Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 01 lip 2005, 13:01
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 15 sie 2005, 18:08
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 18:16
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 sie 2005, 18:23
Chociazby Samuel, Burdisso, Gabriel Heinze, Coloccinibagg pisze:Argentinabardzo lubię tą reprezentację. Rzeczywiście ma bardzo przyszłościową drużynę;) tylko nie wiem czy tak do końca wierzyć w te wszystkie 15-16 letnie nowe ""Maradony"
Nie wiem tylko jak się trzyma obrona Argentyny bo jak Ayala odejdzie to...kto inny??
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 18:50
bagg pisze:wszystkie 15-16 letnie nowe ""Maradony
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 18:52
no tak masz rację;) Argentyna dla mnie możę na tych Mistrzostwach stanowić naprawdę porządne zagrożenieRoRo pisze:Chociazby Samuel, Burdisso, Gabriel Heinze, Coloccinibagg pisze:Argentinabardzo lubię tą reprezentację. Rzeczywiście ma bardzo przyszłościową drużynę;) tylko nie wiem czy tak do końca wierzyć w te wszystkie 15-16 letnie nowe ""Maradony"
Nie wiem tylko jak się trzyma obrona Argentyny bo jak Ayala odejdzie to...kto inny??
Naprawde jest w czym wybierac
POZDRO
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marek197004 » 13 paź 2005, 18:12
Marek197004
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 paź 2005, 18:16
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 13 paź 2005, 23:51
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 paź 2005, 9:39
I Messi. Młody Maradona czarował w meczu z Peru i może już na tych mistrzostwach być wielką gwiazdą. Chociaż jest bardzo młody to charakterem tego nie przypomina.Alkoholiko pisze:23 zawodników pojedzie... myśle ze Leo Franco, Zanetti, Coloccini, Heinze, Sorin, Placente, Masherano, Tevez, Crespo - mogą być pewni wyjazdu
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 14 paź 2005, 10:08
Maro juve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 paź 2005, 11:40
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 14 paź 2005, 12:16
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 paź 2005, 12:46
Wydaje mi się, że w tym roku to nikt nie zdobędzie MŚ.herdek pisze: tym roku MŚ jeszcze nie zdobędą
Za 4 lata Brazylia będzie miał po 5 piłkarzy na każą pozycję, więc na pewno wszystkich się da zastąpić. A Dida, czy Carlos to już są starzy.herdek pisze: jednak za 4 lata Ronaldo, Dida, Carlos będą już starzy i wątpię by ktoś był w stanie zastąpić Carlosa czy Didę.
Riquelme ostatnio zwolnił, D'Alessandro już dawno nie rozegrał meczu na najwyższym poziomie, Aimar jedynie jest w formie, a Veron już odchodzi w cień.Maro juve pisze:Ofensywny środek pomocy jeśli chce z Riquelme, D'Allesandro, Aimarem bądź Veronem, czy też defensywniej nastawiony z Mascherano i Cambiasso.
Maro juve pisze:Crespo, Tevez, Saviola, Figueroa
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 17 lis 2006, 21:09
MLSoccer
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio