Pinturicchio pisze: ↑06 lip 2021, 17:58Mistrzostwo było w 2006, a Bernabeu zaznaczył, że sprawy mają się tak od 2007 roku. Więc nie odpłynął.
tak, widzę jak zaznaczył.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista69 2.0 » 06 lip 2021, 18:01
Pinturicchio pisze: ↑06 lip 2021, 17:58Mistrzostwo było w 2006, a Bernabeu zaznaczył, że sprawy mają się tak od 2007 roku. Więc nie odpłynął.
tak, widzę jak zaznaczył.
Realista69 2.0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 lip 2021, 18:01
Znasz pojęcie hiperboli?
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 06 lip 2021, 18:04
E tam, ja tak miałem do półfinału, ale patrząc na skład tej fazy turnieju przerzucam się na Anglików. Tym bardziej, że każda rzecz związana z nimi jest w internecie piętnowana 10x mocniej niż byłoby w przypadku innych drużyn. Niech płonie.sickstick pisze: ↑06 lip 2021, 18:01Kibice włoskich drużyn - na turnieju wszyscy kibicujemy Włochom, Milan Juve Inter jedna rodzina![]()
Kibice hiszpańskich drużyn - na turnieju wszyscy kibicujemy Hiszpanom, Real Barca jedna rodzina![]()
Kibice angielskich drużyn - yebać angoli, nie będę kibicował tej zbieraninie ryjów z Chelsea i Tottenhamu![]()
Sergek

Realista69 2.0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 lip 2021, 18:05
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 lip 2021, 18:07
To świetnie, tylko jaki to ma związek z kontekstem dyskusji?
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 06 lip 2021, 18:07
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 06 lip 2021, 18:08
ja bym troche odwrocil proporcje, bo moim zdaniem mancini az tak duzo lepszy od enrique nie jest, za to kadrowo wlosi jednak sporo lepsi i znacznie bardziej doswiadczeni od hiszpanow. o bramce to nawet nie ma co pisac, bo simon to jeden z wiekszych babolarzy ostatniego sezonu, ale przeciez w hiszpanii w kazdej formacji biegaja dzieciaki urodzone w XXI wieku, na czele z 18-letnim pedrim na rozegraniu, ktory zadebiutowal w kadrze trzy miesiace temu, a teraz gra wszystko od pierwszej do ostatniej minuty. u wlochow odwrotnie, zawodnicy albo bardzo doswiadczeni, albo w zyciowej formie. inny wynik, niz zwyciestwo italiancow to bylaby imo sensacja
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista69 2.0 » 06 lip 2021, 18:08
to ta sama osoba non stop gada o hiperboli, taki związek.
Realista69 2.0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 06 lip 2021, 18:31
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 06 lip 2021, 18:33
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lip 2021, 18:34
Jeśli dobrze pamiętam to na ostatnim Euro w 2016 roku to Włosi wygrali z Hiszpanią 2-0.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 lip 2021, 18:36
piszesz, jakby Włochy były od dawna hajpowane jako największy faworyt, a jeszcze dwa tygodnie można było przeczytać, że pierwszy mocniejszy rywal może ich zweryfikować, a wyniki nabijali na pastuchach. Teraz ograli Belgię wcześniej rozbili kilku rywali, ale też mają swoje braki i historycznie to nie jest jakaś ich najmocniejsza kadra, bo choćby w pierwszej dekadzie XXI wieku tam roiło się od wybitnych zawodników.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 06 lip 2021, 18:48
Z boku masz pewnie rację, ale szczerze nie sądzę by ktokolwiek emocjonalnie zaangażowany tak do tego podchodził. Tak to ja mogę podchodzić do tego meczu z perspektywy Hiszpanii, bo w sumie trochę mam gdzieś czy wygrają, fajnie by było, ale jak przegrają to pogratuluję Włochom, napiszę z parę zdań o meczu, zamknę laptopa, pogadam chwilę z narzeczoną, uśmiechnę się i pójdę spać, kończąc jakiekolwiek rozmyślania o tym meczu. Dobry wynik, nowa kadra, potencjał na dużo więcej, top3 szkolenia na świecie, nie ma na co narzekać. Włosi są dużym faworytem, więc jak znowu powinie im się noga to pewnie będą mieli ogromny niedosyt. Hiszpanie nie tak dawno wygrali 5xLM z rzędu, ale jeszcze ze 3 lata bez dużego sukcesu i też zacznie się wielka presja, bo - jak wyżej - liczy się teraźniejszość, a nie wspominki.piotrcies pisze: ↑06 lip 2021, 18:36Imo Włosi tu nie muszą nic udowadniać, doszli do półfinału, ograli Belgię, nawet jak im się noga powinie na Hiszpanach, co się może zdarzyć (Hiszpanie ledwo przeszli Chorwację i Szwajcarię, a to drużyny notowane niżej), bo to turniej, to i tak zrobili świetne wrażenie. Zresztą Włosi mają perspektywiczną drużynę - poza starszymi graczami w obronie tam każdy jeszcze ma przed sobą całą karierę.
Bernabeu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio