Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 31 lip 2005, 13:36
RoRo
Lakier
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 31 lip 2005, 15:27
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 31 lip 2005, 15:37
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 lip 2005, 16:03
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 31 lip 2005, 20:06
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 31 lip 2005, 20:18
To zalezy od ilosci seedujacych osob, pewnie masz taki torrent gdzie malo sosob seeduje dlatego tak 'wolno' ci sciaga. Co do programu to dobry wybor, bo Azureus sztucznie zawyza predkosc, np na neo 128 sciaga mi z predkoscia 30 kb/sbagg pisze:A ja mam pytanie....dopiero zaczynam zabawe z torrentami więc czy mógłby mi ktoś powiedzieć co trzeba zrobić? Ściągnąłem Bit Torrent....później na www.thepiratebay.org ściągnąłem torrenta do pliku. I teraz mi się ten plik ściąga ale strasznieeee wooolno. Jakieś 12 kb/s a mam Neostrade 512 więc powinno być trochę szybciej. I teraz mam pytanie czy trzeba coś jeszcze ściągnąc żeby ten plik mi się szybciej ściągał? Pomóżcie niedoświadczonemuz góry dzięki
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 31 lip 2005, 20:28
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 sie 2005, 8:26
Widocznie chyba tylk ten egzemplarz jest w internecie bo ja tez tylko jego znalezlem. Szkoda bo przeceiz nei wlacze do siagania 4.5 gigaLakier pisze:http://thepiratebay.org/details.php?id=3278209
wersja DVD, 4.5 giga
BTW, sciagnij sobie ten film z DC++
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 02 sie 2005, 2:11
RoRo torrenty idą w miare szybkoRoRo pisze: Widocznie chyba tylk ten egzemplarz jest w internecie bo ja tez tylko jego znalezlem. Szkoda bo przeceiz nei wlacze do siagania 4.5 gigaChyba bym z pol roku sciagal ...
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 sie 2005, 9:26
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 sie 2005, 9:26
Kiedys to mzoe byloby to mozliwe bo mialem calkiem niezle transfery na torrentach. Teraz to juz wogole kaszana jak cholera jest.RAz wlaczylem sobie Championship Managera 4 w nocy i rano przyszlem i juz byl sciagniety. 1 moze 2 giga to jeszcze byl wlaczyl ale 4.5 to nie na moj internet.maestro_ pisze:RoRo torrenty idą w miare szybkoRoRo pisze: Widocznie chyba tylk ten egzemplarz jest w internecie bo ja tez tylko jego znalezlem. Szkoda bo przeceiz nei wlacze do siagania 4.5 gigaChyba bym z pol roku sciagal ...
(nie to co filmy przez eMula) z bratem pare tygodni temu sciągneliśmy chyba Brothers in arms wersje DVD w niecałe 2 doby
a mam dosyć niski transfer
zalezy jakiego masz torrenta. Mysle, że w najgorszym wypadku w tydzień ściągniesz, a jeszcze jak zostawisz na pare nocek to się sam zdziwisz jak szybko
![]()
jeśli masz troche miejsca na dysku to zarzuć na probe- nic nie tracisz, a DVD zawsze można zamienić na inny format (jeśli potrzebujesz miejsca lub nagrać na CD) przy pomocy odpowiednich programów
pozdro!!
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio