Sesja - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 22 sty 2007, 13:41

Ja mam 3 examy:

1. TPI (Teoretyczne Podstawy Informatyki) - :?
2. AK (Architektura Komputerow) - :?
3. US (Urzytkowanie Sieci) - 8)

z TPI mam pierwszy termin 22 lutego pisemny test wyboru, z US 9 lutego zerowka a z AK jeszcze nie mam terminu :P co do zaliczen to wiekszosc (mam nadzieje) zdobede w nadchodzacy weekend :P ;)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 sty 2007, 13:47

Moja aktualna sesja jest wyjatkowa, bo zdalem w niej egzamin w tzw. "zerowce". Jest to wydarzenie bez precedensu, gdyz zdarza mi sie srednio raz na dwa lata :lol: (ostatnio takie cos mialo miejsce na II roku). Tak wiec jeszcze jeden egzamin w srode, do ktorego sie zabieram kilka dni i sie nie moge zabrac, pozniej jedno zaliczenie i sesja z glowy.
Powodzenia wszystkim studentom ;)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 22 sty 2007, 14:15

Krzysztof Jarzyna pisze:Powodzenia wszystkim studentom
nie dziekuję 8)

Krzysztof Jarzyna pisze:Moja aktualna sesja jest wyjatkowa, bo zdalem w niej egzamin w tzw. "zerowce". Jest to wydarzenie bez precedensu, gdyz zdarza mi sie srednio raz na dwa lata (ostatnio takie cos mialo miejsce na II roku

gratuluję :!:

obecna sesja jest złożona z...już tylko jedengo zaliczenia :twisted:
Ostatnio zmieniony 22 sty 2007, 14:42 przez vakabayashi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 sty 2007, 14:16

Ja jestem na farmacji wieczorowej i to sie u mnie troche inaczej zwie u mnie na uczelni niz sesja ;) Examy w nadchodzacy weekend:

1. TPL - Technologia postaci leku - praca z recept, dostajemy 6 recept i mamy je rozwiazanc sprawdzic czy dawki nie sa przekroczone i inne bzdety.
2. Analiza leku - praca z kationow 1,2,3,4 i 5 grupy analitycznej.
3. Farmakognozja - test wyboru z ziół (Zaza pozycz sciagi :lol: )
4. Podstawy anatomii - sprawdzian z krwi
5. Farmakologia - ustne zaliczenie z lekow przeciwbolowych, przeciwzapalnych i przeciwreumatycznych

Troche tego jest ale damy rade ;)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 sty 2007, 14:31

A ja pierwszy raz w historii mam sesję w pewnym sensie lajtową :wink: Pięć egzaminów, z czego jeden jest poważny bo mnie najbardziej dotyczący 8) Pozostałe cztery są nikomu niepotrzebnymi wymysłami dziekana - jakieś dwa durne obieraki które mają jedynie na celu dołożenie mi kilku godzin aby ich ilość zgadzała się z jakimś odgórnym ustaleniem :roll: Jeden z tych przedmiotów w połowie mam zaliczony bo był podzielony na dwie części a do jednej właśnie przystępowałem :P A jednego obieraka nie będę miał bo prowadzący na 5 tygodni wyjechał żeby załatwiać swoje interesy :roll: Reszta egzaminów to także wymyślone badziewne przedmioty których jak dla mnie mogłoby nie być :roll: A z tego naj poważnego egzaminu mam w środę zerówkę, zresztą sam egzmin też jakiś trudny z pewnością nie będzie :P Czyli podsumowując wychodzi na to że w sesji będę miał 3,5 lub 2,5 egzaminu 8)

Dużo bardziej przejmuję się przedmiotami z semestru niż egzaminami z sesji :badziewie: Tak czy inaczej jak zawsze na nadmiar czasu z pewnością nie będę narzekał :hardkor2: :zgon:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8783
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 sty 2007, 14:39

vakabayashi pisze:wszyscy studenci nie dziekują
Nie pisz za wszystkich - ok ?

Dzięki Jarzyna :) Tobie również :)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 22 sty 2007, 16:00

Fajnie niektórzy mają :P Mi zostało jeszcze osiem egzaminów (dwa już zdałem w zerówkach). Wszystkie zaliczenia już mam, ale te osiem egzamów, no ale cóż trzeba się zabrać do roboty :wink: Powodzenie studenci.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 22 sty 2007, 18:56

U mnie sesja się jeszcze teoretycznie nie zaczęła, ale robią nam testy/egzaminy wcześniej :P Jutro poznam wyniki z metodyki i fonetyki. Jutro też mam test z pedagogiki, we wtorek z Americal Life, w piątek najgorsze- gramartyka opisowa, a w następny poniedziałek literatura. Później poprawić czytanie ( i pewnie gramatykę opisową :lol: ) i będzie luz :P O ile te dwa pierwsze poszły pomyślnie :lol:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 22 sty 2007, 19:08

U mnie w sesji mam zaledwie 2 egzaminy. 1 Luty to egzamin z Filozofii, natomiast 2 Luty to egzamin z Prawa Międzynarodowego. Czasu teoretycznie nie jest mało, problem natomiast tkwi w tym, że nie zacząłem się jeszcze uczyć. Pozdrawiam wszystkich.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8783
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 sty 2007, 19:11

Czasu teoretycznie nie jest mało, problem natomiast tkwi w tym, że nie zacząłem się jeszcze uczyć. Pozdrawiam wszystkich.
Ja mam jutro egzamin z psychologii spolecznej, w srode z ekonomii i tez nie zaczalem sie jeszcze uczyc :lol:

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 22 sty 2007, 19:27

cloner pisze:Ja mam jutro egzamin z psychologii spolecznej, w srode z ekonomii i tez nie zaczalem sie jeszcze uczyc

Dasz rade. Ja wczoraj o 20 zaczalem pisac prace zaliczeniowa i wyrobilem sie do 6 rano wiec i Ty masz szanse :lol:

Ja mam jeszcze 3 egzaminy przed soba, ale mam chociaz fajnie rozlozone, bo miedzy kazdym z nich jest tydzien przerwy wiec przez 6 dni bede sobie wmawial, ze mam jeszcze sporo czasu :roll:

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 sty 2007, 20:18

No ja dzisiaj miałem egzamin z politologi i muszę przyznać że była banalna :D :D :D tylko zagięło mnie pytanie o "Podwójnej egzekutywie Władzy" czy jakoś tak ale reszta naprawdę prosta, oby reszta sesji wyglądała podobnie...
A następny egzamin dopiero za tydzień 8) więc nie mam co się spieszyć....aż do łiik-endu

A i tak na koniec zostały mi jeszcze tylko 3 examy :D :D Bo z 3 juz mam zaliczenie, a z Historii społecznej koleś powiedział na przedostatnim wykładzie "yyyyy te kolokwium zaliczające semestr to wiecie jego yyyyyy nie będzie więc macie wszyscy zaliczenie"

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 22 sty 2007, 20:45

A ja mam pięć egzaminów w tej sesji... :foch: Ze Wstępu do nauki o państwie, prawie i polityce (to wykłada mi jakiś Murzyn z Kongo :shock: ), Systemu politycznego III RP (tego już jakiś białas z Polski), Polityki zagranicznej Polski po 89r., Polityki międzynarodowej po 1990r. i ze Współczesnej myśli politycznej i społecznej.... :hardkor:

Najgorsze jest to, że to już ostatni tydzień a ja jeszcze muszę zdobyć ze dwa zaliczenia, ale nie powinno być z tym problemów więc głowy sobie tym nie zaprzątam.

Najgorzej będzie w ostatnim tygodniu sesji, bo trzy egzamy mam dzień po dniu, a weekend ostatnio jakiś krótszy jest (może to wina tego kuratora w PZPN-ie? :think: ).

Powodzenia przyszłościo narodu! :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 sty 2007, 23:57

Krzysztof Jarzyna pisze:Moja aktualna sesja jest wyjatkowa, bo zdalem w niej egzamin w tzw. "zerowce".
:shock:

Ja dzisiaj miałem 'zerówkę' z Wstępu do nauki o komunikowaniu ( :roll: :lol: ) i poległem, ale to nic. Nawet najlepszym się zdarza :smile2: :wink: Jutro mam 'zerówkę' z Ekonomii i wynik będzie pewnie podobny bo podobno też ciężko ściągać :(

W sesji mam trzy egzaminy: Wstęp do nauki o komunikowaniu, Ekonomia, Podstawy nauk prawnych. Nie jest źle. Większy problem stanowi skompletowanie zaliczeń bo dziewoja od angielskiego mnie nie lubi chyba i muszę jutro poprawić dwa kolokwia [']

Mój największy sukces to zdanie Stylistyki i kultury języka na 4,5 :o Trzeba to będzie opić :lol:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 sty 2007, 0:38

Meczcie sie chlopaki.Ja juz po sesji.Zdalem wszystko za pierwszym razem - a co pochwale sie.
Pochwale sie rowniez walkiem chociaz oszustwami moze nie warto :P
W kazdym razie mialem egzamin zaliczeniowy (wyklady) oraz kolokwium (cwiczenia) z pewnego przedmiotu.Nie chodzilem ani na wyklady ani na cwiczenia a co za tym idzie moja wiedza byla mocno ograniczona z zakresu wymaganego do zaliczenia.Dlatego tez postanowilem wykorzystac moj stary indeks (studiowalem wczesniej w innej szkole).
Jadac na zaliczenia poprosilem w autobusie dziewczyne zeby zrobila mi wpisy do starego indeksu.Potem dopisalem nazwe przedmiotu z podzialem na cwiczenia i wyklady oraz nazwisko wykladowcy ze starej szkoly.Tak zaopatrzony poszedlem do egzaminatora i poprosilem go o przepis argumentujac ze juz ten przedmiot zdalem w poprzedniej szkole.
Wszystko poszlo gladko i w ten oto sposob bez wysilku 4 wpadla (nie chcialem przesadzac wpisujac sobie piatke) :P

Sposob dla leniwych.I odwaznych bo jak wpadniecie mozecie nastepnej sesji nie doczekac.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”