Real ma się kierować tym, że jeden Czech już Zidana zastąpił. (Nedved w Juve)w00jtas pisze:Moim zdanie Rosicky nie zdola go zastapic nie gra rewelacyjnie w Dortmundzie wielka presja nad nim by ciazyla i nie wiem czy by udzwignal tak wielki ciezar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 kwie 2005, 22:03
Real ma się kierować tym, że jeden Czech już Zidana zastąpił. (Nedved w Juve)w00jtas pisze:Moim zdanie Rosicky nie zdola go zastapic nie gra rewelacyjnie w Dortmundzie wielka presja nad nim by ciazyla i nie wiem czy by udzwignal tak wielki ciezar
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 16 kwie 2005, 22:10
Moim zdaniem to bez sensu... Rosicky nie musi byc Nedvedem.... Nedvedowi sie udalo a Tomasowi moze sie nie udac i Real wyda kase na marneCorinthians pisze:Real ma się kierować tym, że jeden Czech już Zidana zastąpił. (Nedved w Juve)w00jtas pisze:Moim zdanie Rosicky nie zdola go zastapic nie gra rewelacyjnie w Dortmundzie wielka presja nad nim by ciazyla i nie wiem czy by udzwignal tak wielki ciezar
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 kwie 2005, 1:28
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 22 kwie 2005, 22:45
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 23 kwie 2005, 8:29
a to juz wcale nie tak daleko jak sie wydaje...metol pisze: Jak on odejdzie na zasłużoną emeryturke to mnie chyba coś trafi...
Kuchar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 kwie 2005, 9:04
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 23 kwie 2005, 14:08
mobius

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 kwie 2005, 14:15
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio