Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 22 sie 2005, 18:33
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 22 sie 2005, 20:59
1.Z Zagłębiem Sosnowiec jest układ a nie kosa!Rom$on pisze:Zgody Śląska:
Wisełka
Lechia Gdańsk
Motor Lublin
Miedź Legnica
FC Opava
Nenawiści:
legia
pogoń
zagłębie s.
arka
lech cracovia
odra opole
piast gliwice
zawisza bydgoszcz
kotwica kołobrzeg
bzduraPoza tym słyszałem, że Widzew ma przyjaźnie z :
Lechią Gdańsk
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 sie 2005, 21:40
Ty fan Widzewa i piszesz takie głupoty? Byłem na meczu z Widzewem i wierz mi, ale zgody między nami nie ma. Widzew to stara zgoda, ale teraz jest kosa. Pójdź sobie na mecz jak Lechia przyjedzie do Łodzi to się przekonasz jak my się "kochamy"marcin90 pisze:Poza tym słyszałem, że Widzew ma przyjaźnie z :
Lechią Gdańsk
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 sie 2005, 21:41
Mysle, ze nie tyle bzdura co glupotaxaver pisze:bzduraPoza tym slyszalem, ze Widzew ma przyjażnie z:
Lechią Gdańsk
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 23 sie 2005, 0:11
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 23 sie 2005, 0:49
unojedrzej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 23 sie 2005, 2:02
forzaROSSONERI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 24 sie 2005, 11:12
Znaczy nie mylisz sie, ale wyliczanie kos wg kolejnosci najbardziej nielubianych jest dla mnie troche bezsensu bo to jest u każdego kibica inaczej(a uogólnianie jest trudne w tym przypadku chociaż jeśli juz napisałbym tak: triada (Lech, Craxa, Ara), Widzew, GKS, Pogoń, Odra, Zagłebie L.). Jest to taksamo trudne jak wymienienie najlepszych zgód (jedni daliby Lechie, inni Motor, Opave, Wisłe czy Miedzianke).Bogi pisze:Poza tym, Śląsk wcale nie ma aż takiej nienawiści do Warszawy jak reszta.Jest ona raczej spowodowana tym, że zgody jej nienawidzą.Osobiście nienawidze Legii.Ale za to co na górze napisałem nie ręcze, bo masz 1000 źródeł naraz i nie wiadomo, które jest prawdziwe.Największą kosą Śląska jest Lech i Arka.Następnie Craxa i Pogoń i Odra Opole.Z Zagłębiem jest układ, który obowiązuje od sezonu, gdy wspólnie walczyliśmy o II ligę i pamiętne mecze.Myle się Xaver ?
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gdb » 16 paź 2005, 13:21
gdb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 paź 2005, 13:34
hehe, zapomniales dopisac Polonii Bytomgdb pisze:Lechia Gdańsk
Kosy:
Arka Gdynia
Crakovia Kraków
Lech Poznań
KSZO Ostrowiec Św.
Widzew Łódz
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gdb » 16 paź 2005, 13:53
gdb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 paź 2005, 13:55
bo za mlody jestes najprawdopodobniejgdb pisze:No to moze jeszcze Poloni Bytom ale ja nic o tej kosie nie wiem.
cloner
gdb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 paź 2005, 14:10
napisze Ci tak, moze byc problem, bo moj brat (encyklopedia meczow Polonii Bytom) pojechal na mecz ze Slaskiemgdb pisze:a kiedy to było?
i to najwazniejsze :Na ten mecz wybraliśmy się pociągiem. Jedzie nas około 40 osób. W Katowicach mamy spięcie z około 20 osobową ekipą katowickiej Gieksy. Finał starcia jest taki, że część Gieksy się zrywa, a kilku bierzemy na buty. Dalsza droga do Trójmiasta mija już spokojnie, mimo iż na niektórych stacjach wzmożyliśmy swoją czujność (np. Bydgoszcz). W Gdyni melduje się, poza wspomnianą 40 - osobową grupą, kolejnych 10 fanów Polonii, którzy przyjechali samochodami. Na mecz udajemy się kolejką będąc eskortowani przez 15 pałkarzy. Na jednej stacji czekała bardzo konkretna ekipa Lechii rodem z apteki (sami koksiarze, bojówka Młode Orły) w liczbie około 50 + sprzęt (pały, bejzbole, itp.). Gdy kolejka się zatrzymała, Lechia podjeżdża do nas i rozpierdala pałami szyby, jednak nikt z nas nie ucierpiał. W drodze powrotnej nic ciekawego poza tym, że w Inowrocławiu 2 typów z Zawiszy dostaje po pyskach
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 16 paź 2005, 14:21
RzuR
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio