Wentyl Bezpieczeństwa!!! - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 paź 2005, 21:51

Ibrahimović pisze:odpowiedz znajdziesz w temacie "Złote usta" (Lakier)

hmmm tam chyba czesto sie igły wbija nie ?? hehe ciekawe czy przez ten otwór im podawano dawki :!: :boruta: Lapo ma po tym szpitalu pewnie problem z siadaniem :p na tym .. ["odpowiedz znajdziesz w temacie "Złote usta" (Lakier)] :boruta:

Tomachos pisze:
Temat całkowiecie bez sensu. Nikt tego nigdy nie zmieni. Jestem pewien.
Jak sie postaramy to zmienimy - dla dobra forum:D
Jak pisałem masz moje błogosławiestwo :smoke: Ale zweryfikuj swoje plany z tymi planami już ustalonymi :wink: bo z tego co wiem. I zostało mi to oficjalnie przedstawione beda cięńcie w budżecie [którko mówia znów] - walka z insektami ... :twisted:

Tomachos weż jak możesz obetnij kilka tych wykrzkników w temacie bo to tak głupio wygladą jak by sie paliło ::p trzy starcza

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 paź 2005, 21:54

Babel pisze:Konkrety.
Proszę:
Babel pisze:Strasznie mi zalezy aby poprawic sobie u ciebie notowania, nie spie po nocach.
Babel pisze:Wiesz czasami chyba nie zdajesza sobie sprawy co pisesz.
Babel pisze:Moze dla ciebie sa to głupoty jednak moje posty zawieraja tresc a nie sa tylko pustymi wersami
Twoje posty w tym temacie zawierają jedynie bzdury.
Babel pisze:Raczej Ty tracisz u ogólu który na forum piłkarskim docenia wiedze na temat futbolu
Której mi nie brakuje. Kolejny mit. Prosze pokaż mi mój post w którym wykazałem brak wiedzy na temat piłki nożnej.
Babel pisze:a nie rozdrabnianie
Nie zawsze rozdrabniam, poza tym to nic złego. Cytowane przeze mnie fragmenty nie tracą sensu. Kolejny mit obalony.
Babel pisze: literówki
Pozwoliłem sobie zacytowac to jedno słowo, jako dowód Twej nikłej wiedzy. W kwestii literówek najwięcej do powiedzenia ma Zaza.
Babel pisze:zyskujesz tylko u podobnych sobie
I to mi wystarczy.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 paź 2005, 22:01

Snipp_ pisze:Twoje posty w tym temacie zawierają jedynie bzdury.
Twoje posty w kazdym temacie zawieraja bzdury, podobnie jak ten ostatni poprostu cholernie wiele wnosi do tematu
Snipp_ pisze:Której mi nie brakuje. Kolejny mit. Prosze pokaż mi mój post w którym wykazałem brak wiedzy na temat piłki nożnej
Nie moge nic wykazac bo nigdy nie widziałem Twojego postu na temat piłki
Snipp_ pisze:Kolejny mit
Snipp_ pisze:Kolejny mit obalony.
Szkoda ze sam weryfikujesz swoje mity, przy okazji przydałaby sie jakas argumentacja

Ściana i tak swoje wie.Skonczmy ta załosna rozmowe

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 paź 2005, 22:07

Babel pisze:Twoje posty w kazdym temacie zawieraja bzdury
Mocne słowa. Gdyby nie to, że jak wszystko co prezentujesz w tym temacie sa one po prostu bzdurą zbeształbym Cię.
Babel pisze:podobnie jak ten ostatni poprostu cholernie wiele wnosi do tematu
Twoje wnoszą równie wiele.
Nie moge nic wykazac bo nigdy nie widziałem Twojego postu na temat piłki
Zaś w kwesti pieprzenia i tak Ci nie dorównam. Twoich ostatnio także, coraz mniej.
Babel pisze:Szkoda ze sam weryfikujesz swoje mity, przy okazji przydałaby sie jakas argumentacja
Bez argumentacji Twych zarzutów nie mogę się bronić. Dlatego czekam, aż ktoś znajdzie choc 3 posty w których nieprowokowany się napinam, czy posta w którym rozdrobniłem słowo (!). Co ciekawe nawet Ty miałeś wskazać mi sród 10 mych ostatnich postów choć 9 w którcyh sie napinam, a jak pamiętamy nie uczyniłeś tego.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 paź 2005, 22:18

Nie dam ci okazji do kolejnego nabicia(joke :D), ale chce wyjasnic pewne sprawy
Przywołujesz juz wspomnienia sprzed lat a moze dwóch tygodni i z tego co pamiętam napisałem Ci odrazu ze jest to 9 z 10 Twoich ostatnich postów.Prawdopodobnie nadal jest to aktualne.
Piszesz ze nie napinasz nie prowokowany ciekawe czym Cie tak sprowokowałem piszacz ze szanuje Juventus(oczywiscie tego nie przytoczyłes bo przeciez i tak nie zmienia to sensu postu)
Ma dwie opcje:dodac Cie do listy ignorowanych gdyz spadam poziomem do dna forum czyli kłotnie o nie wiadomo czym lub poprostu skonczyc nasze nic nie przynoszace dyskusje.Wybieram ta druga opcje.Nara
Bez odbioru, nie odpisuj.Pa Pa.Dobranoc

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 paź 2005, 22:24

Babel pisze:Bez odbioru, nie odpisuj.Pa Pa
Naprawdę w to wierzysz? Przedstawiłeś swój subiektywny punkt widzenia. Czas na mój.
Babel pisze:Przywołujesz juz wspomnienia sprzed lat a moze dwóch tygodni i z tego co pamiętam napisałem ci odrazu ze jest to 9 z 10 Twoich ostatnich postów.Prawdopodobnie nadal jest to aktualne.
Wystrczyło jedynie sprawdzić, by stwierdzić, że nie miałeś racji.
Babel pisze:Piszesz ze nie napinasz nie prowokowany ciekawe czym cie tak sprowokowałem piszacz ze szanuje Juventus(oczywiscie tego nie przytoczyłes bo przeciez i tak nie zmienia to sensu postu)
O ile pamiętam, Ty nie prowokowałeś mnie nigdy. Poza tym, fakt, że napisałeś iż szanujesz Juventus został przeze mnie celowo przeoczony, gdyż to raczej oczywiste. Nie wypada nie szanować rywala.
Babel pisze:Ma dwie opcje:dodac Cie do listy ignorowanych gdyz spadam poziomem do dna forum czyli kłotnie o nie wiadomo czym lub poprostu skonczyc nasze nic nie przynoszace dyskusje.Wybieram ta druga opcje.Nara
Po tym jak przedstawiłem swój punkt widzenia, mówie do widzenia. A właściwie dobranoc.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 paź 2005, 10:52

Coś wczoraj szybko powietrze zeszło z tematu ... [Wysłany: Wto 11.10.2005 22:24]

Tak w nocy przyczytałem sobie 4 posty i juz wiedziałem że temat ten sie nie sprawdził. Brakuje mu głównego wątku :lol:

Może wart go tylko użwyać w czasie gdy są jakieś skandale ? hmm nie ! lepiej nie ! bardzie do tego by służył Juventus (zbiorczy) :roll: :lol:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 paź 2005, 13:31

Nie wiem czy zauważyliście, że kłótnie występują najczęściej na linii Juve-Inter i Juve-Milan, nie przypominam sobie jakiejś poważniejszej sprzeczki pomiędzy fanami Interu a Milanu. Jak by nie patrzeć o czymś to świadczy, na pewno nie o sympatii pomiędzy kibicami mediolańskich drużyn. Według mnie głównymi sprawcami całego zamieszania są niektórzy fani turyńskiego klubu którzy prowokują, głównie za sprawą rozdrabniania postów na które to rozdrobnienie najłatwiej jest odpowiedzieć. Nie mówię, że Milaniści czy Interniści są święci ale zazwyczaj to Juventusy prowokują (nie wszyscy oczywiście, a raczej nieliczni). :wink:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 paź 2005, 14:53

Zico_FCI pisze:Nie wiem czy zauważyliście, że kłótnie występują najczęściej na linii Juve-Inter i Juve-Milan, nie przypominam sobie jakiejś poważniejszej sprzeczki pomiędzy fanami Interu a Milanu. Jak by nie patrzeć o czymś to świadczy, na pewno nie o sympatii pomiędzy kibicami mediolańskich drużyn. Według mnie głównymi sprawcami całego zamieszania są niektórzy fani turyńskiego klubu którzy prowokują, głównie za sprawą rozdrabniania postów na które to rozdrobnienie najłatwiej jest odpowiedzieć. Nie mówię, że Milaniści czy Interniści są święci ale zazwyczaj to Juventusy prowokują (nie wszyscy oczywiście, a raczej nieliczni). Wink

Ha Ha Ha.

Poprostu kibice z Mediolanu maja kompleks Juventusu. Kto zaczyna gadki z epo itd, jestem na tym forum ponad rok, klutnie zaczely sie wtedy gdy Zaza sie wjebal na forum i pisal glupoty o epo, wtedy powstal tzw efekt domina. Kibice Juventusu sie tylko bronia. Kibice Interu nie najezdzaja na kibicow Milanu, dlatego ze nie maja odpowiedniej wiedzy do tego (czytaj nie maja argumentow na zaczecie napinki, bo o czarnym totku pewnie nigdy nie slyszeli), kibice Milanu nie najezdzaja na kibicow Interu, bo tamci nie najezdzaja na nich. Jezeli kibic Milanu/Interu napina w jakimkolwiek temacie, to moze byc pewien ze potem jakis kibic Juventusu bedzie napinal i tak w kolko.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 paź 2005, 15:04

:shock: :lol:

To ja tu jestem na forum z dwa lata no przepraszam na stonie z dwa lata :p ana forum z rok :wink: i uwierz mi temat EPO zaczą pan Agricola :lol: i cały Juventus a nie Zaza :smoke:

A czarny totek ? no tylko czemu Milan wyrzucił wszystkich w tego zamieszanie ? a w Juve nie dośc że wszyscy są na stołkach z EPOkowej afery to jeszcze piłkarz jej ich kapitanem ... :lol: :shock:

No i robia transfery z tamtego swiata :boruta:
Prosta sprawa masz coś "za uszami" ? wont - jak wczoraj PiS :lol:

Zico_FCI pisze: nie przypominam sobie jakiejś poważniejszej sprzeczki pomiędzy fanami Interu a Milanu.

Zico po dawno dawno temu powstala tu koalicja/fundacja "Anty-zakały Calcio". I między Milan i Interm nie ma jatki (mimo że świeta wojna obowiązuje :wink:) bo jest szacunek ...

POZDRO

FORZA CZYSTE CALCIO :!:

P.S.
Lakier pisze:Poprostu kibice z Mediolanu maja kompleks Juventusu.

Tak tak :twisted: mowa 8) Ten kompleks sie nazywa "Ah te EPOka" :lol:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 12 paź 2005, 15:19

Zico_FCI pisze: głównie za sprawą rozdrabniania postów na które to rozdrobnienie najłatwiej jest odpowiedzieć.
Masz rację, najłatweij odpowiedzieć, ale co to ma do rzeczy? Cytuję zdania bądź ich części, które są odrębną myślą. Mit, kolejny mit. Prawda jest taka, że piszesz te słowa bo tak Ci łatwiej.

Wypocin Zazy nie skomentuje. Mówią same za siebie. Swojego czasu oskarżano mnie o napinkę, a w życiu Zazy i serka nie przebiłem. W oczach fanów Calcio jestem napinaczem, bo tak jest im łatwiej.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 paź 2005, 15:44

Snipp_ pisze:Wypocin Zazy nie skomentuje. Mówią same za siebie. Swojego czasu oskarżano mnie o napinkę, a w życiu Zazy i serka nie przebiłem.

Jest tyle tematów czystko piłkarskich czemu sie nie wykażesz ? Fanie Calcio :lol: :wink: Przeciesz jak jest temat piłkarski to z fanami Juve nie może na ten temat "rozmawiać" ba można ale tylko z nie licznimy... Inni mają filmy typu "Forza" nic wiecej..

Snipp_ pisze:W oczach fanów Calcio jestem napinaczem, bo tak jest im łatwiej.

W oczach fanów jesteś Snipp_ użytkownik któremu słabo idzie "dziedzina" Calcio. W weekend masz egazmin :lol: 7 kolejka Calcio przed nami

Pozdro :!: Do Boju Biało Czerwoni :!:

Zwolnić Erissona :!; Wole Nokie 8)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 12 paź 2005, 15:54

*_For_zaza_Milan_* pisze:Jest tyle tematów czystko piłkarskich czemu sie nie wykażesz ?
Np. bo nie mam ochoty.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Fanie Calcio
Dziękuję, ale ja tylko Juventusowi kibicuję.
*_For_zaza_Milan_* pisze: Przeciesz jak jest temat piłkarski to z fanami Juve nie może na ten temat "rozmawiać" ba można ale tylko z nie licznimy... Inni mają filmy typu "Forza" nic wiecej..
Mylisz się i to grubo. Ze mną można porozmawiać, z tym, że tylko nieliczni mogą tego dostąpić. Odpadasz na starcie Zaza, za EPOkę, puste stadiony i tego typu triki.
*_For_zaza_Milan_* pisze:W oczach fanów jesteś Snipp_ użytkownik któremu słabo idzie "dziedzina" Calcio.
Nie idze słabo Zazo. Idzie mi dobrze, nawet bardzo z tym, że ja się rzadko wypowiadam w tematach o Juve, Interze czy Milanie. Właściwie pisze tam tylko wtedy kiedy widze takową potrzebę.
*_For_zaza_Milan_* pisze:W weekend masz egazmin
Ok, żarty na bok, Zaza.
*_For_zaza_Milan_* pisze:7 kolejka Calcio przed nami
Żadnych ciekawszych meczy na poziomie, wielka trójka powinna zwycieżyć rywali bez problemu.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Do Boju Biało Czerwoni
Nie mogę się nie zgodzić.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 paź 2005, 16:02

Snipp_ pisze:Masz rację, najłatweij odpowiedzieć, ale co to ma do rzeczy?
Jak to co ma? Po co pisać te cytaty i po każdym robić jakieś docinki ? – po to aby prowokować ? – tak. Jeżeli ktoś napisze kilka zdań na temat bez pomocy cytatów tak aby miało to ręce i nogi to nikt go nie posądzi o prowokowanie. Np. Ty odpisujesz na każdy post cytatami następnie inny użytkownik odpowiada cytatami na Twoje cytaty i koło się zamyka.
Snipp_ pisze:Prawda jest taka, że piszesz te słowa bo tak Ci łatwiej.
Które słowa ?
Ostatnio zmieniony 12 paź 2005, 16:08 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 paź 2005, 16:03

Odniose sie tylko do jednego Twojego cytatu.
Snipp_ pisze:Mylisz się i to grubo. Ze mną można porozmawiać, z tym, że tylko nieliczni mogą tego dostąpić. Odpadasz na starcie Zaza, za EPOkę, puste stadiony i tego typu triki.

Wiesz znam fanów Juve których daże szacunkiem, ich jako ziomków nie klub ale ziomków. Ty teraz mowisz jak taki typowy fan Juve. Wiesz ile tu było (jest?) kibiców Starej Damy z którymi idzie pogadać ?

Tylko przecietny statystyczny Fan Juventusu w Polsce ma 14 lat - dobry z zachowania- brak zarostu i chomika w akwarium.

I tak z regóły oceniaja inny fani kibiców Juve a oni zbytnie tego sterotypu nie potrafia obalić a na pewno im sie to nie uda wypowiedzmi w temacie Calcio np." FORZA "

Pozdro

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”