III Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Wyniki - Strona 3

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Re: III Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 11 sty 2014, 14:37

Chelsea - City 5:0
City - Chelsea 0-2

Chyba pierwszy dwumecz w którym w obu meczach miałem przewagę i ją wykorzystałem.
Dzięki za mecze Bagg.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 sty 2014, 16:21

AM - Real 3:0
Real - AM 1:3

Czemu zawsze jak u Ciebie gramy to mam pokaz slajdów?

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 11 sty 2014, 16:25

Wyniki Potwierdzam, mi sie jakos nie cieło za specjalnie przynajmniej nie odczulem za bardzo, moze to wina juz troszke starej konsoli bo internet mam naprawdę bardzo dobry... :?:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 sty 2014, 16:29

myhalek_acm pisze:Wyniki Potwierdzam, mi sie jakos nie cieło za specjalnie przynajmniej nie odczulem za bardzo, moze to wina juz troszke starej konsoli bo internet mam naprawdę bardzo dobry...
No nic, dało sie grać i nie podlega wątpliwości, że jesteś o kilka klas lepszy :P Gratuluję:)

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 11 sty 2014, 16:43

bartbuks pisze:No nic, dało sie grać i nie podlega wątpliwości, że jesteś o kilka klas lepszy :P Gratuluję:)
Trzeba było zagrać tak jak ze mną wczoraj :chill:

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 12 sty 2014, 14:42

PSG-Chelsea 4:2
Chelsea-PSG 5:1

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 12 sty 2014, 15:18

Potwierdzam wyniki.

W pierwszym meczu po 10 minutach było 2:1 dla Sinika, a wszystko zaczęło się od złego przyjęcia piłki (ech) przez Luiza.

Nie mogę odżałować setek jakie zmarnowali Hazard, Willian i Ramires. I nie mówię tu o 1 na 1, bo bramkarze często to bronią i IMO to wcale nie są takie sety w tej fifie jakby się wydawało, a oni mieli po kilkanaście metrów do bramki, bramkarza który jeszcze nie ruszył się z linii i wolne pole na 2 metry wokół siebie i żaden nie potrafił trafić w światło bramki. Chyba muszę potrenować strzelanie... A jak wyrównałem z karniaka, to zjechał Cech, który krygował się wybiciem piłki i ta odbiła się od Cavaniego, po czym ten dobił na pustą. Od tego momentu moja gra się załamała i było tylko kwestią czasu kiedy padną kolejne gole dla Sinika.

W drugim meczu wcale nie było tak łatwo jak wskazuje wynik, bo 2 gole strzeliłem w 90 minucie, kiedy PSG już wydawało się grać 8 napastnikami :-P
Koło 70 minuty miałem cyka, że powtórzy się scenariusz z poprzedniego meczu bo Eto'o trafił w słupek a chwilę później Cole nie umiał przyjąć piłki pod swoim polem karnym, a było dopiero 2:1...

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 12 sty 2014, 16:23

Bayern-Chelsea 1:3
Chelsea-Bayern 1:3

No to podzieliśmy się punktami...Z wyników jestem zadowolony,gdyż przerwa była duża,lecz z przebiegu spotkań nie mogę być gdyż czarny samael może odczuć niedosyt..W pierwszym meczu robił ze mną co chciał - co robił Mandzukic?ilość strat aż musiałem go zmienić,potem zaczął grać tak Goetze ale przy wyniku 1-3 już nie chciało mi się wchodzić do menu :D W drugim spotkaniu byłem bardziej skuteczny a przeciwnik już nie miał tyle setek co w pierwszym meczu i przede wszystkim odbiorów...Mimo wszystko chyba nie zasłużyłem na 3 pkt i powinnien być raczej remis :P
Dzięki i do następnego dwumeczu :)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 12 sty 2014, 19:06

Bayern - Atletico 0:2
Atletico - Bayern 6:2

:haha: :haha: :haha: Pierwszy mecz przypomniał mi spotkanie z czarnym samaelem tyle,że gwałt powinnien być dużo dużo większy...Drugie spotkanie zaczęło się wyśmienicie również przypomniał mi spotkanie z czarnym - już bardziej wyrównane i...przy 2-2 bramce 3:2 z rykorzetu moi piłkarze kompletnie stanęli...Facet podaje na 3 metry z rzutu wolnego do niekrytego partnera a ten stoi jak kołek i zero reakcji :roftl3: Tyle nie fortunnych zagrań,z każdą bramką czekałem na więcej :roftl3: Skończyło się tylko na 6 i gdy już wychodziłem Riberym po skrzydle gdzie mógł zrobić wszystko dośrodkować lub pewnie spróbować minąć środkowego obrońcę i być sam na sam to sędzia przerwał spotkanie :roftl3: O ile w pierwszym dwumeczu turniejowym klnąłem tak tutaj się popłakałem ze śmiechu - jeśli FIFA będzie tak poprawiąć tą "przypadkowość" to dojdzie do tego,że FIFE już nikt nie będzie kupował bo naprawdę szkoda nerwów :) Gratki dla myhalka,który debiutuje w tym turnieju,a już odgrywa znacząco rolę :)

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 12 sty 2014, 19:34

Potwierdzam wyniki. Aż musiałem zagrać kilka próbnych meczów w sezonach on-line, żeby sprawdzić inne techniki strzału. Swoją drogą, to pomijając te kilka dwumeczów w tym turnieju (które były dla mnie zaskoczeniem), tak właśnie było w poprzednich. Jak czułem, że mam okazje, to zawsze przegrywałem. Ot, te nie wykorzystane powodują zabójcze kontry.
1.Obrona jest wysoko i wszyscy zamiast wracać biegną dalej na bramkę przeciwnika.
2.Człowiek jest zawiedziony, tym że nie strzelił i jest rozkojarzony.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 sty 2014, 19:38

Samaelu będziesz dziś około 23? Bo po 22 zagram z ddemonem, a my mamy termin na przyszły tydzień. A ja we wtorek wyjeżdżam, więc jak nie dziś, to jutro. Co Ty na to?

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 sty 2014, 19:58

Wyniki powierdzam, Ddemon dobrze opisał mecze nie ma co się powtarzać :P

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 13 sty 2014, 17:04

City - Bayern 0:2
Bayern - City 1:1

Zacięte mecze...W pierwszym spotkaniu grałem tylko przez 15-20 minut a potem przeciwnik mnie atakował...Na drugą połowę zmieniłem trochę podejście,czego nawet były bramki i dogoniłem przeciwnika pod względem statystyk oddanych strzałów i celnych...Moim zdaniem zaważyła tutaj skuteczność..
Drugi mecz już moim zdaniem mniej ciekawy,więcej było klepania niż w pierwszym,gdzie szła akcja za akcją...Do przerwy prowadziłem po błędzie Harta który źle podał z 5 m obrońcy(hehe cały czas ustawiałem się do środkowego to wybijał piłkę daleko a zmieniłem krycie obrońcy i się przy farciło)..Niestety na drugą połowę wyszedł już inny Bayern i z czego wynika strata bramki po błędzie w kryciu i trochę farfoclu bo piłka ledwo co toczyła się do bramki i Neuerowi zabrakło długości rąk co troche dziwne :P
Nic 4 pkt cieszą trochę przybliżają w walce o podium,ale będzie bardzo ciężko :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 sty 2014, 17:13

w pierwszym meczu dogoniles mnie pod wzgledem statystyk? mialem bodaj 14 strzalow z czego 9 celnych, ty bodaj 11 z czego celne byly 4.

potwierdzam wyniki.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 13 sty 2014, 17:17

bagg pisze:w pierwszym meczu dogoniles mnie pod wzgledem statystyk? mialem bodaj 14 strzalow z czego 9 celnych, ty bodaj 11 z czego celne byly 4.

potwierdzam wyniki.
4 celne a nie 7? Cóż,trudno Triple Sieger!!! :rotfl:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”