Kanały Sportowe - Strona 3

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 14 wrz 2005, 16:31

*_For_zaza_Milan_* pisze:Kiedys czytałem ze jak stracili wyłaczność do Idea ekstraklasy czyli ich sztandar to wezmą do siebie puchary europiejsie. Ale Polsat ma jeszcze umowe i trzeba pewnie czekać a potem jakiś pakiecik

Nie sądze zeby C+ zrezygnował z Ligi Polskiej wielu abonentów C+ kupiło Cyfre właśnie dla niej . A pozatym jakoś mi to nie pasuje Liga Polska na Polsacie ;) Magazyn Ligowy na poziomie tego z TVN ... Canal+ rulezzz .

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 wrz 2005, 16:34

Corinthians to nie to o co mi chodziło. Ten program o którym myślełem chyba kiedyś pokazywało TV 4 za Polsatem idac. Ogólem piłka i czesto z Ameryki Łacińskiej. Taki nawet fajny i ciekawy pod wzgledem tego co pokazuja i poruszają czyli nie tylko "Galaktyka" czy "Armie Czerwonego Romka" ale bardzie w klimatach ligi zamkniecie :wink: i gwiazd tej ligi.

Pisakk no to super. Brawo :brawo: Oby odpisali i nas uszcześliwili. :pray: Trzeba czekać i trzymać kciuci za Lwa :wink: :lol:

Scyzoryk ale to nie chodziło o rezygnacje tylko o to ze ich sztandar juz nie jest taki sam :wink: czyli nie maja wyłaczności. I dla tego mogą zająć się jeszcze czymś. Bo wyłaczność to dzis podstawa. Premiership Serie A NBA ... itd

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 14 wrz 2005, 16:53

A ztymi nowymi ligami to raczej chyba nie zależy od nikogo w Polsce tylko raczej od francuzów , którzy są chyba właścicielami Canal+ . I to właśnie oni decydują na jaką lige wykupić prawa do transmisii dla danego kraju .

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 wrz 2005, 17:02

A z tymi nowymi ligami to raczej chyba nie zależy od nikogo w Polsce tylko raczej od francuzów , którzy są chyba właścicielami Canal+ . I to właśnie oni decydują na jaką lige wykupić prawa do transmisii dla danego kraju.
Tak naprawde to nikt z nas nie wie jak jest. Bo może C+ we Francji pokazuje mecze jeszcze innych lig niż C+ w Polsce i i może być mniej klopotów z prawami [czytaj nie tylko kasa wchodzi w gre]

Ważne ze nadal myślą o rozbudowie oferty a nie odwrotnie. :roll:

Jak zdecydowali sie na mecze reprezentacji Anglii to i może i mogą coś zrobić w kierunku "egzotycznej piłki" :wink: Zobaczymy co Pisakowi odpisza ...

Może już przyślą oferte nowego pakietu nie platynowy a diamentowy :wink: :lol: i Turecka liga live - Copa Libertadores też live to tego jeszcze mecze pucharowe :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 wrz 2005, 15:40

Pisakk :arrow: i co odpisali Ci coś z Canal+ ?? Bo już troche czasu mineło ? Napisz jak coś Ci odpisali.

Powinni podchodzić do takich tematów jak infolini "na już" odpowiedz :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 16 wrz 2005, 18:44

Zaza wątpie czy cokolwiek mu odpiszą a jak odpiszą to nic konkretnego , lub w stylu nie potweirdzam nie zaprzeczam .

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 wrz 2005, 23:10

Scyzoryk pewnie nie odpisza Mu planu strategicznego Canal + na nastepne 5 lat. Ale chyba coś mogą napisać w temacie. :roll: Może samo to ze planują jeszcze rozbudowe footbalu na antenie. I to już bedzie pozytyw z tego meila :wink:

Awatar użytkownika
Wchite Star
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wchite Star » 17 wrz 2005, 7:25

*_For_zaza_Milan_* pisze:Może samo to ze planują jeszcze rozbudowe footbalu na antenie. I to już bedzie pozytyw z tego meila
Super więcej footbalu w Canal + się przyda :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 17:18

Wchite Star hehe zobaczymy czy to nie jest tylko nasz marzenie :wink: :lol: Ostatnio coś na ich stronie pisze o pucharze Angli :shock:

Pisakk nic Ci jeszcze nie odpisali ??? Sprawdz :roll:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 wrz 2005, 17:23

Niestety jeszcze nic :? . Albo mnie olali albo trzeba będzie jeszcze troche poczekać. Stawiam jednak na to pierwsze :P .

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 17:39

No szkoda ze tak robia nie ładnie :evil: . Rachunki przysyłają w terminie a odpowiedzi nie mogą :p Jak nie odpiszą Ci to zadzwonimy. Mam numer chyba jeszcze zapisany taki nie standardowy.

Kiedyś zadzwoniłe wieczorem i pytam Babki co to za jaja z tą serie A a on ze żużel bedzie na antenie. :lol: :lol: potem mnie lłączyła dopiero. To może podobnie jest w tym meilem musi dojśc to właściwych osób :wink:

Czekamy ...

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 wrz 2005, 18:42

Jak chcecie kupić canal + tylko dla Sportu , to nie oplaca sie kkupować caleego zestawu cyfry . Wystarczy tylko "Multiplex" . ja posiadam , i jestem w 90% zadowolony . te 10 to CS 2 , niestety nie zalicza sie to pakietu , a zazwyczaj mecze ligi hiszpańskiej sa pokazywane wlasnie tam .
Np. dzis barca gra z betisem, mecz zaczyna sie o 22 na CS2 , a powtorka jest dopiero o 00 wzwyklym . :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 wrz 2005, 19:15

kaczy pisze:I jestem w 90% zadowolony . te 10 to CS 2 , niestety nie zalicza sie to pakietu , a zazwyczaj mecze ligi hiszpańskiej sa pokazywane wlasnie tam .

Dla tego nie wiem czy to jest takie dobre wyście :>?? HBO i HBO 2 też chyba nie ma tam ? Eurosport 2 news też chyba nie ma ?

No właśnie dziś Betis - Barca na C+ Spotr 2 a w momecie meczu leci Liga plus na zwykłym i jak chcesz oglaądać mecz to oglądasz a magazyn czeka na Ciebie po meczu na C+2.

Chyba że jest aż taka duża róznica w kasie :?: to może być opłacalne ale watpie by Multiplex przebijał o max kwote pakiet platynowy czy nawet hmmm "złoty" chyba jest przedostatni [?]

P.S Pisakk napiszemi Im meila w czasie ligi plus ekstra !! zobaczymy czy to pomoże bo rozumiem że nikt nie opisałe jak nie piszesz nic :?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 wrz 2005, 19:22

Multiplex to tylko 3 kanaly
Canal+
Canal+film
Canal+sport
A placi sie 36 zl miesięcznie .

Mnie sie wydaje że rozwiązaniem by było dobre potraktowanie kibica i dodanie do oferty CS2

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 wrz 2005, 19:44

No to jednak jest róznica znaczna masz racje Kaczy choć w pakietach jest mase takich dodaktowych cooltowych kanałów. Ale nie dodadzą C+ 2 do Multi bo to typowy haczyk. Zaraz Wisła - Lech mecz na szczycie :) Pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”