To zacznę tak od końca twojej wypowiedziNiggaz pisze:Jeżeli jednak Daniel rzeczywiście miałby do nas trafić to ja bym podziękował za współpracę Gio. Zambro na lewej. Sylvinho jako zmiennik. Alves na prawą. Belletti zmiennik. To piękna wizja, ale mało realna IMO.
Chociaż, pewnie czytałeś dzisiejszy wywiad z Zambrottą - i Gianluca powiedział, że woli grać na prawej. W takim wypadku chyba faktycznie kwestia transferu Alvesa staje się rodzajem "transfer fiction".
Niggaz pisze:Zabrzmiało to tak jakby wysoka forma Sylvinho była dla Ciebie jakimś wielkim zaskoczenim i wątpisz w to, że może tak grać dłużej
Owszem, jestem pozytywnie zaskoczony wysoką formą Sylvinho w tym sezonie. Część tego zaskoczenia faktycznie bierze się chyba z tego, że jakoś nieszczególnie mnie zachwycił w zeszłym sezonie. Poza tym z tego faktu, że częściej grał Gio wysnułem wniosek (chyba faktycznie błędny) iż Sylvek jest po prostu trochę gorszym zawodnikiem od niego. Jak na razie prezentuje się świetnie - i jeśli utrzyma tę formę przez dłuższy czas, to nie mam nic przeciw przedłużeniu kontraktu z nim. Bo na pewno się przyda. Po prostu uważam przedłużanie już teraz za nieco przedwczesne. Chociaż, może z drugiej strony, jeśli dojdzie do tego teraz to będą mogli bardziej skupić się na grze niż na myśleniu o swojej przyszłościNiggaz pisze:O ile do Bellettiego rzeczywiście było sporo pretensji to Sylvinho grał bardzo poprawnie. Nie tak dobrze jak teraz, ale nie zawodził. Wtedy częściej grał Gio i nie było problemów.
Niggaz pisze:Mam wątpliwości co do Jorquery do którego nie mam przekonania. Już lepiej jakby odszedł a jego miejsce zajął Ruben skoro i tak Albert nie jest żadną konkurencją dla Victora.
Tylko jaką konkurencją dla VV będzie Ruben