Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 199

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 mar 2006, 14:55

Zico_FCI pisze:W jakiejś konkretnej przychodni

W GRANDE INTER :lol:

Villarreal będzie naprawde niebezpieczne. Najgroźniej wygląda linia pomocy, ale tajną bronią jest obrona. Jeśli Riqelme będzie błyszczał to jego podania do Forlana będą bardzo niebezpieczne. Zresztą Diego może i nie jest w jakiejś wielkiej formie, ale trzeba pamiętać, że to on ma złotego buta i każda jego akcja będzie napewno bardzo groźna. Reprezentant Hiszpani Senna, znany i ceniony Sorin solidny Gonzalo i mogący mieć przebłysk Jose Mari. Będzie ciężko choć niektórzy widzą nas już w półfinale. Poczekamy zobaczymy

Przypuszczalne składy:

INTER: Toldo - J. Zanetti, Samuel, Cordoba, Wome - Figo, Veron, Cambiasso, Stankovic - Recoba, Adriano.

VILLARREAL: Viera - Venta, Gonzalo, Pena - Sorin, Senna, Rubio, Riquelme, Roger - Forlan, Jose Mari

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 29 mar 2006, 15:40

Sero pisze:INTER: Toldo - J. Zanetti, Samuel, Cordoba, Wome - Figo, Veron, Cambiasso, Stankovic - Recoba, Adriano.
No niestety kontuzja Figo poważniejsza i nie ma go w kadrze na ten mecz. Ale nie to jest najgorsze. Najgorsze jest to że Mancini nie powołał na ten mecz Solariego. Wydaję się, że jest chłopak w formie, mecz z hiszpańską drużyną a on w Hiszpanii grał tyle lat Ina prawdę mógłby bardzo dobrze zastąpić Figo ale no cóż MAncii zawsze musi coś odwalić. Pozostaje nam pewnie Cesar albo Kily (raczej ten pierwszy). Mecz na pewno ciężki i o wynik 2-0 który by mnie bardzo satysfakcjonował będzie ciężko.

Kadra na mecz z Villarealem Kadra na mecz z Villarealem

Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares

Obrońcy: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 3 Nicolas Burdisso, 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 33 Pierre Wome

Pomocnicy: 5 Dejan Stankovic, 6 Cristiano Zanetti, 8 David Pizarro, 14 Juan Sebastian Veron, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 31 Cesar

Napastnicy: 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba, 30 Obafemi Martins

Fragment wywiadu z Mancinim :

Który z napastników Interu jest obecnie w najlepszej formie?
(śmieje się)Ja czuje się całkiem dobrze...
:lol: :lol:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1499
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 29 mar 2006, 21:00

to jest cały Inter jego cała potega cóz za styl stracic w 1 minucie bramke tak potrafia tylko oni !! to nic ze dostane WP ale Mancini [idź sobie]!!!!! z Interu łamago ... nie zmieni nawet faktu to ze byc moze uda im sie wygrac on musi odejsc .
Brawo Villareal !!

[KOPAĆ] MANCINIEGO !!

Dostaniesz 3 WP w ramach promocji. // Niggaz
Ostatnio zmieniony 29 mar 2006, 21:14 przez coco, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 29 mar 2006, 21:04

to nic ze dostane WP
Optymista :lol2:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 29 mar 2006, 21:08

Optymista Lol
stary zrozum to juz sie robi załosne ... a po meczu powie ze znowu widział wiele pozytywnych aspektów na boisku i ze poprostu przespali pierwsze 5 minut ... zenada co robi na boisku Cesar ? wogule nie ma Solariego ... parodia

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 mar 2006, 21:18

coco pisze:to jest cały Inter jego cała potega cóz za styl stracic w 1 minucie bramke tak potrafia tylko oni
Nie widziałem bramki, ale zazwyczaj za bramki w pierwszej minucie odpowiadają mało skoncentrowanie defensorzy. A jeśli tak było to nawet Hiddink z Mourinho i Capello razem wzieci nic nie poradzą .
coco pisze: ... zenada co robi na boisku Cesar ? wogule nie ma Solariego ... parodia
Z tego Mancini juz bedzie musiał się tłumaczyć jesli będzie cos nie tak. Mam nadzieje ze jednak nie.

i luuuuuuuuuuz człowiek juz 1-1 Imperatore. Pozytywne myslenie przede wszystkim.
skoro oni nam strzelili bramke u nas, to my u nich tez strzelimy

FORZA RAGAZZI!!!
coco pisze:Mancini [idź sobie]!!!!! z Interu łamago
chciałbyś byc takim łamaga jak on za najlepszych czasów

strzałka

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 29 mar 2006, 21:38

Babel pisze:luuuuuuuuuuz człowiek juz 1-1 Imperatore. Pozytywne myslenie przede wszystkim.
dla ciebie moze i loooooz ale wez sobie wyobraz ze jesli CUDEM uda nam sie awansowac dalej to z Arsenalem juz nie bedzie loooooz ... wole juz nie myslec o takim przypadku jak dochodzimy do finalu bo tam Barca to 10-0 nas rozjedzie ... z regóły jestem optymista jednak z takim filozofem na ławce trenerskiej nic nie osiagniemy ... i prosze nie wciskajcie kitu w postaci PW czy SPW
chciałbyś byc takim łamaga jak on za najlepszych czasów
masz racje chciałbym byc ... ale nie brał bym sie nigdy za trenerke jesli nie miałbym o tym zadnego pojecia a on niestety nie ma ...

coco pisze:Dostaniesz 3 WP w ramach promocji. // Niggaz
Niggaz mówiłem ze sie nie boje tych WP bo wiem za co je dostałem i potrafie przyjac słowa krytyki ale to poprostu były emocje ... i nadal sa i prawdopodobnie beda jesli na ławce zostanie pan X

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 mar 2006, 21:45

coco pisze:la ciebie moze i loooooz ale wez sobie wyobraz ze jesli CUDEM uda nam sie awansowac dalej to z Arsenalem juz nie bedzie loooooz ... wole juz nie myslec o takim przypadku jak dochodzimy do finalu bo tam Barca to 10-0 nas rozjedzie ... z regóły jestem optymista jednak z takim filozofem na ławce trenerskiej nic nie osiagniemy ... i prosze nie wciskajcie kitu w postaci PW czy SPW
Tak, ale nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem. To nie przyniesie żadnych pozytwnych skutków. Trzeba po prostu grac swoje.
Mówisz cos pod wpływem emocji, chwili, rozgoryczenia. Na rozliczenie Manciniego bedzie czas na koniec sezonu. Mnie tez wiele rzeczy wkurza w warsztacie Manciniego, ale przeciez on tak samo jak my ma taki sam cel

pozdro

p.s pasowałoby jeszcze bramka lub dwie i nic nie stracić

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 29 mar 2006, 21:57

hrabi pisze:swietny z Ciebie kibic jezeli po minucie dwumeczu trwajacego 180 minut uwazasz ze tylko cud moze sprawic ze Inter awansuje;p
zazwyczaj jest tak ze gospodarze u siebie wygrywaja ... wiec na goracym terenie w Villarrealu tez wiecej szans maja hiszpanie i ztego to wnioskuje ze strzelili bramke i teraz moga sie bronic juz do konca bo z forma naszych napastników raczej drugiej bramki im nie strzelimy chyba ze Imperatore faktycznie sie obudził dzis jednak w to watpie
hrabi pisze:i nie wiem czy wiesz, ale Inter to nie tylko Mancini Razz(ciekawa sprawa nie? xD)
Dziekuje za uwage;p
czyzby kolejny dzieciak na forum ? to tak samo jakby powiedziec ze Chelsea bez Mourinho wygra premiership ... Panu juz dziekujemy !! najlepiej sie juz wiecej nie wypowiadaj bo jak trener nie potrafi zmobilizowac i ustawic druzyny to kto to ma zrobic ? ... załosny jestes

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 29 mar 2006, 22:39

coco pisze:czyzby kolejny dzieciak na forum ? to tak samo jakby powiedziec ze Chelsea bez Mourinho wygra premiership ... Panu juz dziekujemy !! najlepiej sie juz wiecej nie wypowiadaj bo jak trener nie potrafi zmobilizowac i ustawic druzyny to kto to ma zrobic ? ... załosny jestes
Osmieszasz się.
coco pisze:zazwyczaj jest tak ze gospodarze u siebie wygrywaja ... wiec na goracym terenie w Villarrealu tez wiecej szans maja hiszpanie i ztego to wnioskuje ze strzelili bramke i teraz moga sie bronic juz do konca bo z forma naszych napastników raczej drugiej bramki im nie strzelimy chyba ze Imperatore faktycznie sie obudził dzis jednak w to watpie
I wygrali chociaz bramkę stracili
swietny z Ciebie kibic jezeli po minucie dwumeczu trwajacego 180 minut uwazasz ze tylko cud moze sprawic ze Inter awansuje;p
frustratów tu nie mało :)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 29 mar 2006, 22:48

Nie wiem jak pierwsza połowa (bo jej nie widziałem, ale po statysztykach można wnioskować, że była wyrównana z lekkim wskazaniem na Inter), ale w drugiej to Inter przez cały czas atakował. Villarreal tak naprawdę zagroził bramce Toldone dwa razy (Riquelme w poprzeczkę i Riquelme obok lewego słupka bramki).
Jeśli Inter nie kupi jakiegoś normalnego napastnika to... nie wiem. Martins - żałosny. Owszem bramkę strzelił, ale nawet nie kopnął piłki tylko się na nią rzucił i ta jakoś się wtoczyła do bramki. Z taką grą jak w drugiej połowie myślę, że damy radę. Bramkowy remis jest jak najbardziej prawdopodobny. Villarreal = Riquelme to było widać. Wszystko przechodziło przez niego. Wiem, że taka rola rozgrywającego, ale zmiennika to oni dla niego nie mają.
Za 6 dni stawiam na remis z lekkim wskazaniem na Inter. Wynik 2-1 też bardzo możliwy.

Jeszcze tylko słówko o drugim meczu. Mialn zremisował z Lyonem i to nasi przeciwnicy zza miedzy mają większe szanse na awans do półfinału. Oby tylko Juve jeszcze wygrało z Arsenalem (w co zbytnio nie wierzę) i włoski półfinał + Barca lub Benfica.

FORZA ITALIA
FORZA INTER
hrabi pisze:A co dziwnego byloby w tym ze Chelsea bez Mourinho wygraloby premiership ? Nie jeden swietny trener oprucz niego zyje na tym swiecie uwierz;p
Kolejny dzieciak? niby dlaczego? bo mam odmienne zdanie niz ty i nie uwazam ze wszystkiemu winny jest Mancini?Razz spoko rozumiem, dla Ciebie doroslym moze byc nawet 5 latek byleby tylko besztal Manciniego. I nie jestem jego zwolennikiem uwierz, ale zwalanie calej winy na niego to jest dopiero zalosne.

P.S gdybym chcial byc zalosny z pewnoscia uczylbym sie tego od Ciebie;p
Lekka napinka? Brakowało tu takiej już od dłuższego czasu. Może rozwinie się coś ciekawego :P

Coco wyluzuj :D Jest nieźle. Wiem, że to ciężkie, ale trzeba wierzyć. Wiara ponoć góry przenosi. Wiary w kibicach Interu jest vhyba najwięcej bo każdy Interista rodzi się z nią :P Ja wierzę w awans do półfinału i wierzę w awans do finału. Nie wierzę natomiast w awans FCB do finału więc nas nie rozjadą :D Będziemy mieli Milan, z którym da się grać. Wyobraź sobie finał Mediolański. Wiara człowieku, wiara :D

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 30 mar 2006, 8:06

Villareal zdobył gola i mimo tego, że Inter wygrał będzie ciężko zapewne w rewanżu."Zółta Łodź Podwodna" będzie chciała strzelić szybko gola, a potem grać tylko z kontry. Jestem za Interem, jednak będzie ciężko. O Manicnim się nie wypowiem, ponieważ za dużo o nim niewiem ;)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 30 mar 2006, 8:13

herdek pisze:Jestem za Interem, jednak będzie ciężko.
Bedzie ciężko, ale wygramy. W bólach bo w bólach, ale wygramy. Niech tylko Favalli wyzdrowieje na lewą obronę, bo znów stratę bramki można przypisać Wome.

Gdzie się podziali wszyscy Nerazzuri? Wygraliśmy wczoraj mecz, Panowie...
Ostatnio zmieniony 30 mar 2006, 9:10 przez Martin Pellegrino, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”