FMy - Strona 200

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 22 sie 2005, 9:29

odnosnie mojego wczesniejszego posta :
Chaurant w pierwszym miechu pobytu u mnie strzelil dwie najpiekniejsze bramki miesiaca ;ppp OwnED

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 22 sie 2005, 9:38

bagg pisze:Polecam Edixona Perea
phy, jak go już wcześniej poleciłem :?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 9:40

piotrek256 pisze:
bagg pisze:Polecam Edixona Perea
phy, jak go już wcześniej poleciłem :?
sorry nie widziałem ;) od razu po przeczytaniu posta Miko77 poleciałem pomóc koledze i nie doczytałem reszty postów :lol:

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 22 sie 2005, 9:49

bagg pisze:
Miko77 pisze:Szukam napastnika do Fotball managera do Atletico Madryt ( tylko nie Tevez i Robinho) za 8 lub mniej milionow euro, najlepiej gdyby byl to jakis mlody zawodnik do 25 lat
Polecam Edixona Perea ;)
a ja polecam ci Dagoberto

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 22 sie 2005, 9:54

ja Ci Podolskiego polecam, tylko nie wiem czy go kupisz za mniej niz 10 :/. i jesszcz dobry jest Ryan Babel :P

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 22 sie 2005, 9:56

Po długiej rozłące z FM-em postanowiłem sobie pogać. Wybrałem Atletico Madryt i...zdobyłem mistrzostwo Hiszpanii w pierwszym sezonie! :shock: Do tego doszedłem do półfinału Pucharu UEFA...Mówie sobie, że coś tu jest nie tak. Pomimo iż we wszystkie części grałem przez bardzo długi okres czasu to jednak masterem nie jestem... :? No ale luz, pomyślałem po czym czym prędzej zacząłem drugi sezon.

I teraz takie coś. Takim składem wygrałem PD:

Leo Franco

de Jong - Ferdinand - Kompany - Sergi

Novo - van der Vaart - Ibagaza - Nano

Torres - Tevez

Oczywiście pokupowałem (po uprzedniejszej sprzedaży m.in. Ibagazy za 32 mln do Realu M.) sobie piłkarzy takich jak: Dede, Emerson (ten z Juve), Rosicky, Lahm, Vicente, Chivu. I doszedłem do wniosku, że wygranie ligi to była najgorsza rzecz jaka mogła mi się przydarzyć. Przez to mogłem sobie kupić tych wszystkich dobrych zawodników i teraz nie czerpę już z gry żadnej przyjemności... :? Niech to szlag! :lol: I wyłączyłem... :lol:

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 22 sie 2005, 9:58

a kogo mi polecicie z napastnikow? postanowilem sprzedc mojego najlepszego napastnika-rikiego i potrzebuje teraz jakiegos dobrego napastnika, ale nie drogiego(tak do 3 mln euro) i zeby jeszcze chcial przejsc do mnie. gram hull city i mam juz nowaka, estoyanoffa, roberto, ale oni maja strzal max 14, wiec najlepie jakby to byl napastnik w stylu mokoeny :) zastanawiam sie czy nie kupic holma, ale on ma strzal tylko na 15 i slabe parametry psychiczne. a jak gra u was? help :D aaa i jeszcze sprzydaliby sie jeszcze 2 obroncy, najlepiej srodkowy i prawy. mam naldo, sculliona, collena, ale potrzebuje kogos na rezerwe, chyba ze znacie lepszych od nich i niedrogich. pozdro

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 22 sie 2005, 10:15

Ja teraz będe miał nielada problem. Wraz z końcem sezonu odejdzie Arouna Kone. Musze go sprzedać bo nie chce przedłużyć kontraktu a ja chce coś zarobić. Odejdzie za ok20mln(narazie mam taką oferte,być moze cena jeszcze wzrośnie), teraz jest taki problem. Gdzie ja znajde napastnika tej samej klasy co Kone ,gotowego przejść do Rody?
Caly czas myślałem ,że będzie to Edixon Perea ,ale uprzedził mnie Betis.
Boje się ,ze zostane z gotówką bez napastnika. narazie moim kandydatani są:
-Fred-świetny,młody napastnik tylko straszny skąpiec, więc prawdopodobnie odmówi gry w moim zespole
-Diego(Internacional)- młodziutki brazylijczyk,staty w sumie srednie. Miał go kiedyś ktos u siebie?
-Marcelinho(gremio)-melodi przyszłości,zapowiada się obiecująco.Rocznik 87.

Jak znacie kogoś to zapodajcie. Tylko czasem nie Mokoene,teveza czy Robinho.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 22 sie 2005, 10:26

piotrek256 pisze:-Diego(Internacional)- młodziutki brazylijczyk,staty w sumie srednie. Miał go kiedyś ktos u siebie?

Ja go miałem kiedyś grając Zaragozą i ogólnie to grał bardzo przeciętnie. Nic specjalnego ale jeśli nie będziesz miał lepszej opcji to kto wie - liga holenderska jest słabsza od hiszpańskiej więc może sobie poradzi całkiem nieźle.

Ale bardziej poleciłbym Ci Delgado (chyba Marcelo ale nie jestem pewien). Taki 23-letni napastnik chyba z Cruz Azul. Naprawdę gra bardzo fajnie i po jakimś czasie osiąga wartość ok. 30 mln. Najprawdopodobniej jakiś klub go kupuje na początku gry ale można go wykupić za jakieś 9 mln i jest świetnym napastnikiem! Polecam Ci jego bardziej, ale Diego ogólnie też nie jest zły.

Pozdraiwam

Awatar użytkownika
arasreal
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arasreal » 22 sie 2005, 10:30

Pisakk pisze:
piotrek256 pisze:-Diego(Internacional)- młodziutki brazylijczyk,staty w sumie srednie. Miał go kiedyś ktos u siebie?

Ja go miałem kiedyś grając Zaragozą i ogólnie to grał bardzo przeciętnie. Nic specjalnego ale jeśli nie będziesz miał lepszej opcji to kto wie - liga holenderska jest słabsza od hiszpańskiej więc może sobie poradzi całkiem nieźle.

Ale bardziej poleciłbym Ci Delgado (chyba Marcelo ale nie jestem pewien). Taki 23-letni napastnik chyba z Cruz Azul. Naprawdę gra bardzo fajnie i po jakimś czasie osiąga wartość ok. 30 mln. Najprawdopodobniej jakiś klub go kupuje na początku gry ale można go wykupić za jakieś 9 mln i jest świetnym napastnikiem! Polecam Ci jego bardziej, ale Diego ogólnie też nie jest zły.

Pozdraiwam
sprostowanie Cesar(ale chyba kazdy wie o kogo chodzi) :P

pozdro

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 22 sie 2005, 18:11

Mi jest potrzebny napastnik z Europy.podajcie kilku,bo mój kolega częsć talentów wykupił

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 18:14

Tomi pisze:Mi jest potrzebny napastnik z Europy.podajcie kilku,bo mój kolega częsć talentów wykupił

ale do jakiej kwoty i jakiego klubu?:>

Awatar użytkownika
WestCoast
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WestCoast » 22 sie 2005, 18:15

Tomi pisze:Mi jest potrzebny napastnik z Europy.podajcie kilku,bo mój kolega częsć talentów wykupił
no .... duzo jest napastnikow z eurpy np... raul czy del piero dobry jest tez henry i tani !!! :p

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 22 sie 2005, 18:15

20 mln euro,atletico Madrit

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 18:21

Raul Tamudo(Espanyol), Fabrizio Miccoli(Juventus),Jermaine Defoe(Tottenham), Roque Santa Cruz(Bayern)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”