"11" ligi hiszpańskiej - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 19 mar 2005, 19:27

Nie obchodzą mnie zupełnie żadne statystki, dla mnie liczy się gra, to co piłkarz wkłada w swoją gręk, jak się stara, jak walczy... a taki Ronaldinho to żadko kiedy w ogóle wyskakuje, aby powalczyć o górną piłkę...
PS.Biegać=starać się, stać=nie starać się.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 19 mar 2005, 20:09

RauL pisze:Nie obchodzą mnie zupełnie żadne statystki, dla mnie liczy się gra, to co piłkarz wkłada w swoją gręk, jak się stara, jak walczy... a taki Ronaldinho to żadko kiedy w ogóle wyskakuje, aby powalczyć o górną piłkę...
Rasiak też w reprezentacji się stara, a gówno z tego ma, śmieszny jesteś koleś, a do skakania do piłek w Barsie są inni;
Ronaldo w Realu mało biega podobnie jak Raul a wg ciebie to są debeściaki

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 19 mar 2005, 21:39

To Ty jesteś śmieszny koleś. A hasło: "do skakania do piłek w Barsie są inni" to mnie rozwaliło, tak samo mogę powiedzieć, że w Realu od biegania jest ktoś inny niż Ronaldo, a z Raulem to Ty chyba nigdy meczu nie obejrzałeś jak piszesz, że on nie biega... on nieraz więcej w defensywie robi niż w ofensywie... ale Ty widocznie patrzysz tylko na swoją Barcelonę.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 mar 2005, 21:54

RauL pisze:Nie obchodzą mnie zupełnie żadne statystki, dla mnie liczy się gra, to co piłkarz wkłada w swoją gręk, jak się stara, jak walczy... a taki Ronaldinho to żadko kiedy w ogóle wyskakuje, aby powalczyć o górną piłkę...
RauL pisze:To Ty jesteś śmieszny koleś. A hasło: "do skakania do piłek w Barsie są inni" to mnie rozwaliło, tak samo mogę powiedzieć, że w Realu od biegania jest ktoś inny niż Ronaldo, a z Raulem to Ty chyba nigdy meczu nie obejrzałeś jak piszesz, że on nie biega... on nieraz więcej w defensywie robi niż w ofensywie... ale Ty widocznie patrzysz tylko na swoją Barcelonę.

Pisząc, że Ronaldinho nie wyskakuje do piłek masz na myśli, że się nie stara :?: :lol: Może napisz jeszcze, że nie biega tylko stoi :lol: Idąc Twoim tokiem myślenia Raul mniej się stara bo nie wykonuje non-look passów, nie drybluje tak doskonale, nie ściąga na siebie uwagi 3 obrońców (kiedyś z Raulem tak było ale już nie jest). Przecież nie można tak do tego podchodzić. Każdy ma swoją rolę na boisku. Poza tym nie wiem dlaczego porównujesz Raula z Ronaldinho. Raul to napastnik więc porównaj jego grę (w tym sezonie) z grą Eto. Napastnik nie będzie ostatecznie rozliczany za to, że niby się stara tylko za to, że będą jakieś pozytywne skutki tego. Nie wiem dlaczego nie możesz się przyznać, że Raul nie jest w tym sezonie tak świetny jak jeszcze niedawno. Nie masz żadnych argumentów tylko przemawia za Tobą symaptia do Realu i Raula.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 19 mar 2005, 23:11

RauL pisze:To Ty jesteś śmieszny koleś. A hasło: "do skakania do piłek w Barsie są inni" to mnie rozwaliło, tak samo mogę powiedzieć, że w Realu od biegania jest ktoś inny niż Ronaldo, a z Raulem to Ty chyba nigdy meczu nie obejrzałeś jak piszesz, że on nie biega... on nieraz więcej w defensywie robi niż w ofensywie... ale Ty widocznie patrzysz tylko na swoją Barcelonę.
gówno mnie obchodzi czy robi coś w obronie, jest napastnikiem i ma gole strzelać a wychodzi mu to fatalnie; poza tym Raul ma odejść więc chyba nie tylko ja mam rację, nawet on sam przyznał, że jest bez formy, więc chyba nawet on by cię wyśmiał za umieszczenie go w tym składzie

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 mar 2005, 0:54

jak raul tak swietnie gra w defensywie to moze go przesunac nizej. macie dziurawa obrone, jak jest taki dobry, to moze by go na srodku obrony wystawic?
napastnika rozlicza sie tylko z bramek i asyst i nic wiecej nie jest wazne.

niggaz nie slodz tak raulowi, bo on nigdy nie byl wybitny na swojej pozycji. byl jednym z lepszych, ale nigdy nie zestawilbym go w pierwszej piatce napastnikow, nawet w najlepszym okresie jego kariery.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 mar 2005, 1:02

Ty byś go nie wystawił w tej swej 5 najlepszych :!: Teraz zadaj sobie pytanie czy ktoś się z tobą liczy :?: Twoje zdanie mi akurat wisi kalafiorem...Raul gdy był w formie 2/3 lata temu wszyscy go podziwiali...teraz nagle według niektórych jest śmieciem i nie umie grać w pilke...Jeszcze się obudzi i zamknie twoją morde raz na wieki 8)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 mar 2005, 1:17

hahahahhahahahah
zadaj sobie to samo pytanie!!!
podaj mi sezon w ktorym moglby byc w piatce najlepszych?!?!
skoro ci wisi to po co komentujesz?
nie twierdze ze byl cienki jak skora na jajach, nie byl jednym z najlepszych.
nie twierdze ze jest smieciem, szanuje go, bo na to zasluguje, w przeciwienstwie do lui$a f.
zamknie moja morde. hmmm. nie unos sie tak.

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 20 mar 2005, 9:37

PODSTAWOWA 11 Rezerwa

BR - I.Cassilas ===L.Franco
DC - C.Puyol ===R.F.Ayala
DC - Juanito ===GIO
DL - R.Carlos ===R.Baraja
DR - Belleti ===Joaquin
MC - Ronaldinho ===Raul
MC - Z.Zidane ===Nihat
ML - A.Luque
MR - L.Giuly
FC - F.Torres
FC - S.Eto'o

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 20 mar 2005, 11:01

figo11 ty wszedzie gdzie sie pojawisz to gnój robisz. nie jest ci wstyd??? na jakimkolwiek poscie na którym widze twoją wypowiedz to zawsze na kogos najezdzasz. ty sie wez chlopie opanuj, albo idz sobie zażyc jakies srodki uspokajajace, bo za nerwowy chlopie jestes

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 20 mar 2005, 11:07

aha bo zapomniałem powiedziec co chcialem do raula nic nie mam bo gral kiedys spoko i go nawet lubilem kiedys, ale teraz to nic naprawde nie gra. tak samo ronaldo i figo. tego pietwszego lubie ale TEGO drugiego szczerze nienawidze :evil: kazdy chyba wie za co. trener ich po prostu na sile w pierwszym skladzie trzymiei moim zdaniem robi glupio bo sa w tym sezonie lepsi od nich.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 mar 2005, 11:15

zawdi pisze:hahahahhahahahah
zadaj sobie to samo pytanie!!!
podaj mi sezon w ktorym moglby byc w piatce najlepszych?!?!
skoro ci wisi to po co komentujesz?
nie twierdze ze byl cienki jak skora na jajach, nie byl jednym z najlepszych.
nie twierdze ze jest smieciem, szanuje go, bo na to zasluguje, w przeciwienstwie do lui$a f.
zamknie moja morde. hmmm. nie unos sie tak.
Popatrz 10 lat na najwyższym pozomie...teraz przyszedl sezon suchy, cięzki i w kryzisie...i wielu z was uważa go jako straconego, ba nawet mowi ze nigdy nie gral na wysokim poziomie...że nie lapal się do 5 napastników świata...Wystarczy wybrać np z 2000r królow stzrelców najsilniejszych Europejskich lig tj. Anglia,Hiszpania,Włochy,NiemcyPortugalia... odpowiedź jest prosta Raul z 25 trafieniami mieści się w tej 5...2x zdobywał króla strzelców...owej ligi...To było po pierwsze...Po drugie mimo ze ma 27 lat to już moze pochwalić się mianem najskuteczniejszego pilkarza w historii reprezentacji Hiszpani :!: 79/40 goli...W lidze misztrzów jest także najlepszym strzelcem...to tyle :!:

Awatar użytkownika
Decov
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Decov » 26 mar 2005, 3:13

Moja jedenastka:
BR -> Idriss Kameni
LO -> Asier Del Horno
ŚO -> Carles Puyol
ŚO -> Roberto Fabian Ayala
PO -> Juliano Haus Belletti