Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 199

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
gienio
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 19 lut 2011, 23:38

Fani Chelsea co wy tak szybko zwatpiliscie w swoja druzyne :)
Bez przesady ale Kopenhaga to nie powinna wam zagrozic.No chyba,ze naprawde jestescie w "czarnej dupie".

Ja juz wczesniej pisalem,ze wasz sklad potrzebuje przebudowy.Nie da sie jechac kilka lat na tym samym.Wtedy Kajo wyskoczyl,ze nie trzeba bo jestescie cacy itd,ze nie trzeba,bla bla,bla.Podobna sytuacja co w Milanie.Tez grali kilka lat tym samym skladem.
Teraz kupiliscie Torresa i Luiza,w lecie pewnie bedzie dalsza czystka.Uwazam,ze wystarcza jeszcze 2-3 dobre nazwiska.Sklad wciaz jest mocny i wystarczy mala korekta :wink:
Byc moze tez budowal bedzie kto inny niz Ancelotti,od kiedy Romek zwolnil mu Wilkinsa wszystko sie posypalo i makaron za nic nie moze ogarnac co jest grane :lol:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 lut 2011, 23:40

Może by tak Beniteza przywrócić do zawodu? :P

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 19 lut 2011, 23:49

Ja wierzyłem, myślałem, że wychodzimy z dołka po tym beznadziejnym okresie listopadowo-grudniowym. Chelsea od kilku lat ma wielkie problemy właśnie w tych miesiącach, a my ciągniemy już owe problemy czwarty miesiąc. Do niedawna też myślałem, że skoro na wyjeździe wdupiamy, to może SB będzie stadionem, na którym będziemy wygrywać. A nie wygraliśmy i z czerwonym, i niebieskim Liverpoolem. Ciężko jest w cokolwiek wierzyć, mimo że ostatnio do każdego meczu podchodze w sposób: "może dziś zgarniemy te 3 pkt, czuję, że to ten dzień", a po meczu dostaje zazwyczaj negatywną odpowiedź od The Blues. Cały czas mam wrażenie, jakby w klubie rządził Wilkins, to niebywałe, jak po zwolnieniu jednej osoby wszystko może się przekręcić do góry nogami. Dla mnie "makaron" może zostać, ale błagam, dajcie mu dobrego asystenta, bo mi to ryba, czy Ancelotti to umie ogarnąć. Chcę po prostu widzieć, że wygrywamy.
Może by tak Beniteza przywrócić do zawodu? :P
Nie chcemy spaść z ligi Damian :)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 lut 2011, 20:12

Drogba jest az tak pod forma, ze Chelsea gra 2 napastnikami a prozno wsrod nich szukac Drogby? czy moze oraz albo konflikt?

Czuje dzsiaj neispodzianke i good bye Carlo

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 lut 2011, 22:00

Cudowna asysta Lamparda :love: Anelka konczy dzisiaj wszystko co ma na bucie. Piekna przygoda Kopenhagi w LM wlasne sie skonczyla.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 22 lut 2011, 22:03

Torres chyba trochę sfrustrowany. Ile takich okazji miał?

Pawel875
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 22 lut 2011, 22:30

Nie wiem, ale widać, że strasznie chce tego gola strzelić :)

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 22 lut 2011, 22:36

Nico w pojedynkę wybił Kopenhadze marzenia o dalszej grze w LM. Już w meczu z Evertonem Le Sulk prezentował się dobrze, widać wraca do formy. Tak w ogóle to dziś w Champions League strzelali tylko Francuzi. :wink:

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 22 lut 2011, 22:45

W końcu zagraliśmy dobry mecz. Cieszą 2 gole Anelki :) naszego najlepszego snajpera na LM. Kopenhaga dzielnie walczyła,myślę że jak Lech tak grał można by było LE wojować z miejsca ;)
Torres się starał zagrał dobre zawody ale zabrakło trochę szczęścia jego występ wyglądał raz lepiej niż w poprzednich meczach powoli wchodzi w zespół.
Nasza druga linia chodziła bardzo dobrze cały czas biegali i nakładali pressing na przeciwnika czyli coś czego nie było bardzo widać w 3 ostatnich meczach. Ramires, Lampard i Essien najwięcej przebyli km. do 80' gdzie pokazywane były statystyki mieli po 10km z hakiem.

btw. czemu Rosjanie czytają Fernanda Toras :lol: ?

Pawel875
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 22 lut 2011, 22:48

No, dzisiaj zajebisty dzień :ok:

Najpierw niespodziewana (dla mnie) wyjazdowa wygrana z Kopenhagą, która dała mi spokój, o awans jestem prawie pewny, inaczej będzie to wielkie frajerstwo z naszej strony. Anelka, jak w PL gra lekko mówiąc średnio, to w CL to, co dotknie = bramka. Po drugie, również bardzo ważne, Blackpool kładzie Spurs na Bloomfield Road 3:0 :D .

Myślałem, że jeszcze sporo czasu, a za 1,5 tygodnia gramy z Manchesterem :twisted:

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 23 lut 2011, 10:25

Mam nadzieję że Anelka zostanie przy swojej LM-owej formie strzelania bramek :D
10 - Anelka has scored 10 times in his last 11 Champions League starts and this season he has 7 goals from 9 shots on target. Clinical.
W dodatku nie pamiętam kiedy ostatnio nasze oceny były aż tak dobre :

Petr Cech 8
Branislav Ivanovic 7
Ashley Cole 8
John Terry 8
Jose Bosingwa 7
Frank Lampard 8
Michael Essien 8
Ramires 7
Florent Malouda 7
Fernando Torres 8
Nicolas Anelka 9
Yuri Zhirkov (Sub) 7
Salomon Kalou (Sub) 6
Didier Drogba (Sub) 6

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 lut 2011, 14:22

Dziś dopiero obejrzałem mecz Kopenhagi z Chelsea i po nim oraz kilku wcześniejszych mam pewne pytanie. Czy też macie wrażenie, że Torres nie przypomina stylem gry siebie? Jakoś kompletnie mi on nie podchodzi od transferu...

Pawel875
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 24 lut 2011, 19:37

Nie rozumiałem zbytnio co on tam gadał, ale chyba Drogba i Kalou po treningu zostali :) Na Manchester by się takie podejście przydało.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 26 lut 2011, 10:12

mam pytanie: dlaczego Torres może grać w LM, skoro grał w LE, a Liverpool jeszcze nie odpadł z tych rozgrywek :?: Grał z Utrechtem na wyjeździe i z Trabzonsporem.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 lut 2011, 12:00

Bo to jest troche pogmatwane, moze grac bo to sa inne rozgrywki... kilka lat bylo przejrzysciej grales w europejskich pucharach to jestes wylaczny...
Np. Taki Murawski nie mogl grac bo wystepowal w LM a jego zespol gral pozniej na tym samym etapie co Lech w LE i nie mogl grac.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”