Najmocnieszy punkt Francji - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 20 sty 2005, 14:37

Vicas pisze:A ja nie uwazam ,zeby Francja miala jakiegos wywyzszajacego sie zawodnika w swojej kadrze. Po odejsciu od kadry Zidane'a, Makelele, czy Desailly'ego, francuzi musza zbudowac nowa, rownie silna jak tamta reprezentacje i na razie nie maja zawodnika, o ktorym mozna powiedziec, ze jest najmocniejszym punktem ich reprezentacji. Jest wielu mlodych takich jak Evra, Boumsong, czy Mexes, ktorzy w przyszlosci moga sie takimi stac. Na razie jednak Francja po odejsciu Zidane'a nie ma najmocniejszego punktu.
Mi się wydaje że nejlepsze lata rep. Francji już minęly i już nigdy Francja nie będzie taką potega jaką była wcześniej...

Awatar użytkownika
lis1
Żenujący nabijacz :/

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lis1 » 01 wrz 2005, 11:19

Oczywiście, że Zidane, Gallas, Henry :) :wink:

Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 01 wrz 2005, 12:05

Najmocniejszym punktem Francji moim zdaniem jest Thiery Henry. Jest wspaniałym snajperem , dobrze drybluje i jest zaje.... szybki :D strzela dużo bramek dla rep. Francji jak i dla Arsenalu, Zidan swoje lata juz ma i nie powinien wracać do reprezenatcji , ale podkreslam to jest tylko moje zdanie :) Dodam tylko , że ten wazny zawodnik moze byc klubowym kolega naszego bramkarza Artura Boruca , o którego Arsenal zamierza poważnie powalczyć z Celtickiem :)

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 01 wrz 2005, 13:54

Po pierwsze Thierry henry nie szaleje tak w reprezentacji jak w Arsenalu, a po drugie dzięki Zizou Francja może dostanie się na MŚ 2006 w Niemczech. Jakoś bez niego nie potrafią wygrać więcej niż 1-0... Dobrze jest jak w ogóle wygrają :lol: Jak na razie to ma dość duże szanse Izrael zająć 2 miejsce w grupie, bo pierwszego miejsca to już Francja nie osiągnie raczej :roll: ...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 wrz 2005, 14:17

Jak na swoja klase i umiejetnosci to Thierry w reprezentacji gra tragicznie moim zdaniem. Moze to dlatego ze w lidze straszny zajazd ma i juz potem nie wytrzymuje ,, nie wiem :roll: :wink:

Wazna postacia w reprezentacji jest napewno mentor druzyny ZIDANE. Jego gwizda juz przygasa ale jeszcze rok góra dwa powinien cos reprezentacji pomoc. Bardzo wazny jest dla reprezentacji Patrick Vierira (pamitam jak mial rozdarte serce w meczu z Senegalem na MŚ 2002 :P )

Na gwiazdy repry moga wyrosnac jeszcze Cisse (o ile juz nia nie jest) i przede wszytkim EVRA !! Jezeli TREZEGOL odbuduje forme za czasow MONACO to linie napadu bedzie bardzo trudno ustalic. Jedym slowem kłopoty bogactwa w ofensywie :)

POZDRO

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 01 wrz 2005, 14:41

Jak na swoja klase i umiejetnosci to Thierry w reprezentacji gra tragicznie moim zdaniem. Moze to dlatego ze w lidze straszny zajazd ma i juz potem nie wytrzymuje ,, nie wiem Rolling Eyes Wink

a ja wiem dlaczego. dlatego, ze w reprezentacji Francji nie ma takiej wymiennosci pozycji jak w Arsenalu

ot co :roll:

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 19:26

no osttanio jakoś Henry nie gra tak dobrze,
ale to wina innego stylu gry niż w klubie, no i zmian jakie były osttanio w ekipie Les Blues

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”