Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 sie 2011, 16:21
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 sie 2011, 16:25
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 sie 2011, 16:30
Mnie o nic nie chodziło, ja tylko podałem wypowiedź najbardziej wiarygodnego w tych kwestiach człowieka, on sam podał te nazwy, przy okazji nie mając żadnego interesu w kłamstwie.Wilmore'owi chodzilo o Birmingham City
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brzycho » 26 sie 2011, 16:30
brzycho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2011, 16:39
Po pierwsze Mancini ma dość dziwne upodobania do transferów. W tym roku był poważnie zainteresowanym(Co się przełożyło na oferty) Cercim (Znasz takiego gracza?) oraz Scapuzzim (Właśnie się wtedy dowiedziałem, że taki gracz jest wychowankiem Milanu a na wypożyczeniu w drugiej lidze strzelił...0 bramek). Agent Borriello już rok temu mówił, że była oferta z czołowego klubu Angielskiego a w tym sezonie podał nazwę. Wiesz lepiej od gracza oraz jego agenta?OMG, Boriello i odrzucona oferta City? i City które miało Teveza, Adebajora, czy nawet lepszych od Marco bądź podobny poziom(nie wazne) Santa Cruza, Bellam'yego, sprowadziło Ballotellego miałby się starać o jakiegoś Boriello? Czy ktoś tutaj upadł na głowę? Klub którego stać na każdego grajka na tym świecie, mając takich napastników, starałoby się o jakiegoś średniaka z Calcio? I jeszcze ten średniak miałby odrzucić ofertę City? Ofertę tego City które jeśli kogokolwiek chce to mu jest w stanie dać nieziemieską kasę vide. Toure czy 180 tys funtów dla Clichy'ego. I rzekomo City było tak napalone na niego, że ich Roma przebiła!
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 sie 2011, 16:58
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2011, 17:03
Z tym, że gracz jak i jego agent powiedzieli to po podpisaniu kontraktu z Romą. Wtedy już to nie miało sensu a takie kłamstwo można było łatwo udowodnić.Ale do rzeczy po co miałby Agent czy gracz ściemniać? To jasne dla podbicia stawki i wydarcia większego hajsu z tyłu pensji. W mediach puszcza się ploty, że mam ofertę od tego czy tamtego klubu i wtedy zaintersowany klub nie ma żadnej pewności czy tak rzeczywiście jest i chętniej zgadza się na warunki jakie oczekuje gracz. To zupełnie normalna praktyka i wiele już mieliśmy takich przypadków.
Wiesz dlaczego Borriello odszedł z Milanu w którym zarabiał całkiem dobre pieniądze, czyli 4 mln euro? Bo chciał grać regularnie. Gdyby mu zależało na pieniądzach to zostałby w Milanie, bo miał tylko jednego rywala do gry w składzie, trener na niego liczył a został sprzedany tylko dlatego, że zrobił szopkę, że nie będzie rezerwowym. To jest powód dla którego opuścił Milan i dla którego poszedł do Romy a nie do innego klubu!Rzeczywiście Boriello którego jeśli by rzeczywiście City chciało to by mu dalo taką pensję, że facet by się nie zastanawiał nawet czy mu się chce ruszać z Włoch czy nie. W świecie w którym Etoo'o opuszcza taki klub jak Inter dla wielkiego hajsu, znalazłby się Marco dla którego nie najważniejszy jest hajs, ale gra. Odrzuciłby wielkie kokosy, byleby tylko regularnie grać. Mhm ok jak miałem 5 lat też myślałem, że dla grajków pieniądze nie są najważniejsze.
Wiem, że City ma kasę na każdego, ale to nie znaczy, że każdy będzie tam grał. Kilku piłkarzy już im odmówiło.Piszesz mi o nieznajomości tematu, to Ty chyba nie masz znajomości tematu, bo City jest w stanie przebić każdy klub na świecie, w zeszłym roku Mou chciał Koralova i go City przebiło, jakoś z Romą im się nie udało, ciekawe. Chcesz w to sobie wierzyć to sobie wierz, wszak nie od dziś widać, że masz poważny problem w ocenie realności transferów do Calcio i z Calcio nie mogąc przyjąć do wiadomości w jakim stanie znalazła się ta liga i jak mało atrakcyjna się stała dla gwiazd. Ktoś kto wierzył w transfer Fabregasa do Milanu jest w stanie uwierzyć w wiele bzdur, także sie nie dziwię.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 sie 2011, 17:13
No np. w taki sposób, że Mancini by powiedział, ze nawet nie myślał o Boriello żeby go wziać do swojej gry z psem. A po transferze takie gadki są równie popularne dla bicia piany dla kibiców. Oho miałem lepsze oferty, oferowali mi więcej pieniędzy, ale nie ja wybrałem Rome bo to wielki klub, który zapewni mi regularną grę. Kocham was.Z tym, że gracz jak i jego agent powiedzieli to po podpisaniu kontraktu z Romą. Wtedy już to nie miało sensu a takie kłamstwo można było łatwo udowodnić.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2011, 17:20
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 26 sie 2011, 17:22
Absurd, bzdura, piramidalna bzdura. Pokaż palcem, gdzie pisałem, że to wymysły.Wilmore pisze:Zaprzeczał, zaprzeczał. Niecały rok temu, w ostatnich godzinach okienka, hasła o możliwym transferze do Juventusu ze strony albo Twojej, albo innych kibiców Juventusu tutaj, były uznawane za moje wyobrażenia.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 26 sie 2011, 17:30
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2011, 17:32
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 26 sie 2011, 17:34
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2011, 17:37
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 26 sie 2011, 17:48
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited