Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 19 mar 2005, 19:27
RauL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 19 mar 2005, 20:09
Rasiak też w reprezentacji się stara, a gówno z tego ma, śmieszny jesteś koleś, a do skakania do piłek w Barsie są inni;RauL pisze:Nie obchodzą mnie zupełnie żadne statystki, dla mnie liczy się gra, to co piłkarz wkłada w swoją gręk, jak się stara, jak walczy... a taki Ronaldinho to żadko kiedy w ogóle wyskakuje, aby powalczyć o górną piłkę...
PS.Biegać=starać się, stać=nie starać się.
qczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 19 mar 2005, 21:39
RauL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 mar 2005, 21:54
RauL pisze:Nie obchodzą mnie zupełnie żadne statystki, dla mnie liczy się gra, to co piłkarz wkłada w swoją gręk, jak się stara, jak walczy... a taki Ronaldinho to żadko kiedy w ogóle wyskakuje, aby powalczyć o górną piłkę...
PS.Biegać=starać się, stać=nie starać się.
RauL pisze:To Ty jesteś śmieszny koleś. A hasło: "do skakania do piłek w Barsie są inni" to mnie rozwaliło, tak samo mogę powiedzieć, że w Realu od biegania jest ktoś inny niż Ronaldo, a z Raulem to Ty chyba nigdy meczu nie obejrzałeś jak piszesz, że on nie biega... on nieraz więcej w defensywie robi niż w ofensywie... ale Ty widocznie patrzysz tylko na swoją Barcelonę.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 19 mar 2005, 23:11
gówno mnie obchodzi czy robi coś w obronie, jest napastnikiem i ma gole strzelać a wychodzi mu to fatalnie; poza tym Raul ma odejść więc chyba nie tylko ja mam rację, nawet on sam przyznał, że jest bez formy, więc chyba nawet on by cię wyśmiał za umieszczenie go w tym składzieRauL pisze:To Ty jesteś śmieszny koleś. A hasło: "do skakania do piłek w Barsie są inni" to mnie rozwaliło, tak samo mogę powiedzieć, że w Realu od biegania jest ktoś inny niż Ronaldo, a z Raulem to Ty chyba nigdy meczu nie obejrzałeś jak piszesz, że on nie biega... on nieraz więcej w defensywie robi niż w ofensywie... ale Ty widocznie patrzysz tylko na swoją Barcelonę.
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 mar 2005, 0:54
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 mar 2005, 1:02
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 mar 2005, 1:17
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 20 mar 2005, 9:37
kakarott
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 20 mar 2005, 11:01
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 20 mar 2005, 11:07
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 mar 2005, 11:15
Popatrz 10 lat na najwyższym pozomie...teraz przyszedl sezon suchy, cięzki i w kryzisie...i wielu z was uważa go jako straconego, ba nawet mowi ze nigdy nie gral na wysokim poziomie...że nie lapal się do 5 napastników świata...Wystarczy wybrać np z 2000r królow stzrelców najsilniejszych Europejskich lig tj. Anglia,Hiszpania,Włochy,NiemcyPortugalia... odpowiedź jest prosta Raul z 25 trafieniami mieści się w tej 5...2x zdobywał króla strzelców...owej ligi...To było po pierwsze...Po drugie mimo ze ma 27 lat to już moze pochwalić się mianem najskuteczniejszego pilkarza w historii reprezentacji Hiszpanizawdi pisze:hahahahhahahahah
zadaj sobie to samo pytanie!!!
podaj mi sezon w ktorym moglby byc w piatce najlepszych?!?!
skoro ci wisi to po co komentujesz?
nie twierdze ze byl cienki jak skora na jajach, nie byl jednym z najlepszych.
nie twierdze ze jest smieciem, szanuje go, bo na to zasluguje, w przeciwienstwie do lui$a f.
zamknie moja morde. hmmm. nie unos sie tak.
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Decov » 26 mar 2005, 3:13
Decov

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariano italiano » 14 kwie 2005, 17:05
mariano italiano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 14 kwie 2005, 17:28
Bonso
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio