freddy Adu...U mnie juz od dwoch sezonow gra w reprezentacji USA i strzela gole prawie co mecz !! :D Na prawą obrone zobacz Anthony Vanden Borre<<on z reszta moze tez grac na srodku ,jako libero lub defensywny pomocnik :) Jesli chodzi o pomocnika do twojego składu to mysle,ze przydal by ci sie Mokoena :P <<On moze tez byc jako napastnik,ale jednak lepiej sprawdza sie w roli pomocnika :wink: A co do wygrania ligi tym składem...mysle ze jak kupisz tych trzech co ci podalem to zwiekszysz swoje szanse :wink: Bayern jest bardzo dobry i ciezko z nim wygrac walke o 1 miejsce w koncowej tabeli. Ps.Wlasnie jestem po meczu w Lidze Mistrzow z Werderem Brema :D Juve-Werder 4:0 :) ! .

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 21 sie 2005, 18:09

Mokoena mam w skladzie . Daje mu pograc czasami ale zalezy czy przeciwnik jest dobry czy nie . Fredi Adu odpada bo mam juz 5 zawodnikow z poza UE . Borre mialem w skladzie , ale sie nie bardzo szybko chial odejsc z klubu i musialem go sprzedac bo nie bylo z niego pozytku. Klose nie sprzedam bo bardzo wymiata . Zostal krolem strzelców ligi niemieckiej iw kazdym meczu bardzo dobra ocena . narazie nikogo nie kupie bo nie amama kasy. Ale i tak mysle z moge wygrac lige . Teraz wlasnie zaczynam przygotowania do sezonu . Jak narazie wygralem z Liverpoolem na 1-4 , z Poro 0:4 i z Benificą 0-4 >wszystkie mecze na wyjździe . Tak wiec uwazam ze mam dobry sklad .
Co o tym sądzicie

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 sie 2005, 18:20

bartek12 pisze:zacząłem grac AS MONACO i polecam ogólnie Ligue1 . Super Liga trudno sie gra!! 8)

mam 8kolejek i jestem 2 w lidze 1pkt za Lyonem i 1 przez Bordaux.

Kupiłem do składu kilku zawodników:Didot(rennes) swietny gracz mało bramek wiele asyst i Cesara Delgado z Cruz Azul. Obaj Wymiataja

Moja Jedynstka wyglda tal

Roma--Maicon-Givet-Squilaci-Evra--Plasil-Gerard(Meriem)-Didot-KAPO--Adebyaor-Delgado

Polecam Adebyaoora wymiata co mecz 2 gole super gosciu

Kurde miałem Pech i odpadłem w Eliminacjach z Benfica 4-4 w dwu meczu

Teraz gram w Uefa i mam Aberden
Mówiłem Ci, że Ligue1 jest bardzo fajna ;) Z tej ligi polecam jeszcze PSG ;) Tymi to się dopiero fajnie gra.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 21 sie 2005, 18:38

jest ktos chcetny na gre przez siec?? jak tak piszczie to zagram :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”