Piłkarski Freestyle czyli ::To jest to:: :D:D:D - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
kurczakov

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kurczakov » 31 maja 2005, 18:26

RoRo ten mój filmik był własnie Aparatem Cyfrowym kręcony jakość może nie jakaś super ale tragicznie nie jest.
Bunch wlasnie ogladalem filmiki z twojej strony niezle trikujesz :D

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 31 maja 2005, 20:58

Thx, obejrzyj wszystkie.
Ja swoje wszystkie kręciłęm aparatem cyfrowym

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 cze 2005, 11:05

Kurczakov, Bunch, albo jeszcze ktos. Wiecie moze skad sciagnac jakies tricki freestylowe tylko tak za pomoca zapisz jako a nei ze na stronei sa juz i mozna otwierac bezposrednio ze strony. Bo moj internet nie jest pierwszej swierzosci wiec bardzo lipnie to chodzi.

Zna ktos moze takie stronki ??

POZDRO

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 05 cze 2005, 14:32

Znam, ale to trzeba zrobić w pewien sposób, np strona:
http://www.voetbaltruc.nl/ Dobra, wszystko tam jest, polecam szczególnie film: PALLE 2 i Jermaine Vanenburg

No, ale to trzeba oglądać na stronie, chyba że....
W linku do filmiki (wyświetlany jest na apsku zadań na dole, jak rpzytrzymas zkursor na linki) Pozmieniasz parę rzeczy.

Do normalnego adresu, wystarczy (odciąc końcówke i..) dopisać po "/en/": 'play_movie.asp?id=tu ID' I koniec teraz klikając w ten adres będzies zmógł od razu obejrzec, najlepiej skopiuj link do programu do ściągania plików
http://www.voetbaltruc.nl/en/movie.asp?id=211&c_id=211

NA PRZYKĄŁD:

www.voetballtruc.nl/en/movie.asp?id=240&c_id=1 - oglądamy w okienku
http://www.voetbaltruc.nl/en/play_movie.asp?id=240 - możemy ściągnąć przez program

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 cze 2005, 17:38

Dzieki Bunch za rade :P Swoja droga to to co robi Palle to jest majstersztyk. Mam zamiar sie podszkolic i mu dorownac :P

PS

Bunch w jakich halowkach freestylujesz i czy to prawda ze lepiej miec T90 bez jezykow niz jakies inne buty z jezykami ?? :P

POZDRO

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 05 cze 2005, 18:30

TO zależy od osoby, jednemu się gra lepiej w takich, drugiemu w innych, ja gram i freestyly'uje w NIKE Total 90 III, jak poniżej, tyle że halóki. Wiesz co, ja doszedłem do wniosku, ż eten duży język jak to się tradycyjnie rpzyjęło w korkach jest niejajlepszy, masz wtedy mniej czuciea (grubość), zauważ, iż już od kilkudziesięciu serri, NIKE wypuszcza buty z małym językiem, a np. Totale nie mają go wogóle!

A co do Pallem to to jest niewiarygodne...

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 05 cze 2005, 20:05

Ja freestyle'uje we wszystkim... "na boso", kapcie, korki, skarpetki itp. :P

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 05 cze 2005, 22:49

ja też ale tak jest łatwiej, a w wszystko zalezy od pilki, ma byc lekka i się odbijać (ja robilem freestyle niestety na normalnych)

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 06 cze 2005, 12:52

NIESAMOWITE ! Co ten Palle z piłka wyprawia (czyzby byla na sznurku :lol: ), niektore tricki widzialem pierwszy raz w zyciu :!: , jest ASEM jak nikt, miec takie panowanie nad pilka :shock: RESPECT dla niego ! ! !, Ja tam potrafie tylko ra obrocic noge nad pilka 8) a on ?? KLASA ŚWIATOWA

PS. Bunch tez spoko masz fristajla :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 cze 2005, 12:59

Miko77 pisze:NIESAMOWITE ! Co ten Palle z piłka wyprawia (czyzby byla na sznurku :lol: ), niektore tricki widzialem pierwszy raz w zyciu :!: , jest ASEM jak nikt, miec takie panowanie nad pilka :shock: RESPECT dla niego ! ! !, Ja tam potrafie tylko ra obrocic noge nad pilka 8) a on ?? KLASA ŚWIATOWA

PS. Bunch tez spoko masz fristajla :D
Z tym ze to sa freestylowcy a nie pilkarze, oni tylko i wylacznie w swoim zyciu podbijaja pilke itd wiec nie ma sie co dziwic ze sa juz w tym mistzrami. Ja np freestyluje dla poprawy techniki, ale ogolem to bardziej skupiam sie na pilce noznej kopanej na boisku :P

Ja jak mam dobry dzien to wszytko mi wychodzi a jak mam zly to mi pila jak od dechy sie odbija, a ostatnio bardzo dobrze (jak na moj gust :P ) trickuje na samych skarpetach :P Fajnei sie na samych socksach freestylujae ... polecam :D:

POZDRO

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 06 cze 2005, 13:07

W sumie to mozna freestyle'owac we wszystkim, grunt to piłka jak już wielokrotnie wspominałem, jdnak mnie na nią nie stac i nie sugerujcie, że tam NIKE jest lepsza od ADIDASA, piłka (do freestyle'u) powinna być lekka, byś nie wkłądał dużo siły w odbijanie, bo np. na twardych nie starcza mi czasu aby zrobić 2x ATW, a na lekkich to 'lajtowo'.

Touzani, Abbas i Palle to sa prze kozaki, ale ja bym się skupił na jednym, ten PALLEm jak on to robi, mam inne jego filmiki, on np. potrafi podbić piłkę przełożyć 2x nogę nad nią nie dotykając jej za 1. razem, czyli robi 3xATW z tym, że raz podbija, dwa nie dotykając jej rpzekłąda noge i 3 dopiero oddbija, wiecie oco chodzi.

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=75961#75961 - Włazić i ściągać!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 21:21

BUNCH pisze:W sumie to mozna freestyle'owac we wszystkim, grunt to piłka jak już wielokrotnie wspominałem, jdnak mnie na nią nie stac i nie sugerujcie, że tam NIKE jest lepsza od ADIDASA, piłka (do freestyle'u) powinna być lekka, byś nie wkłądał dużo siły w odbijanie, bo np. na twardych nie starcza mi czasu aby zrobić 2x ATW, a na lekkich to 'lajtowo'.

Touzani, Abbas i Palle to sa prze kozaki, ale ja bym się skupił na jednym, ten PALLEm jak on to robi, mam inne jego filmiki, on np. potrafi podbić piłkę przełożyć 2x nogę nad nią nie dotykając jej za 1. razem, czyli robi 3xATW z tym, że raz podbija, dwa nie dotykając jej rpzekłąda noge i 3 dopiero oddbija, wiecie oco chodzi.

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=75961#75961 - Włazić i ściągać!
Bunch a jakbys mogl to zarzuc na forum ten trick Pallego co robi ATW X 3 ok ?? A przypadkie nie masz dostepu do jakis tutoriali gdzie sa poakzane najpoppularniejsze tricky i krotki opis jak je wykonywac ? ?wskazowki jakies ... wiesz o co chodzi :]

POZDRO

Awatar użytkownika
ArTeX
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ArTeX » 19 lip 2005, 23:13

http://www.freestyle-lg.prv.pl byłem na tej stronce kiedyś redaktorem jest tam jescze kilka moich komplikacji

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 lip 2005, 23:44

ArTeX pisze:http://www.freestyle-lg.prv.pl byłem na tej stronce kiedyś redaktorem jest tam jescze kilka moich komplikacji
Hmm :] Kompilacji :wink: Tak na marginesie to polecam te strone. Znajduja sie tam naprawde niezle filmiki :] jeszcze raz polecam ..

POZDRO

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 23 lip 2005, 12:41

ale na tej stronce sciagaka sie wam wszystkie klipy piłkarskie ??? bo nie wiem czy to wina mojego neta czy cuś..... :shock:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”