Jak Szwedzi wygrają z Tunezją to awansująca trójka z tej grupy będzie prawie jasna.
Ogólnie podobają mi się te azjatyckie ekipy, bo są na razie na plus na tym turnieju, wszak Australia też z tego kontynentu awansowała.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 15 cze 2026, 0:15
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 15 cze 2026, 0:20
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 15 cze 2026, 0:25
Sh00t
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 15 cze 2026, 0:37
Devourer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 15 cze 2026, 0:44
Zapomniałem jeszcze o wygranej Stanów przy naprawdę pięknym kursie. No dużo hajsu poszło koło nosa, ale to moja wina, że na przegrywów z Holandii się nabrałem. Zawiodła mnie analizaSh00t pisze: ↑15 cze 2026, 0:25Mi Holendrzy zepsuli kupon, gdzie już weszły 2 gole Meksyku, btts Korei z Czechami, wygrana Szkocji, btts Brazylia - Maroko, wygrany set Majchrzaka (kurs 1,90), wygrana Barcy w ręcznej (kurs 2,36), ale w sumie to jebać ich. Japonia pokazała dziś piękny charakter wojowników.

Sh00t
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 15 cze 2026, 0:50
Coś Ty analizował?
Samuraj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 15 cze 2026, 0:58
Skusił mnie kurs na Holandię. Jakby nie było, było blisko, nawet bardzo blisko, ale się zesrali. Kadrowo mimo wszystko mocniejsi od Japonii, tylko nie wziąłem pod uwagę tego, że w sumie Japonia lepszy ma atak niż Holandia. Mój błąd.Samuraj pisze: ↑15 cze 2026, 0:50Coś Ty analizował?![]()
Japonia klepie Anglie i Brazylię oraz nie przegrywa od 7 meczy a z drugiej strony Holandia, która nie potrafiła pokonać Polski w eliminacjach a w sparingach ledwo co ograli Norwegów którzy w tym meczu zagrali bez Haalanda i Odegaarda a dalej nie potrafili wygrać z takimi tuzami jak Ekwador i Algeria z którą przegrali aby na koniec przed mundialem wymęczyć zwycięstwo z Uzbekistanem. Japonia tak naprawdę była cichym faworytem tego meczu a za Holandią szła łatka gwiazd przeszłości.![]()
Sh00t
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 15 cze 2026, 6:03
Samuraj

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 15 cze 2026, 9:33
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 15 cze 2026, 13:14
Devourer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 15 cze 2026, 14:21
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 15 cze 2026, 16:55
A tam, chociaż mi jeszcze żaden kupon nie wszedł, ale obstawiam takie trudne o większym kursie żeby trochę wygrać, a nie włożyć za wiele.
Też na to zwróciłem uwagę, oglądając dzisiejsze powtórki.
Dokładnie tak, eliminacje dla nich to był etap przygotowań do turnieju i teraz zobaczycie jak odpalą! Z takim atakiem ćwierćfinał murowany.
Co nie?

yedraz
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 15 cze 2026, 21:23
Eeeeeeeeeeeee, niesprawiedliwa trochę opinia Grzegorzu.
Leszek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 cze 2026, 21:46
sickstick
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio