Torrent, DC++, programy do ściągania plików - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 30 cze 2005, 13:41

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 30 cze 2005, 14:14

www.mininova.org

jest to kontynłacja suprnovy za darmo

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Torrent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 31 lip 2005, 13:36

Znacie jakeś porządne strony gdzie możnaby siągnac filmy w postaci torrentów ??

POZDRO

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 31 lip 2005, 13:41

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 31 lip 2005, 15:27

Ja mam zawsze problemy ze znalezieniem filmow :] Dzieki ze podaliscie strony ale i tak nie znalazlem mojego filmu :]

Ma ktos namiary na film Frighteners czyli po Polsku Przerażacze ?? Bylbym wdzieczny za pomoc ...

POZDRO

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 31 lip 2005, 15:37

http://thepiratebay.org/details.php?id=3278209

wersja DVD, 4.5 giga :hardkor:

BTW, sciagnij sobie ten film z DC++

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 lip 2005, 16:03

A ja mam pytanie....dopiero zaczynam zabawe z torrentami więc czy mógłby mi ktoś powiedzieć co trzeba zrobić? Ściągnąłem Bit Torrent....później na www.thepiratebay.org ściągnąłem torrenta do pliku. I teraz mi się ten plik ściąga ale strasznieeee wooolno. Jakieś 12 kb/s a mam Neostrade 512 więc powinno być trochę szybciej. I teraz mam pytanie czy trzeba coś jeszcze ściągnąc żeby ten plik mi się szybciej ściągał? Pomóżcie niedoświadczonemu ;) z góry dzięki

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 31 lip 2005, 20:06

Ja mam program Azureus... i go polecam. Wczesniej uzywalem BitCometa ale teraz Azureusa ;) i faktycznie jest lepszy :p :) zapewne, po zainstalowaniu, trza go odpowiednio skonfigurowac, jak wiekszosc tego typu programow. Nie powinieneś mieć z tym problemu ;) Moj brat ma o tym nieco wieksze pojecie niz ja :roll: ale widze, że jest zainstalowanych kilka wtyczek... znając życie wiecej informacji o nich znajdziesz na stronach poświęconych poszczególnym programom, nie sądze jednak aby miały one jakiś kolosalny wpływ na transfer :D

RoRo niestety też znalazłem tylko wersje DVD ;|

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 31 lip 2005, 20:18

bagg pisze:A ja mam pytanie....dopiero zaczynam zabawe z torrentami więc czy mógłby mi ktoś powiedzieć co trzeba zrobić? Ściągnąłem Bit Torrent....później na www.thepiratebay.org ściągnąłem torrenta do pliku. I teraz mi się ten plik ściąga ale strasznieeee wooolno. Jakieś 12 kb/s a mam Neostrade 512 więc powinno być trochę szybciej. I teraz mam pytanie czy trzeba coś jeszcze ściągnąc żeby ten plik mi się szybciej ściągał? Pomóżcie niedoświadczonemu ;) z góry dzięki
To zalezy od ilosci seedujacych osob, pewnie masz taki torrent gdzie malo sosob seeduje dlatego tak 'wolno' ci sciaga. Co do programu to dobry wybor, bo Azureus sztucznie zawyza predkosc, np na neo 128 sciaga mi z predkoscia 30 kb/s :rotfl:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 lip 2005, 20:28

No to dzięki Wam wielkie Lakier i maestro_ już mam trochę większe pojęcie na temat Torrentów ;) i jeszcze się spytam czy ma ktoś Torrenta z duża ilością seedujących osób do Splinter Cell : Chaos Theory??

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 sie 2005, 8:26

Lakier pisze:http://thepiratebay.org/details.php?id=3278209

wersja DVD, 4.5 giga :hardkor:

BTW, sciagnij sobie ten film z DC++
Widocznie chyba tylk ten egzemplarz jest w internecie bo ja tez tylko jego znalezlem. Szkoda bo przeceiz nei wlacze do siagania 4.5 giga :] Chyba bym z pol roku sciagal ...

Jakby komus wpadl w oko okolo 800 megowy filmik z torrenta o tytule Frighteners czyli po polsku Przerażacze to prosze o kontakt.

BTW dzieki za pomoc Lakier

POZDRO

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 02 sie 2005, 2:11

RoRo pisze: Widocznie chyba tylk ten egzemplarz jest w internecie bo ja tez tylko jego znalezlem. Szkoda bo przeceiz nei wlacze do siagania 4.5 giga :] Chyba bym z pol roku sciagal ...
RoRo torrenty idą w miare szybko ;) (nie to co filmy przez eMula) z bratem pare tygodni temu sciągneliśmy chyba Brothers in arms wersje DVD w niecałe 2 doby ;) a mam dosyć niski transfer ;p zalezy jakiego masz torrenta. Mysle, że w najgorszym wypadku w tydzień ściągniesz, a jeszcze jak zostawisz na pare nocek to się sam zdziwisz jak szybko ;) :) jeśli masz troche miejsca na dysku to zarzuć na probe- nic nie tracisz, a DVD zawsze można zamienić na inny format (jeśli potrzebujesz miejsca lub nagrać na CD) przy pomocy odpowiednich programów ;)

pozdro!!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 sie 2005, 9:26

Co Waszym zdaniem jest lepsze Azureus czy BitTirrenta?? Czy może jeszcze co innego ?

BTW: maestro_ " co to za laska w Twoim avatarze??:D

EDIT:

RoRo napisaliśmy posta o tej samej godzinie :P zadająć to samo pytanie...hehe
Ostatnio zmieniony 02 sie 2005, 13:35 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 sie 2005, 9:26

maestro_ pisze:
RoRo pisze: Widocznie chyba tylk ten egzemplarz jest w internecie bo ja tez tylko jego znalezlem. Szkoda bo przeceiz nei wlacze do siagania 4.5 giga :] Chyba bym z pol roku sciagal ...
RoRo torrenty idą w miare szybko ;) (nie to co filmy przez eMula) z bratem pare tygodni temu sciągneliśmy chyba Brothers in arms wersje DVD w niecałe 2 doby ;) a mam dosyć niski transfer ;p zalezy jakiego masz torrenta. Mysle, że w najgorszym wypadku w tydzień ściągniesz, a jeszcze jak zostawisz na pare nocek to się sam zdziwisz jak szybko ;) :) jeśli masz troche miejsca na dysku to zarzuć na probe- nic nie tracisz, a DVD zawsze można zamienić na inny format (jeśli potrzebujesz miejsca lub nagrać na CD) przy pomocy odpowiednich programów ;)

pozdro!!
Kiedys to mzoe byloby to mozliwe bo mialem calkiem niezle transfery na torrentach. Teraz to juz wogole kaszana jak cholera jest.RAz wlaczylem sobie Championship Managera 4 w nocy i rano przyszlem i juz byl sciagniety. 1 moze 2 giga to jeszcze byl wlaczyl ale 4.5 to nie na moj internet. :]

A jaki jaest waszym zdaniem najlepszy program obslugujacy torrenty ?? Ja uzywam sobie edonkeya ze wtyczką torrent :]

POZDRO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”