LIGA HAXBALL - Strona 198

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
LeoMessi10
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: LIGA HAXBALL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeoMessi10 » 25 mar 2011, 15:48

Spokojnie dla naszych kibiców zrobimy wszystko by byli zadowoleni :D

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 25 mar 2011, 15:50

LeoMessi10 pisze:Spokojnie dla naszych kibiców zrobimy wszystko by byli zadowoleni :D
Ustawcie telebimy przed bierdą, będzie mecz i topchipsy :jupi:

Awatar użytkownika
LeoMessi10
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeoMessi10 » 25 mar 2011, 15:50

A jak czemu nie :D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 mar 2011, 15:54

Top Chipsy są bardzo przeciętne. :P

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 25 mar 2011, 15:57

Coś Ty powiedział?

Awatar użytkownika
LeoMessi10
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeoMessi10 » 25 mar 2011, 16:00

Dobra zamówię ciężarówkę Lays :D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 mar 2011, 16:14

Sergek pisze:Coś Ty powiedział?
No co, nie smakują mi. :lol: Kiedyś dobre były biesiadne, ale już nie istnieją, więc teraz jedynymi Chipsami, które jestem w stanie od czasu do czasu konsumować są Crunchipsy...

EOT, chyba że ktoś w domku będzie chciał jeszcze wyrazić swoje oburzenie. :P

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 25 mar 2011, 18:59

Wyslannik La Gazzetta dello Sport w Polsce przeprowadzil wywiad z Adidas Pro Team. Wschodzace gwiazdy ligi mowia jedni nadzieja na przyszlosc wieszcza drudzy. Zjednuja sobie kibicow radosnym stylem bycia polaczonym z dziecieca infantylnoscia. Na ich mecze wala tlumy a dziadkowie marza o takich chlopakach dla wlasnych wnuczek.
Na nasze pytania odpowiadali LeoMessi10 i LubiePlacki.

Na wstapie powiedzcie nam pare slow o sobie. Skad sie znacie jak trafiliscie do ligi pilka.pl?
LeoMessi10: Kolegę Play'a poznałem na turnieju 1vs1, a kolegę LubiePlacki poznałem tutaj na forum i tak to się wszystko zaczęło.

LubiePlacki: Byłem zainteresowany ligą pilka.pl i Majer mi zaproponował bym odezwał się do LeoMessiego gdyż on szukał zawodników do swojej drużyny i w ten sposób się poznaliśmy.

Debiutujecie w lidze. Jak sie czujecie w tej roli?
LM: Czuje się dobrze chociaż jesteśmy beniaminkiem to myślę ze będziemy dobrą drużyna.

LP: Dosyć komfortowo ponieważ nikt nie oczekuje od nas cudów więc nie czujemy presji.

Jakie macie cele na ten sezon?
LP: Nasz cel to pokazać na co nas stać i że jesteśmy w stanie być czołową drużyna w lidze.

LM: Nasze cele to sprawienie jakiejś niespodzianki w lidze i nie zajęcie ostatniego miejsca co na 1 sezon i małe zgranie będzie trudne ale myślę ze damy radę.

Szczegolnie wasza gra w obronie kuleje. Trenujecie ze soba pomiedzy meczami ligowymi?
LM: Staramy się jak najczęściej ze sobą grac i się zgrywać ale wiadomo ze nie zawsze mamy czas.

LP: No defensywa to nasz najsłabszy punkt lecz trenujemy ją jak tylko mamy czas.

Czy w zwiazku z ta slaba gra nabor do zespolu jest ciagle otwarty? Czy Play ma wciaz pelne zaufanie na pozycji bramkarza?
LP: Nabór jest obecnie zamknięty kto nie korzystał w porę niech żałuje[usmiech]. Play ma nadal pełne zaufanie z mojej strony nie skreślam go po 2 meczach, miejscami ma przebłyski gry bramkarza na światowym poziomie.

LM: Nie planujemy nikogo zatrudniać i Play ma u mnie pełne zaufanie, ponieważ w poprzednim meczu miał pecha bo miał lagi wiec nie zapisuje tego jako minus.

Wystartowaliscie od dwoch porazek. Czy taki obrot sprawy was nie zalamie? Jak motywacja w druzynie?
LM: Nie załamuje nas to, ponieważ wiemy ze tutaj są zaawansowani gracze i nigdy nie ma łatwego początku, a morale są bardzo dobre nawet po porażkach.

LP: Morale w drużynie są jak najbardziej dobre porażki tylko nas wzmacniają i lepiej przygotowują do następnych spotkań.

Wasza prostolinijnosc i pozytywne nastawienie zjednalo wam wielu zwolennikow. Wiemy ze kibicuje wam Chlopaczek z Nike Team. Rowniez Marco van Basten z GPE wypowiada sie o was bardzo cieplo. Jak sie gra dla takich kibicow?
LM: Mnie to motywuje tak jak resztę zespołu i przecież Chłopaczek i Marco Van Basten maja wykupione u nas karnety wiec nam to nie przeszkadza i ciesze się ze ktoś nas pochwala.

LP: Oczywiście, że tak poparcie zawodników z innych drużyn tym bardziej nas motywuje do dobrej gry.

Wasze marzenia? Chcecie sie wypromowac i zasilic lepsze na chwile obecna druzyny? Macie jakichs swoich faworytow do ktorych chcielibyscie zdobyc angaz?
LM: Ja chciałbym zagrać w GPE albo Juve, ale za wcześnie jest by myśleć już o jakimś transferze ale to jest takie moje małe marzenie.

LP: Na razie nie myślimy o zmianie drużyny koncentrujemy się na następnym spotkaniu. A nasze wspólne takie małe marzenie to zrobić z naszej drużny czołowy zespół.

Homosiow z forum oraz administrator Agnieszke na pewno interesuje czy macie dziewczyny. Uchylcie rabka tajemnicy.
LP: [smiech] Ja obecnie nie mam gdyż muszę przyznać że jestem trochę wstydliwy...

LM: [tajemniczo] Oficjalnie nie mam.

Kolejna kwestia ktora nurtuje wszystkich: czy LubiePlacki naprawde lubi placki?
LM: Lubi,lubi i to bardzo, a najbardziej to serniki [smiech]

LP: Więcej niż lubię ja je uwielbiam. Poza krowimi za tymi nie przepadam [smiech].

LeoMessi jestes kibicem Barcelony czy po prostu Messiego?
LM: Jestem fanem FC Barcelony od bodajże 2003 albo 2004 roku gdy Ronaldinho jeszcze czarował na boisku, a potem pałeczkę przejął po nim Messi.

Dziekuje za rozmowe i zycze sukcesow.
LM: Dopisz że w La Masii też móglbym zagrać.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 25 mar 2011, 19:07

Odpowiedź na ostatnie zdanie Chłopaczka :rotfl: :rotfl: :rotfl: .

Nie można ich nie lubić :p.

Awatar użytkownika
LeoMessi10
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeoMessi10 » 25 mar 2011, 19:26

Podoba sie ????? Raczej tak :D

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 25 mar 2011, 19:41

Przed meczem LaMasia - AproT
Statystyki w dotychczasowej konfrontacji obu ekip są niezwykle wyrównane (0m, 0z, 0r, 0p), dlatego też trudno jednoznacznie wskazać faworyta tego spotkania.

Drużyna beniaminka ligi po dwóch porażkach będzie chciała zdobyć pierwsze punkty aby piknikowcy na trybunach mieli powody do radości, a dodatkową motywacją będzie obecność w loży vipów cloner'a, który ponoć dla zwycięzcy przyszykował specjalny wiklinowy koszyk wypełniony... plackami! Ale to nie koniec znakomitości na trybunach zasiądzie też grupa wiernych i oddanych kibiców składająca się z graczy innych zespołów, którzy wykupili wejściówki na stadion jeszcze w przedsprzedaży. Jednak frekwencja już nikogo nie dziwi, drużyna AproT, swoją jak to nazywają eksperci "grą radości", wzbudza sypmatię nawet wśród rywali.

W zupełnie innej sytuacji jest drużyna LaMasia, dla której będzie to inauguracja II sezonu i gracze której doświadczeniem planują powalczyć o pierwszą 5tkę w tabeli. Zarząd klubu jest skonfliktowany z kibicami na skutek ograniczeń stadionowych, a deficyt topchipsów w bufecie również im nie pomaga.

Murawa jest w nienajlepszym stanie po srogiej zimie, zadaszenie i race pozbawiają ją pigmentu i nadają charakterystycznej piaszczystości, ale mimo to spotkanie zapowiada się niezwykle ciekawie.

Awatar użytkownika
LeoMessi10
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeoMessi10 » 25 mar 2011, 19:46

Niestety mecz stoi pod znakiem zapytania ale sprobujemy go rozagrac godzine pozniej a jak sie nie uda to juz jutro poniewaz nie bedzie LubiePlacki i nie mamy druzyny chyba ze sie pojawi to wtedy bedzie dobrze :D

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 mar 2011, 19:55

LeoMessi10 pisze:Niestety mecz stoi pod znakiem zapytania ale sprobujemy go rozagrac godzine pozniej a jak sie nie uda to juz jutro poniewaz nie bedzie LubiePlacki i nie mamy druzyny chyba ze sie pojawi to wtedy bedzie dobrze :D
No postarajcie się zebrać o 20:40 to jest max :) Nasz zawodnik idzie na impreze więc nie róbcie cyrków :/ wiedzieliście o spotkaniu wczoraj :)

Awatar użytkownika
LeoMessi10
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeoMessi10 » 25 mar 2011, 19:57

Nie moja wina ze LubiPlacki pojechal do brata play bedzie i ja :D

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 mar 2011, 20:00

Wysłałem Ci oraz kibicom ktorzy zaplacili za bilety linka :)

Możliwe jedne miejsce wolne więc potem dodam linka na forum :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”