fieldy pisze:p.s. do was też prędzej dźwięk dociera, niż obraz ?
Standardowa bolączka przy oglądaniu meczów na TVP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 wrz 2007, 9:20
fieldy pisze:p.s. do was też prędzej dźwięk dociera, niż obraz ?
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 wrz 2007, 10:09
Ja od 17 piłem piwo i ogólnie wszystko docierało do mnie z opoźnieniem więc zupełnie mi to nie przeszkadzało.Pisakk pisze:opóźnienie
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 09 wrz 2007, 10:10
Pisakk pisze:a gdy w 88. minucie do strzału szykował się Krzynówek tylko mignęła mi taka myśl: "Przecież to za daleko".
Pisakk pisze:Standardowa bolączka przy oglądaniu meczów na TVP Confused
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 09 wrz 2007, 10:26
Bruno Banani

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 wrz 2007, 10:29
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 wrz 2007, 10:42
peepe pisze:a jest ich znacznie wiecej, min poziom komentowania
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 09 wrz 2007, 10:47
Pisakk pisze:Szpaq to jest miszcz! Boruc po złapaniu piłki w ręce wypuszcza ją sobie na murawę a Darek udziela mu cennych rad, żeby lepiej się pospieszył bo ma już na koncie żółtą kartkę... Rotfl2 Roftl3
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 wrz 2007, 11:15
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 wrz 2007, 11:28
Leo jest innego zdania. Ponoć Polacy mieli się utrzymywac przy piłce, tak aby Porugalia nie mogła się "rozegrać" a to nie wyszło. Wiec nie powiedziałbym, że załozenia taktyczne przez całe spotkanie wykonywali.Jarzinho pisze:Polska zagrała bardzo konsekwentnie dobrze wykonujac załozenia taktyczne przez całe spotkanie
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 09 wrz 2007, 12:44
Czy aby napewno Żurawski grał jak powinien ?? Nie wiem czy byłem ślepy, albo na skutek innych czynnikówJarzinho pisze:Nawet Żurawski zagrał tak jak powinien, dobrze zastawiał, odgrywał czy rozbijał obrońcow robiąc miejsce partnerom.
nie pokazywał niczego konstruktywnego, a przez cały mecz widziałem go może pięć razy przy piłce...kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 09 wrz 2007, 12:52
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 09 wrz 2007, 12:55
Kilka było mistrzowskich powidzione np. koniec meczu i Szpaku "I koniec! Jeden do je... jeden punkt mamy!". Lepsze było jak kibice Portugalscy zaczęli skandować "Portugal! klaps, klaps, klaps (tzn klaskali) a Szpaku mówi, że słyszany teraz doping polskich kibiców pomoże naszym zawodnikom.peepe pisze:Pisakk pisze:Szpaq to jest miszcz! Boruc po złapaniu piłki w ręce wypuszcza ją sobie na murawę a Darek udziela mu cennych rad, żeby lepiej się pospieszył bo ma już na koncie żółtą kartkę... Rotfl2 Roftl3
dwa czy trzy razy tak sie Szpaku zmartwil![]()
Dobry byl tez Stefan Szczepłek ktory wyskoczyl z tesktem na koniec ze politycy przyjda walnie na Kazachstan, bo bedzie przed wyborami. Szaranowicz nie wiedzial co powiedziec, Gmoch sie chyba wk[xxx] bo najechali na jego Samoobrone a Engel skwitowal to smiechem.
Cyrk
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 wrz 2007, 13:14

cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 09 wrz 2007, 13:22
Bruno Banani
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 wrz 2007, 13:26
Cloner skad to zdj?
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin