Sedziowie - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 29 gru 2004, 20:44

To akurat o niczym nie znaczy..

Awatar użytkownika
DjDarrek
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjDarrek » 21 lut 2005, 18:27

tak niepowinno byc w sporcie ma wygrac lepszy a nie kto da wiecej sedziemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lut 2005, 18:39

Teraz możecie pogadać o Milanie, któremu sędzia uznał bramkę chociaż nie powinien. Tutaj mają się wypowiadać kibice Milanu (chce zobaczyc jak się bronią :roll: ) i inni, którzy czepiali sie Bianconerrich.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 lut 2005, 18:52

Tomusmc tyle razy Ci mówiłem czemu ty nie piszesz swojej opini po meczu tylko jak zobaczysz 1 minutowy skrót w którym nie wszystko pokażą !!

Gdzie Cafu faulował jak ręce rozłożył !! ?? A ten poleciła wślizgiem do przodu i Cafu wrzucił :D Ładna bramka nie :D ! Pamietaj że Messina też uważa swoje na temat meczu i kto faulował w momecie strzału w słupek. Zlatan fajnie w słupek trafił nie atakowany z 5 metrów :D

Pamietaj że to Moggi jest pomawiany i Moggi wypowiadał sie na temat sedziów. Czyli zachowuje sie jak beniamikek :D Ja nadal uważam że sedziowie śą ślepi !!!! Ślepi i to wszędzie ale Ty teraz ""cierpisz" że Milan lideram i mistrzem w jednym a tego że Lecce czy Bilbao, Messina czy Auxerre i Sochaux i np. Roma zostały oszukane to nie napiszesz ??:D :D :D

Nikt sie nie bedzie bronił !!:D Bo nikt nie jest zamieszany w pewne rzeczy A może sedzia w sądzie był przekupiony ?? Nie wiem czy ty sie kierujesz ale obejżyj ta sytuacja z 10 razy to nie tak jak z Bologna w 95 minucie i faul na Zlatanie :roll: Pozdro

**FORZA GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALIA**

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lut 2005, 18:56

Nie boli mnie to wcale, że Milan jest liderem bo ja nie z tych co będą o to płakać. Widziałem tą sytuację i twierdze, że tam był faul ewidentny. To i tak wyniku nie zmieni, ale chodzi tu o sprawiedliwość. Wszyscy najeżdzali na Juve, że sędziowie są przekupieni. Oni są poprostu ślepi. Wujaśnij mi jeszcze tą sytuację ze Zlatanem w 95 minucie z Bologną bo jakoś sobie nie przypominam...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 lut 2005, 19:19

Tomusmc a gdzie Ty widziałęś faul ? w którym momecie i czym niby faulował ?? bo zauważ że sedzie jedne był blisko a drugi troche dalej i ich bardzie boli przegrana w 93 minucie niz jakeś przewinienie bo go nie było tak sądze Pancaro przewinił i dostał czerwona słusznie w 100% ale tam grze Cafu nie widzialem nic. Może napiszesz mi gdzie było przewinienie ??

A Bologna ?? sęk w tym że nie było faulu ! A sedzia zagwizdał z kapelusza ze był Zlatan faulowany niby w powietrzu ( gracz który wtedy najwiecej faulował w całej lidze :roll: ) i Nedved pokanał Paglice z wolnego w 95 minucie :D i skończyło sie 1:0 .........

Zauwarz to że każdy klub jest krzywdzony przez sedziów w kazdej lidze KARDY Bo to ludzie !!! a wynika z tego że tylko wielcy nie komentuja tego. .........

A jak bedą kamery to bedzie problem że mecz trwa 140 minut !!!! I to bedzie pokejny -minus ! Pozdro

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lut 2005, 19:29

Własnie to mnie ciekawiło z tym Zlatanem bo gol dla Juventusu z Bologną padł w 86, a nie w 95 minucie a to jest duuuża różnica. Pozdro :)

p.s. nie ma co dalej gadać o tym meczu, ale ja poprostu staram się dać do zrozumienia aby wszyscy (szczególnie Ci co nie wiedzą o co chodzi, a się wtrącają) przestali non-stop mówić negatywy na Juve! Ja powtarzam był faul czy go nie było wynik się nie zmieni :) czekam na derby Mediolanu i oczywiście na Inter. W końcu gra u siebie :roll: ;)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 lut 2005, 20:01

Ty piszesz jak w 85 :?: :?: Nie masz racji doliczony czas gry ja ten mecz na żywo odladałem i pamietam że na stronie potem o mało co nie było rekordu :D Sam wiesz o czym mówie.

Derby Mediolanu ?? Milan juz dawno nieprzegrał w derbach i licze ze tych tez nie przegra a moze skończy pewna passe kogos :D Czas i boisko pokaże wszystko.... uważaj na Siene Chiesa strzela co kolejke :D

**CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO**

Patrz Tomusmc co powiedzieł pewnie człowiek :roll: Nie znam go :D Ale tu nie chodzi o gracza ani klub tylko słowa. Nie wiedomo czy to jego mysli (w co wątpie że mysli) czy wypowiedz teraz przed meczem ale ........

Ronaldo: Juventus faworyzowany przez sędziów

Napastnik Realu Madryt Ronaldo uważa, że sędziowie faworyzują Juventus Turyn – zwłaszcza we Włoszech. Brazylijczyk ma złe wspomnienia z Italii, gdzie bianconeri byli wielokrotnie uczestnikami meczów, w których arbitrzy popełniali skandaliczne błędy.

- We Włoszech było prawie niemożliwe pokonać Juventus. Nie chodzi tylko o to, że bianconeri mają wspaniałych zawodników, ale dlatego, że sędziowie czesto popełniali błędy na ich korzyść. Inter nie mógł sobie nigdy poradzić z Juve.

- Wiem, że Juventus to wspaniała drużyna. Jutrzejszy mecz będzie jak finał. Chcę w nim zagrać jak najlepiej i strzelić gola – stwierdził Ronaldo.

DZISIAJ POWIEDZIAŁ WIEC RÓŻNIE TO MOZNA ODBIERAĆ .........

Pzodro ! życze wygranej i utarcia nosa patałaches :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lut 2005, 21:50

Dzieki Zaza za wiare w Juventus w meczu z Realem. Ja nie wierze w takie informacje jak mówił Ronaldo bo teraz nawet Ferguson sobie przypomniał, że 10 lat temu Juventus dziwnie wyglądał w meczu z Manchesterem, który "Czerwone Diabły" przegrały. Teraz cały świat naskakuje na Juve bo tak najłatwiej zniszczyć wroga. Ronaldo mówi o Juventusie negatywy bo to może być zagrywka przed meczowa tak samo jak Capello chce Raula choć w to wcale mi się wierzyć nie chce. Nie twierdze, że Ronaldo nie ma racji, ale jestem fanem Juve :) aha co do meczu z Bologną to jestem pewien, że w 86 minucie bo także go oglądałem. Dla przypomnienia daje pare linków:

Nedved
Nedved
http://www.abu-jassim.com/italy/week15/juv.zip

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 mar 2005, 21:04

Ostatnimi czasy zawod sedziego jest coraz ciezszy. Sa baczniej obserwowani co nie wplywa dobrze na koncentracjie i z tad tyle bledow

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 05 mar 2005, 15:59

serek408 pisze:Ostatnimi czasy zawod sedziego jest coraz ciezszy. Sa baczniej obserwowani co nie wplywa dobrze na koncentracjie i z tad tyle bledow
no dokladnie tak samo mysle

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 06 mar 2005, 9:37

ROMA-juve- znowu mecz w którym pierwsze skrzypce zagrał..sędzia.
Temu panu już podziękujemy niech sobie szachy posędziuje :twisted:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 06 mar 2005, 12:17

To, co zrobił Racapulto czy jak mu tam, to przechodzi ludzkie pojęcie. :( Wynik wypaczony, i poraz kolejny drużyna z Austrii zwycięzka :( .O karnym nie ma mowy, Cassano nie był na spalonym, no może gol Zlatana mógł by być zaliczony, a przy pierwszej bramce, też mam wątpliowści.Czyli 1:1.Eh :(

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 07 mar 2005, 21:25

Takie jest życie. Swoją drogą dziwi mnie dlaczego na tak wazny mecz dano arbitra Racalbuto przeciwko któremu jakby nie było toczyło się postępowanie po spotkaniu Cagliari- Juventus. Wówczas skargę złożyły władze Sardyńczyków. Teraz kolejny mecz z udziałem Juve i pana Racalbuto i kolejna afera... Przypadek?? Dziwny zbieg okoliczności?? Niech każdy sam odpowie sobie na to pytanie..........

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 07 mar 2005, 21:35

Juventus Turyn...heh, dlaczego każda afery musi się ich tyczyć?I dlaczego tak śmieszne zawsze są wobec nich wyroki?Przypomnę proces o szprycowanie graczy "wspomagaczami".Teraz to samo sędziowie.Eh, ja wcale nie szukam powodów przeciw nim, ale to już się nudno-śmieszne staje...Podobnie jak u nas afery, obojętnie w jakiej dziedzinie życia...

"Armando, lat 70, emeryt. Jego ulubione danie to szynka z melonem – ze względu na kolory. – Czerwony to krew – życie, energia, żółty – złoto, wieczność. Kiedy w barze, w którym przesiaduje codziennie, właściciel włącza telewizor na mecz Juventusu, wychodzi ostentacyjnie – nie będzie oglądał ligi austriackiej."

:wink: to tak na rozluźnienie.Zgadzam się z Miłoszem_FCI : "Nie chcemy Was w Italii"

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”