Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 15 lis 2004, 14:57
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 15 lis 2004, 22:26
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 15 lis 2004, 22:41
Qrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 09 gru 2004, 9:11
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 gru 2004, 12:10
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 09 gru 2004, 17:53
ja dokładnie wszystko to co ty oprocz polonia oleQrczak pisze:ja czytam i zbieram wszystkie Bravo Sport, GIGA Sport, Piłka Nożna, Piłka Nożna Plus, To My Kibice, Przegląd Sportowy (tego to nie zbieram),
no i Polonia OLE'...
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 09 gru 2004, 22:00
Widze, że mamy dosyć podobne gusta, ale powiedz mi co to jest Najwyższy czas ?bellus pisze:ja czytam
-Najwyższy czas (jak wpadnie w rece bo na wszystko to troche kasy brak ;/)
-Newsweek
-Polityka
-Wprost
-Forum (z racji tego, że nie pojawiła się ona w waszych wyliczanckach bardzo ją polecam)
ze sportowych to PN
jeszcze chcialem się odnieścdo tego ze "od tego jest net" ja osobiście lubie mieć w rękach to co czytam, zupelnie inaczej się czyta tak jakoś przyjemniej
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 09 gru 2004, 22:47
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 10 gru 2004, 17:13
Hehe, nawet nie wiedziałem o istnieniu takiej gazety, a tu się okazuje, że odpowiada moim poglądom politycznymbellus pisze:hmmm mam watpiliwości co do celu pytania są dwie możliwosci i na obie odpowiem
1. Najwyższy Czas winno być a ja tam napisalem z małej litery drugi człon nazwy, to kwestia roztargnienia.
2. Najwyższy Czas to czasopismo konserwatywno - liberalne. Jest to też gazeta, która najpełniej odpowiada moim poglądą tak politycznym jak i ogólno społecznym. Powszechnie kojażona z autorami i publicystami takimi jak np. JKM, Waldemar Łysiak, Rafał Ziemkiewicz. Powiązania tak ideowe jak i personalne Najwyższego Czasu z UPR są oczywiste....
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skorpss » 10 gru 2004, 17:29
skorpss
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 12 gru 2004, 9:14
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 12 gru 2004, 10:09
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 12 gru 2004, 10:20
MaX_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 12 gru 2004, 14:14
Wczoraj próbowałem zakupić Najwyższy Czas, jednak we wszystkich 9 kioskach, które znalazły się na mojej drodze o tej gazecie nie słyszeliskorpss pisze:No, wiesz KostekWydawcą Najwyższego Czasu jest przecież Janusz Korwin-Mikke, żywa legenda UPR, z którym przecież Ty i ja sympatyzujemy ( domyślam się, że Bellus też
). Sama gazeta jest najlepszym czasopismem publicystyczno-politycznym w Polsce, czytam każdy numer i gorąco polecam.
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 12 gru 2004, 16:18
radeq
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio